Kje Živite??

fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Kje Živite?? 31.8.2009 17:38
heej.
... naslov pove use =) kje živite?
v hiši, bloku, stanovanju ...
in pa če bi to kej spremenil. če bi rajš živel kje drugje Smile

no, js živim u hiši in mi je tku najbolš=D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Kje Živite?? 31.8.2009 18:35
am pač ni blok, pa ni hiša.. pač malo "večja" hiša, pa je notri 5 stanovanj.. (:
Torej, stanovanje =P

Ja jas bi z veseljem živela v Mialnu (:
Re: Kje Živite?? 31.8.2009 18:50
Js žvim v hiši in mi je bolš kot prej k sm v stanovanju, čeprov bom v prihodnosti spet, vsaj začasno v stanovanju, ker se bom verjetno preselil v mesto.
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Kje Živite?? 31.8.2009 21:52
v stanovanski hiši.xD
nei zamenjala za nič.Very Happy
tak mi je fajn.;D

HF.
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: Kje Živite?? 1.9.2009 17:29
bloku.
rajpi bi šla v Maribor.
al pa v Miami, na plažo. (tista arhitektura mi je najbolša!)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.