ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje!

in1flowers • Od: 15.8.2009 • Prispevkov: 10
ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 15.8.2009 22:05
oiila! torej zanima me če bi vas pri poljubljanju (in drugače) motilo, da ima punca ki vam je drugače všeč, stalni aparat- zvezdice? in ali bi bili pripravljeni počakat da ga sname?
ker pač ušeč mi je en tip (in obratno) ampak se ne poznava zlo dobr osebno, bol prek msnja in to.. in on ne ve da imam js ta aparat... zj pa nevem al bi ga to motilo, bi se mu ˝zagabilo˝ poljubljanje z mano? Crying or Very sad je pa res da ga po vsej vrjetnosti snamem čez dva meseca... Rolling Eyes tko da, vsi komentarji in nasveti so dobrodošli!
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 15.8.2009 22:21
jah..čist odvisno od osebe..xD
moji sošolki je tip reku da ga mot ko se žvalita.
od sestrične fanta pa ni nč motilo..
anccccci • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 17
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 15.8.2009 22:26
blo bi lepo od tebe da bi mu po msn-ju pouedala resnico kajti usi fantje imejo radi resnico in če se mu to "gabi" lohk to pač poue.
sam kokr sm jst poznala osebke k je negdo od njih meu aparat u ustih ni blo nubene ouire. sploh pa če ga to res bo tko motil mu pač pouej da ga boš kmau šla vn dat in da bosta pol use nadoknadla.

ampak uerjamem da nebo problema ker če te ma res rd, si mu ušeč in če si želi tuoj poljub tega nebo spremeniu nuben aparat u ustih.

no usaj moje mnenje je tako. in jst bi ga kljub temu če bi meu moj tip aparat u ustih poljubila, zto ker aparat nebi spremeniu moje ljubezni in hrepenenja po poljubu.

Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 15.8.2009 22:54
hehe, pa js sploh nisem opazila da je biuši meu fiksni aparat gor, tut ko sva se žvalila ne xD
pa tut pol ko sem zvedla da ga am , me ni čist nič motlo
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 16.8.2009 1:07
ej či si fantu res všeč ga nebo nič motlo.. pa jas nikoga takiga ne poznam da bi reko da ga je aparat motil pri komu Smile
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 16.8.2009 9:14
yoyo pravi:
ej či si fantu res všeč ga nebo nič motlo.. pa jas nikoga takiga ne poznam da bi reko da ga je aparat motil pri komu Smile

Eh, še pogrešo ga bo ko se nebo meu več s čem špilat
Jas ga sicer nimam zato se pa mi s pirsom špila Razz
sma se že tudi zapletla xD

pa nebo se mu gablo al kaj sicer pa se ne sekiri ker ga daš že čez 2 mesca dom Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 16.8.2009 14:17
Ja odvisno od vsakega človeka posebaj (:
Mene vrjetno nebi motlo, za njega ti pa jas ne znam povedat (:
Pomoje najboljše da mu kr poveš, pa vprašaš če ga bo kaj motlo, pa mu pač povej da ga boš tak dala dol čez 2 mesca, če ga bo kaj motlo.. bo že počakal (:
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 16.8.2009 21:23
hmm...sama sm u tej situaciji...mislm fant ga ma..in ne ovira sploh Wink ne se sekirat zarad tega...če te ma rad...ga ne bo motlo Wink drugač pa poljubljanje z aparatom...je enako poljubljanju brez...tko da se nima kaj za prtožvat xD
boš saj pol mela lepe zoobkee.<3
tomijovax3 • Od: 21.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 21.8.2009 14:23
no.. amm mislim da se ne poljubljaš z zobi ane .. Very Happy jas mam tut aparat pa je vse normalno.. aparat mam že 3 leta, stara sem pa 14.. pa se nism še brez poljubljala Very Happy . al pa ko me je vprašala sošolka če je ke drugače.. ni nobene razlike.. Wink pa tut gabit se mu nebi smelo če te ma res rad. pomojem Smile
Mayth • Od: 3.8.2009 • Prispevkov: 119
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 21.8.2009 16:59
no še js eno kao poučno izjavo napišm Very Happy

amm mislm da ga res neb smelo motit to k maš aparatk..nvem no, mene ni to pr punci nč motlo kr ga itak ne čutiš al pa ti je že tk samoumeuno da je to tm Very Happy

no in kot je že ena rekla, pol kdr ga je dala dol mi je bla prou čudna en čas Smile
tk da nč ne skrbi
baNNana • Od: 20.7.2009 • Prispevkov: 4
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 21.8.2009 22:13
am am.....Nei tii poweem da če se dobr žvalii pol splooh neboo čutu da maaš tii aparaat aš Smile
taak daa see splooh ne sekiirii.če sii muu res ušeeč,kokr sii reklaa...Pol pomoje nej ga too nebii motiil....
Tiii see pa tut nee sekiraat k gaa maaš.Velik ljudi ga maa tak da... sploh nei te ne brini xD Laughing
caj
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 23.8.2009 17:50
rad imam aparate ker se potem zataknejo sramne dlake zanj

very nice
sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 23.8.2009 19:15
mene ne moti tud moj fant ma aparat pa me ne moti

sploh ko boš ga dala dol boš mela lepe zobke bol boš samozavestna in ti bo poljubljanje še v večji užitek....tku da ne sekri se jst sm tud mela zvezdice pa sm se lih tak poljublla pol k sm ga dal adol ga j pa fntdubu zko da... Surprised Very Happy Smile Embarassed
badgams • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 20
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 23.8.2009 21:22
Estetsko gledano je to definitivno kiks an:P....sam pri poljubljanju pa to ne igra popounoma nobene vloge:D...sej se ne poljubljaš z zobmi an
Dancer • Od: 28.3.2009 • Prispevkov: 26
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 25.8.2009 22:24
sei to ni nwm kai.Sei baje se spLoh ne čuT Very Happy
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: ZA FANTE!! (in punce) nujno rabim vaše mnenje! 26.8.2009 18:04
če je prava Ljubezen se ne čuti Razz Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.