kako prepričat stroge starše*?

<< | 1 | 2
• annnn • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 30
Re: kako prepričat stroge starše*? 26.10.2009 12:58
hmm. nevem kaj bi nrdila. povej jim da nisi več tak majhna, upam da bodo razumeli.(= Good Luck.<3
• andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: kako prepričat stroge starše*? 27.10.2009 11:03
Če jih nemorš prepričat, jih zmed Very Happy
• Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: kako prepričat stroge starše*? 27.10.2009 16:05
partygirl pravi:
ja imam zelo stroge starše... sei niso tk da ne bi smela bit u zuni pred hišo sam ko grem v mesto morm usake 10 min klicat kje sm, kaj delam, s kom sm... nikoli nism lagala da mi ne bi mogla zaupat. sem se že tudi trudila pogovoriti vendar sta mi odvrnila da sta moja starša use do 18 leta in do takrat bo tako! u kino grem lahko samo s prijateljicami nikoli s prijateljem. ko je prišel moj sošolec enkrat na obisk nisva niti v sobi smela biti sama , ampak sva morala biti v dnevni sobi poleg njiju in govoriti glasno da sta use vedela. pa niti lišpat se mi ne pustita ker imam potem kr kazen če se čiiiiiiiiiiist mal! kai nei nardim da mi bosta pustila malo svobode ?" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad

ja, ****š, reč pol da ti niti dihat ne pustita, in da ne misliš bit skos noter pr njih pa bit oćkova punčka, reč da hočeš vsaj mal svobode... pol pa pejt vn pa pokaž da mislš resn...
če pa nebosta pustila pa pejt sama vn brez dovoljenja

aja pa kok si stara, k men pr 9 ih tud nista postila bit do polnoči uzuni... Sam znajdet se je treba---
• azxP • Od: 1.6.2009 • Prispevkov: 10
Re: kako prepričat stroge starše*? 30.10.2009 17:57
partygirl pravi:
ja imam zelo stroge starše... sei niso tk da ne bi smela bit u zuni pred hišo sam ko grem v mesto morm usake 10 min klicat kje sm, kaj delam, s kom sm... nikoli nism lagala da mi ne bi mogla zaupat. sem se že tudi trudila pogovoriti vendar sta mi odvrnila da sta moja starša use do 18 leta in do takrat bo tako! u kino grem lahko samo s prijateljicami nikoli s prijateljem. ko je prišel moj sošolec enkrat na obisk nisva niti v sobi smela biti sama , ampak sva morala biti v dnevni sobi poleg njiju in govoriti glasno da sta use vedela. pa niti lišpat se mi ne pustita ker imam potem kr kazen če se čiiiiiiiiiiist mal! kai nei nardim da mi bosta pustila malo svobode ?" Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Sad

isti mam problem -.-'' zadnč sm pršla domou od prjatlce ob 5h popoudan pa sm jih kr fasala k nism se nč jaula a tko sm rekla mami ane ... če pa pogledam od mojih frendic starši pa miljonkrt bl prjazni pa tko ane nwm če se pred mano delajo al je tko res sam so res milonkrt bl uno pustijo jim uzun do 1 zutri kaj pa jz ob 5h popoudan pridm (še je dan) in začnejo mi težit.... Evil or Very Mad Shocked Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
• LittleMiss • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: kako prepričat stroge starše*? 30.10.2009 23:44
Mene polet dalj pustijo ko ni šole p to,ne.Do kašne devetih,učasih dalj.Prespat mi tudi pustijo,mi pač zaupajo,verjam pa da najhujš je če lažeš,ker potem ti manj zaupajo. Hja men gre pa učasih pri moji mami na živce ko ona hoče biot ko jaz,mislm tak... fčasih se tak obnaša pa ma neke fore... Rolling Eyes
Najbol mi gre pa na živce ko sva ble enkrt s sestro pri babic(sestra je še mala) pač so me prisilil da grem ko tamala se potem joka če ni eden z njo,a po težkih prerekanjih jz pač okej,grem...pač sn bla jezna. In en dan prespiva,potem pa tamala na vrat na nos domov,pa klicala je.Poj so pa mene neki napadal da sem jo sčuvala da more ona domov pa take fore...Čeprau mala bi takuj povedala,pa je rekla da jo nism jz. Ma je bla usaj babi na moji strani.Zaj fasala jih nisem že uf...kar nekaj let.
Najboljš je pa pogovor Razz
• maychiiila • Od: 31.10.2009 • Prispevkov: 1
Re: kako prepričat stroge starše*? 31.10.2009 11:14
partygirl pravi:

haha tvoji starši so v primerjavi z mojimi svetovni !
• blessim • Od: 1.11.2009 • Prispevkov: 8
Re: kako prepričat stroge starše*? 4.11.2009 22:20
upri se.pr men je blo podobno.niso mi dovolil da se mažm pa sm se.in sčasoma so se navadl.potem za vn hodt.izklop mobitel pa prid domov ko teb paše.pa ko ti dajo kazn se upri.in sčasoma se bojo navadl in potem se boš z njimi nekak pobotala in začel boste delat kompromise.pač oni rečejo ob 9 doma ti rečš ob 10 in se boste zmenil za 9:30.
kej tazga.da bo vedno neki kar bo teb všeč in njim.

glede ostalga pa....dopovej jim da si dost stara da se lahko normalno pogovarjaš s fantom.
• SHEwolf • Od: 3.11.2009 • Prispevkov: 27 • Kraj: awoooooo (;
Re: kako prepričat stroge starše*? 5.11.2009 16:49
Varijanta je tidi ta, da se pri babicah pozanimaš kakšni so bli kei tvoji starši k so bli tok stari k ti. Se da naredit da izbrskaš kai koristnega in potem slidi: "Ti si pa lahko to delu k si biu tok star k jst." (: Včasih pomaga. (;

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.