klešče za vihanje trepalnic

tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
klešče za vihanje trepalnic 6.7.2009 9:16
Ja, najbrž ste že slišal za to ali pa imate to same..
Mene zanima če si lahko vihaš trepalnice tudi če imaš bolj kratke??
Jaz imam bolj kratke in zato me zanima......
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: klešče za vihanje trepalnic 2.8.2009 19:45
pomoje da ja.. sej kaj ni to narjeno da pridejo kao lepše in daljše in te fore?

čeprau js ne štekam kje je point te 'mašine'.. ki mam že naravno fuuul dolge trepalnice in sem 1x probala pa se mi je zdelo čisto isto ko vedno o.O
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: klešče za vihanje trepalnic 2.8.2009 21:55
disketa pravi:

čeprau js ne štekam kje je point te 'mašine'.. ki mam že naravno fuuul dolge trepalnice in sem 1x probala pa se mi je zdelo čisto isto ko vedno o.O

menda nisi dovol dougo držala Wink
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: klešče za vihanje trepalnic 2.8.2009 21:56
miaTHEshoe pravi:
disketa pravi:

pa pravzaprav či maš ful duge nimajo se več kam obrnit Very Happy Wink
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: klešče za vihanje trepalnic 2.8.2009 21:58
miaTHEshoe pravi:
miaTHEshoe pravi:
disketa pravi:

pa pravzaprav či maš ful duge nimajo se več kam obrnit Very Happy Wink

ja no.. najbrž bo to z dolžino ja Laughing XD
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: klešče za vihanje trepalnic 3.8.2009 0:57
jas tud ne zastopim kaksen ucinek imajo te klesce ;D
aaliyah • Od: 17.8.2009 • Prispevkov: 10
Re: klešče za vihanje trepalnic 24.8.2009 10:52
js uporabLam te kLešče skor usak dan [čeprou sm slišala d prepogosta uporaba ni lih dobra] predn se namažm z maskaro & mi ful pomagajo..mam pa naravno ful kratke & ravne trepaLnce, tko d kLešče so zakon xDD Wink
Pupikaa • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 43
Re: klešče za vihanje trepalnic 24.8.2009 13:18
jas sem tudi nekaj časa mela te klešče pa ni finta v tem da ti podalša trpalnice ampak ko si ti z maskaro namažeš trpalnice pa ti kleščike pomagajo samo to da so bol zavite navzgor!! da pride lepše do izraza!! saj so kul ja samo jih jas več ne uporabljam kr sem bla 1x pijana pa sem si preblizu k oki stisnila pa sem se vščipnila tak da ja! xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.