Samo frendi in poljub... drugi del in vrjetno tuii konec• bleedingstar
• Od: 14.8.2009
Samo frendi in poljub... drugi del in vrjetno tuii konec
20.8.2009 9:39
Ja no ... to je ubistvu nadaljevanje tistega prvega foruma oz. vrjetno tuii konec.
Tko kot mi je večina vas predlagala, da ga uprašam kai on sloh čuti do mene, sem ga tuii šla. Odgovora sploh nisem dobila, napisau mi je samo "ali nismo rekli, da bomo samo frendi?" ... poleg tega pa sem zvedla, da tip se je šou stavit z eno beko, ki jo pomojem jst in E. poznava, da varjanta 6 mesecou ne bo imeu beke in za nagrado dobi peluša. stava pa seveda propade, če se med njima dvema kai splete. in od une stave je ubistvu mene odvrgu in začeu hodit vn z njo. ne wem no ... uglavnem tuii ko sva si pisala po msn-ju sem vidla da je biu full nekam nesramen do mene, zto sm mu tuii nehala pisat. z E. smo se pogovarjala o njem in videla da je najboljše da ga kr odj*b*m in grem naprej. izkoristila sem čas ko je tip šou u mesto po neke oprauke in mu napisala ta mail: "... in full ti huala kr si biu moj frend ... sej, kot si sam reku, stava ne velja, če se z uno beko spleteš ... in tko tuii bo, name boš pozabu, ubistvu si že ... in spletu se boš znjo in stava bo propadla ... in veš zakaj tko mislim? zto kr hodiš znjo vn ... use uno kr se je med nama dogajalo ko sva mi2 šla vn, se bo zdej med tabo in njo ... in lahko rečeš da ne bo in da govorim neumnosti, ampak jih ne čeprau usee kr sm rekla o tebi mislim resno, bom zdaj to pojedla in te pustila pri miru zaradi mene delaj kr hočeš in česar si zmožen ... me ne bo več brigalo in zanimalo ... tko kot ti pozabljaš name, bom jst nate in šla naprej ... nadaljevala s svojim življenjem priznam bilo mi je najlepše na svetu ko sm bla stabo, ampak to bodo zdaj samo še lepi spomini iz preteklosti ne rabim in niti nočem odgovora na ta mail ... zto mi ne odpisuj nazaj užvaj u novem življenju, brez mene .... čau" Čeprau sm se zjokala ko sem to pisala in jokala še po tem ... mislim da sem naredila prau. Po tem, sm videla, da me je blokirau na msn-ju, izbrisau iz liste prijatlou na facebook-u ... in usee. Torej prekinu je stike zmano. Res mi je bilo hudo učeraj in popoudne namesto da sem šla delat, sm se rajši dobila z eno drugo prijatelco in ne E. ter se ji izpovedala usee kar sem ji mela za povedat in vrjemite al ne, potem sm se počutila boljše tuii E. je za to vedela, a razlog zakaj se nisem dobila znjo je ta, ker beka bi se **** nad mano in me celo tepla hecam se ... ampak ta druga frendica ma drugačen karakter kot E. in še u osnovni smo ble od drugega razreda best friends. ... ja no ... torej tle se je moja zgodba zaenkrat končala ... odj*b*la sem A. in zdaj upam samo na to, da bom čimprej pozabila na njega in si našla nekoga drugega ... useem huala, ki ste prebrali ali obe ali usaj eno od teh dveh mojih zgodb ... • caj
Re: Samo frendi in poljub... drugi del in vrjetno tuii konec
20.8.2009 9:46
mogla bi mu rečt da ima tvoj foter tudi lopato...
• bleedingstar
20.8.2009 9:55
caj pravi:mogla bi mu rečt da ima tvoj foter tudi lopato...
• manciii
• Od: 12.1.2009
20.8.2009 10:04
Pomoje si prou nardila , da si ga od*je*ba*la* Boš vidla ,da boš našla kkšnega 10000000 x bolšga Hf* • BuBu
• Od: 25.3.2009
20.8.2009 10:05
eii tmala al pa tstaraa.. svaaka tii čast za tolee. paa ne jokat k se mu itaq uid d te ni vreedn.!! č ti pa zdej en na fejsu fali pa lah mene dodaš... lol. ampak tole je blo pa res.. lej sei boš si druzga najdla , ti k si zih ful lepa punca tkojj.. on je biu sam ena etapa u tvojmu lajfu k je pu en stran ni blo treba.. tk da ti ga puzab druzga si najd pa bo.!!!
• bleedingstar
20.8.2009 10:14
manciii pravi:Pomoje si prou nardila , da si ga od*je*ba*la*
Boš vidla ,da boš našla kkšnega 10000000 x bolšga Hf* tnx* • bleedingstar
20.8.2009 10:16
BuBu pravi:eii tmala al pa tstaraa.. svaaka tii čast za tolee. paa ne jokat k se mu itaq uid d te ni vreedn.!! č ti pa zdej en na fejsu fali pa lah mene dodaš... lol. ampak tole je blo pa res.. lej sei boš si druzga najdla , ti k si zih ful lepa punca tkojj.. on je biu sam ena etapa u tvojmu lajfu k je pu en stran ni blo treba.. tk da ti ga puzab druzga si najd pa bo.!!!
tnx* ... ajde povej, pa te dodam sej, mam že plane za iskat drugega in komaj čakam • BuBu
• Od: 25.3.2009
20.8.2009 10:38
bleedingstar pravi:
BuBu pravi:
eii tmala al pa tstaraa.. svaaka tii čast za tolee. paa ne jokat k se mu itaq uid d te ni vreedn.!! č ti pa zdej en na fejsu fali pa lah mene dodaš... lol. ampak tole je blo pa res.. lej sei boš si druzga najdla , ti k si zih ful lepa punca tkojj.. on je biu sam ena etapa u tvojmu lajfu k je pu en stran ni blo treba.. tk da ti ga puzab druzga si najd pa bo.!!!
tnx* ... ajde povej, pa te dodam sej, mam že plane za iskat drugega in komaj čakam hehe.. ti po zs-ju puem.! <3 • kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.8.2009 13:57
dobr si ga odj*je*ba*la*. • bleedingstar
20.8.2009 14:01
kaiix13 pravi:dobr si ga odj*je*ba*la*.
tnx • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
20.8.2009 14:18
SVETOVNO si napisala! veš kako mu je moglo delat • caj
20.8.2009 16:01
kera bed je ta tema , če imaš lopato imaš kolo, če imaš kolo imaš torbo
grem drgm... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.