Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/

badgams • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 20
Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 2.9.2009 16:11
Hey hey**....Um Se vam je že kdaj zgodil da ste mel nekoga tk radi da si niste upal pogovorit z njemu pa mu dejansk rečt tiste magične besede "Ljubim te"....no men se je to že večrat zgodil, preprosto ne morem tega rečt ljubljeni osebi ker mi preveč pomen in se preveč bojim zavrnitve, ker se bojim da nebi bla pol tolk dobra frenda, pa tud nism ziher če ona isto čuti....ma kdo kkšn nasvet kko bi to najlažje storu...HVALA!!
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 2.9.2009 19:23
maa bo treba mau tvegaat.. pač dob osebo nek na samem .. pa jo prvo tko u smeh sprauu... potem pa ji povej d ji morš neke poveat .. pa jo bo zanimal kaa.. pa pač reč d do nje čutiš neke več ... paa če bi blo karkol mogočee? potem ti bo pa sama povealaa... pa če slučajn reče NE reč d hočeš d sta še naprej tk dobra frendaa (:
miisa • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 25
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 4.9.2009 19:35
Screaam pravi:
maa bo treba mau tvegaat.. pač dob osebo nek na samem .. pa jo prvo tko u smeh sprauu... potem pa ji povej d ji morš neke poveat .. pa jo bo zanimal kaa.. pa pač reč d do nje čutiš neke več ... paa če bi blo karkol mogočee? potem ti bo pa sama povealaa... pa če slučajn reče NE reč d hočeš d sta še naprej tk dobra frendaa (:

se popolnoma strinjam.
ali pa da se čim več probata pogovarjat pa to. to sem tudi jaz naredila pri enem tipu, ki mu prvo nisem bila ravno ušeč. in pol sma bila vedno več skupaj in je spoznal kakšna sem po karakterju pa to. enkrat me je pa potem sam vprašal če bi mogoče lahk kaj več mela, ker nekaj čuti do mene.. tk da pomoje tudi najbolše da si takšna, kakeršna si v resnici.
PunkMuffin • Od: 22.3.2009 • Prispevkov: 9
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 5.9.2009 10:57
Pomojem ti bo to lažje nrdit na msnju kot pa u živo.. usai po mojih izkušnjah =) anyway.. klikn, pol tista standardna uprašanja 'kko si & kaj delaš' itd.. potem pa uprašaš kko kei love in to.. in pol mu začneš namigovat in kasnei poveš da do njega čutš neki več kt sam friendship in to.. potem pa čakei, kai se bo razpletlo.. uglaunem, ne se delat neke auše al pa ene samušečne ****, kr tega ponavad ne marajo Smile
badgams • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 20
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 7.9.2009 22:28
Najlepša vm hvala za nasvete......ampak mogu vs bom razočarat, it just didn't work:/
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 8.9.2009 14:14
nč sekirattt :/ še velik rib je u morju Wink
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 8.9.2009 18:10
ja, men se isto dogaja!! Smile
sam okj, js sm rekla 'ljubim te' sam z težavo in prigovarjanjem, tku da tega ne štejem glih xD je blo pa tut enkrt, da je pač nekdo umru in je pač mami jokala js se je pa nism upala objet pa potolažt kr sm se preueč bala, da me bo zavrnila Confused in pol je blo še men zarad tega hudo Sad ampak frendico rcimo dost lažje objamem kr vem, da me nbo zavrnila.sam nvem kko nism mogla bit sigurna za mami.. Sad
drugač pa ja, men se zdi, da če ne moreš tega rečt te osebe preprosto ne ljubiš, ampak jo maš sam rad Smile in js sm unga fanta k mu nism mogla rečt da ga ljubm na konc pustila, sam ne zarad tega kr mu tega nism mogla rečt ampak so bli drugi razlogi Smile in pol nism bla nč žalostna, kar ponavadi sm po končani zvezi Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 8.9.2009 20:13
ljubim te! sj pa ni taka umetnost
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 9.9.2009 15:20
underberg pravi:

kaj pa če je ne ljubi in pol zarad slabe vesti kr se bi zlagau tega ne more rečt? xD
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Kako nekomu povedat da ga ljubiš??:/ 9.9.2009 17:53
XXLspelc pravi:
underberg pravi:

kaj pa če je ne ljubi in pol zarad slabe vesti kr se bi zlagau tega ne more rečt? xD

pol pa naj ne reče

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.