A so tipi lhk boljši frendi kt punce?

<< | 1 | 2 | 3
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.9.2009 20:30
jes se rajši družiim s 100-imi fanti ko pa z eno punco..!!
punce so sami problemii..!!!!
Raznn mojee BFF.<33
[ona pa jes se pa itq obnašama ko 2 fanTaa.xD]
EViiLpanda • Od: 21.3.2009 • Prispevkov: 18
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.9.2009 22:56
no men se zdi d so TIPTI definitiuno bolš k ženskee. k sori mela sm ful dobro frendico sam ej začela ful komplicirat in to... stari, a tipi nč. use se da zment, če je treba km it grejo s tabo, ful novih frendou ti predstaujo, res mam VEČ frendou k jim lahk use povem in so mi že velik stvari pomagal rešt/razrešt & stuff. sei čist kul tud ženska družba sam ni je pa čez BF tipe. hvala bogu d jih mam(o)
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 24.10.2009 13:59
Zdej... tko je tole:
fantje prouzaprou so lohka bolši prjatli puncam in obratno, ker se ne 'grebejo' za neko stvar tako kot se to (nekatere) punce. Pa fant je bol direktn a veš. On ne bo uvinkari k se mu ne daaa... Punce smo ful bl natančne pa k ena guvuri hočjo kr use. Fant te pa pusluša pa ti zastau še kšna uprašanja. Zdej jest ne trdim, da so fantje za prjatle bolši kt punce (govorimo o nasprotnem spolu: fant-punca). Ubistvu je čist udvisn od usebe. Ampak neko povprečje pa je, da se fant pa punca kt prjatla (lahko) velik bolš razumeta.
Fantje bol puslušajo kt guvurijo.... (zdei ubstajajo tut izjeme, tko kt vedno Smile )

Upam, da sm kei pumagala Laughing
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 24.10.2009 21:20
eli2 pravi:
ti pa si faca ej! no vse tud nimamo lufta v glavi in tiste najbrž znamo bit tud dobre prijatlce. Laughing

je pa res, da si včasih v družbi fantov lahko bolj sproščen in se lažje pogovarjaš o vsakdanjih problemih pod pogojem da so tvoji frendi in da nisi v nobenega zaljubljena ali noben ni zaljubljen v tebe. ker pol se pa že zakomplicira se mi zdi. Rolling Eyes

men se je enkrat celo zgodlo da sem enga frenda spraševala kaj naj naredim glede ene drugega tipa k sm bla vanj. pol mi je ta frend bil v tako oporo in mi je tak dobro svetoval in me vzpodbujal, da sem se pa vanj zatrapala. Embarassed

haha.xD kriza
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 29.10.2009 11:18
jah...kakr kdai...
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 29.10.2009 16:19
am..pa pr fantih je fajn k ne zamerjo.pr puncah se pa malo zaebavaš pa so pol tkoj užaljene.tipi mi pa sam trojno nzaj vrnejo in pol je pa spt smeh xD
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 10.11.2009 17:50
...

Nazadnje urejal/a la-joie 29.1.2012 0:51; skupaj popravljeno 1 krat
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.11.2009 0:24
ubistvu tko no mam besticu k je ne zamenam. sam tko iz nasga klasa se ful raj ucas druzm s tipi. tko no oni ne komplicirajo tok pa ne zamerjo ti takoj pa tko bol so zabavni pa sprosceni. tko no sej vem da sta loh tip pa punca frenda brez d bi bla zalublena sam je usen pač tko nasproten spol --> neki druzga tko no men je ful hudo se s tipi druzt

xo xo, K.
any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.11.2009 13:34
jst mam eno naaaaj frendico pa ennga naj frenda. morm pa reč, da se s frendico bl razumm k z njim, že zato kr z njo lohk govorim o ljubeznskih težavah pa o lepih fantih pa podobn... frend pa ... no punca fantu nemore govort kok so drugi fanti lepi kr je nou razumu razn če je pedr... sj vete kaj misl ne...?
BlondiePrinces • Od: 3.7.2009 • Prispevkov: 45
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.11.2009 16:23
jz tut mislm d so tipi bolš frendi kukr punce
pa ne opravlajo te takoj k greš stran pa nimajo enih svojih for k mam dve bf k se sam spogledata pa se kr začneta režat al si p kr skoz neki potihm govorita....
tko da mislm da tipu lahk tut več stvari poveš pa uglaunem mislm da so tipi bolš frendi Laughing
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.11.2009 17:29
MEN SE ZDI DA SO FANTJE ABSULUTNO BOLJŠI FRENDI KOT PUNCE..TO MISLIM ZATO KER PUNCE RADE GOVORIJO(ČVEKAJO NAOKOLI)...IN TAKE STVARI.......OBSTAJAJO IZJEME.......
lp
bethy • Od: 17.1.2009 • Prispevkov: 31
Re: A so tipi lhk boljši frendi kt punce? 11.11.2009 23:32
ja je možno da se s tipi bolš štekaš..
jz mam 3 bf pa usi 3je so tipi..s tem da je en sicer moj biuši pa sva se še zmeri neki ušeč sam nam to ne dela problemov. XD
če so kadarkoli kake frke zmeri pomagajo..probleme u zvezi z love pa tud VEDNO skupi rešujemo..oni mi pomenjo USE na svetu in brez njih bi biu moj lajf brez pomena res

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.