Kako naj vem...če sploh imam šanso?

<< | 1 | 2
PiiiKaaa • Od: 6.11.2009 • Prispevkov: 6
Re: Kako naj vem...če sploh imam šanso? 8.11.2009 2:10
LeeLaa pravi:
Js mam isti problem Sad
Pč tip se ueč× zraun mene usede na busu p to.
in se pogovarjama u Love.
Sam neuem kk mu nai pouem. Crying or Very sad
Nazadnje mi je reku "Lubika" Embarassed

HELP.!

reči mu mogoče za kako cifro..pa se po sms menita o lowe..pa mu powej po sms da ti je všeč.al kak pač ... tudi jas sem to naredla,..tak je vsaj zvedo..al pa mu naj kaka tvoja najbolša frendica powe.. da si v njega.. pa večkrat se družite skupaj..
probaj..preizkušeno Razz Very Happy
binaaa • Od: 13.5.2009 • Prispevkov: 9
Re: Kako naj vem...če sploh imam šanso? 9.11.2009 16:47
ko vidim da že vse pišete bom še pa js. mene zanima kak ga sploh nej zapecam. mislim frenda sma že,prek msnja se menma,po telefonu,uživo sicero bol počas napredujema sam bo šlo. učasih mi da kakš mwa al pa hug pa te fore. sam me useen zanima..kk ga nej prpravim do tega da mu bom zares ušeč? hvala za odgovore Very Happy
tancka • Od: 10.11.2009 • Prispevkov: 3
Re: Kako naj vem...če sploh imam šanso? 10.11.2009 3:28
sky pravi:
hvala MissBarbi.
ja to je res ampak,nevem če bi se spustu
tok nizko da bi meu kej iz mano glede na to
da sm tok mejhna.xD itak pa ja če mam možnost
d se u sql pogovarjava pato nemorm iz sebe
nč spraut.XD pol komi kej butastga rečm on
je pa tut skos tih.tko da ja nevem..k na msnju
se pa čist normaln pogovarjava &nakonc zmer
mwamwa hug.
kis. alpa kej tazga.&učer mi je reku
č me pokliče prek skypa&sm pač rekla d loh.
sam pol je men komp crknu. Sad
ampak okej sej pol sva se prek msnja še tipkala.
drugač pa ja hvala bom.(;

useen jee če je večji sej u lubeznni se ne gleda velikost Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.