NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni

<< | 1 | 2
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 12.9.2009 19:29
XXLspelc pravi:
pa tehinka ne more bit kr je bla pred dvemi leti.se spomnm kr so jo naši meli Wink
nam so rekl, da so letos na izbiro etika likouna kemija pa zgodovina Rolling Eyes in od tega bi še najrajš etiko Very Happy če je pa res ni, bi pa zgodovino Smile

etiko smo mi lani meli...
Rolling Eyes
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 13.9.2009 11:03
pa kiri 4 predmeti so pa sploh u izboru???
likouna, glasba baje pa ka še.??
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 13.9.2009 11:04
PorceLan pravi:
XXLspelc pravi:
pa tehinka ne more bit kr je bla pred dvemi leti.se spomnm kr so jo naši meli Wink
nam so rekl, da so letos na izbiro etika likouna kemija pa zgodovina Rolling Eyes in od tega bi še najrajš etiko Very Happy če je pa res ni, bi pa zgodovino Smile

Rolling Eyes

Opala..
spregledala sem Very Happy
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 13.9.2009 11:11
Aljaa pravi:
PorceLan pravi:
XXLspelc pravi:

Rolling Eyes

Opala..
spregledala sem Very Happy

Pa ni etika pa glasba tud ne. Možni so likovna,tehnika,zgodovina in kemija. Smile
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 13.9.2009 11:14
ja nam sta čice rekle da je glasba pa likouna not.
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 13.9.2009 17:58
Aljaa pravi:
ja nam sta čice rekle da je glasba pa likouna not.

Ja čudno ker ma cela Slovenija isto, ker je ministerstvo določlo 4 predmete pa bo pol izbralo za uskao šolo enega Wink
massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni 14.9.2009 16:21
pri nas so meli bio lani pa so bli ful veseli..Very Happy
drugač pa tut js nebi mela likouneee :S niti tehnike k je še slabi pomoje :S najraj od možnega bi mela kemijo zto k je men bol u izi & nism mela nikol prevelkih problemou z njo. pa tut če bo zgodovina bo uredu..se napiflaš pa je. sam ne likoune al pa tehnikeee..more bit verjetn kr težko sploh tisti motorji pa to pr tehniki.
če bi lhko zbirala bi mela pa itak angleščino k mi je ful lahka:D

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.