fant me ignorira

<< | 1 | 2
scar tissue • Od: 9.10.2008 • Prispevkov: 184
Re: fant me ignorira 15.12.2009 20:03
hoTdeviLgirL pravi:
PerFecT pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
mam fanta, in on pač u šoli, sj me vidi, sam komaj izdavi zdravo. sj zdj je že bolš, se že menima, sam ko ga uprašam kdaj gre domou, mi vedn drgač pove. pol pa grem domou pa ga srečam s frendami neki u okolici šole.
ka nj nardim? ga nj pustim al ka? pomagjte

ahja . isti problemi tukej .
na msnju : Lubm te pikica mojamoja lubica . itd .
u šoli mi še žiujo ne reče .
pol mu rečm na msnju dej jutr me objem k me vidš . on : okej bom na mt .
dons me u šol zasovraž ne pove zakaj .k da sm njegou ta3 ku*rac . -.-'
dons sm clo jokala zarad nega k me je tko **** . js sam okeej . prou sej ti bom vrnla tole .
pol mi pa reče da mu je gadno pred frendi . lej nasploh mi gree tak folk nažiuce .
jst mu bom dala še 1 priložnost in to sm mu pač že povedala u fejs d me to mot ..
predlagam da mu tut ti to poveš ..pogovorta se no . (:
šeeno priložnost mu dej ..če nau bolš dej konc . vem da je težko
ker mam isti problem . in tak folk pač si misl da je ful đek in da
ve use o ljubezni . nakonnc se pa vede k 5 letn forc . sm že mela tut enga taga
k ni vedu kaj je ljubezn in zgleda da je ta isti .
Poskus se z nemu pogovort al pa ga kr objem kdaj u šol (:

Srečno :*

Jes sm ga že zdaunaJ pusTLa, ker nism več zdržaLa. pa sJ ga še mam rada pa use, pa on TuT mene, sam sm mu povedLa, da ko bo vedau, ka Je Lubezn, da poL pa boma meJbi Lahk skup... skor se Je zJokau no... pa izgovori, pa izgovori.pa kr neki si Je zmišLJevau ei. Jes nevem ka Je Temu Tipu. Tak se mi Je zdeu drugačn... zaJ se še menima Tu pa Tam...
Takemu čLoveku ni za daT še ene priložnosti. usaJ Js Tak misLim, kr u parih dneh neo nič spremeniu...

Otrok pač .
hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
Re: fant me ignorira 15.12.2009 20:12
PerFecT pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
PerFecT pravi:
hoTdeviLgirL pravi:
mam fanta, in on pač u šoli, sj me vidi, sam komaj izdavi zdravo. sj zdj je že bolš, se že menima, sam ko ga uprašam kdaj gre domou, mi vedn drgač pove. pol pa grem domou pa ga srečam s frendami neki u okolici šole.
ka nj nardim? ga nj pustim al ka? pomagjte

ahja . isti problemi tukej .
na msnju : Lubm te pikica mojamoja lubica . itd .
u šoli mi še žiujo ne reče .
pol mu rečm na msnju dej jutr me objem k me vidš . on : okej bom na mt .
dons me u šol zasovraž ne pove zakaj .k da sm njegou ta3 ku*rac . -.-'
dons sm clo jokala zarad nega k me je tko **** . js sam okeej . prou sej ti bom vrnla tole .
pol mi pa reče da mu je gadno pred frendi . lej nasploh mi gree tak folk nažiuce .
jst mu bom dala še 1 priložnost in to sm mu pač že povedala u fejs d me to mot ..
predlagam da mu tut ti to poveš ..pogovorta se no . (:
šeeno priložnost mu dej ..če nau bolš dej konc . vem da je težko
ker mam isti problem . in tak folk pač si misl da je ful đek in da
ve use o ljubezni . nakonnc se pa vede k 5 letn forc . sm že mela tut enga taga
k ni vedu kaj je ljubezn in zgleda da je ta isti .
Poskus se z nemu pogovort al pa ga kr objem kdaj u šol (:

Srečno :*

Jes sm ga že zdaunaJ pusTLa, ker nism več zdržaLa. pa sJ ga še mam rada pa use, pa on TuT mene, sam sm mu povedLa, da ko bo vedau, ka Je Lubezn, da poL pa boma meJbi Lahk skup... skor se Je zJokau no... pa izgovori, pa izgovori.pa kr neki si Je zmišLJevau ei. Jes nevem ka Je Temu Tipu. Tak se mi Je zdeu drugačn... zaJ se še menima Tu pa Tam...
Takemu čLoveku ni za daT še ene priložnosti. usaJ Js Tak misLim, kr u parih dneh neo nič spremeniu...

Otrok pač .

To so Tk usi. pa usi isT hočeJo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.