P<< | 1 | 2 | 3
• amnf
• Od: 19.4.2009
Re: P
28.7.2009 21:26
radateman pravi:čimpreja! samo ka de anja srečna
eej ti radatemam, kaka anjaa? no ignacija,?? • amnf
28.7.2009 21:27
radateman pravi:čimpreja! samo ka de anja srečna
eej ti radatemam, kaka anjaa? no ignacija,?? • toxicKISS
• Od: 28.7.2009
28.7.2009 21:30
1.)I will not thinking of boys.
I will not thinking of boys. I will not thinking of boys. DAMM! That boy was HOT ==> mal maš narobe napisan 2.) Lepo je da tko razmišljate nekatere punce tuki, najboljš vam je da ko mate res občutek da vam tip vrača enako ljubezni kot vi čutite do njega pol je ok, sam morte se zaščitit. Pa meja naj bi se začela min. pri 15ih letih. vrjemte vedno vam bo ostal v spominu- a ni bolš da ostane v spominu na prvič, nekdo ki si ga res mela rada, kot pa nekdo ki ti bo šlo ob njem na kozlanje k je bil tak "prasec" in vas pustu, prevaru itd.? mal se zamislte punce • amnf
28.7.2009 21:31
amnf pravi:
radateman pravi:
čimpreja! samo ka de anja srečna
eej ti radatemam, kaka anjaa? no ignacija,?? eeeej! sploh nese napisa, kda je primerno?? mislen, napisala:D ignnacija.!!! • xKiDx
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Sevnca D.C. xD
28.7.2009 21:57
Jst sm isto mnjenja, da moreš bit prpravlen pa sproščen, da moreš bit prepričan v to, da moreš bit seznanjen s kontracepcijo in pa tem kansej tem boljš. Nč ne zamudiš, če mal počakaš a ne _________________ There's a love that could fall down like rain... • xKiDx
• Od: 18.10.2008
• Kraj: Sevnca D.C. xD
28.7.2009 21:57
Jst sm isto mnjenja, da moreš bit prpravlen pa sproščen, da moreš bit prepričan v to, da moreš bit seznanjen s kontracepcijo in pa tem kansej tem boljš. Nč ne zamudiš, če mal počakaš a ne _________________ There's a love that could fall down like rain... • Kiki
• Od: 28.7.2009
• Kraj: Qlimax town <3
Re: Pri kateri starosti je primerno prvič seksati?
28.7.2009 23:32
kevin pravi:PRI KATERI STAROSTI PA VI MISLITE DA JE PRIMERNO PRVIČ SEXATI IN ZAKAJ PRI TEJ STAROSTI
Bedno uprašanje ... ampak useen dost dobr za temo×D Pa nwm , moia sestra koj stara 22 , se je prvič pr 18ih. Je rekla d ji ni bed , sam po njeno ji tt pr 13ih neb blo bed . Iz se nea hualim , sa, povem d sm se pr 13ih , in še zmer sm s tem tipom . 3 leta bo (: Drgač pa , ko čitš d maš prauega/pravo pa k si prpravln . SAM... Ne se pustit da te sil.! Če reče , d če se en daš dol z njemu te bo pustu . Tak te ni vredn . ne obupat. Ne se dat dol z njim .. Če te je vredn se bo že vrnu. aid fain se meite <3 _________________ U can call me : Anx , Anč , Kiki ( ana , ančka...odpade.!) [link] Yeah that's me (: • BlackoutM
• Od: 29.7.2009
29.7.2009 2:57
js še tut nism .. =/
pa mi je tuji vseeno bo že prišo tisti čas xD • BlackoutM
• Od: 29.7.2009
=)
29.7.2009 2:58
js še tut nism pa kaj
se ploh ne sekiram • MoreThenEviL
• Od: 9.8.2009
9.8.2009 1:18
Pomoje se tuki spLoh ne bi smeL govort o Letih..
To se zgodi takrat k sta pač oba prprauLena. • tinck
• Od: 9.8.2009
9.8.2009 11:19
jz mislm d to ni kok si pč ti str ampak kok si ti na to prpraulen . .
k ne morš ti rečt ewo zdej sm pa jst 14 al pa 15 al pa već. .skratka n morš ti reć aha jz sm zdj 14 grem jz zdej sexat=) to n morš kr tko:D • bibolina
• Od: 12.8.2009
12.8.2009 22:47
jaz sem prvič pri 11ih in mi niti malo ni žal • MilosR
• Od: 16.6.2009
13.8.2009 1:08
bibolina pravi:jaz sem prvič pri 11ih in mi niti malo ni žal
OMG. sj, če je hec, je neokusn, sam če je pa res...no comment. • whatever..
• Od: 29.6.2009
13.8.2009 1:36
MilosR pravi:
bibolina pravi:
jaz sem prvič pri 11ih in mi niti malo ni žal
OMG. sj, če je hec, je neokusn, sam če je pa res...no comment. Ej preber še druge teme ko je pisala pa te bo kap. • Pupikaa
13.8.2009 4:06
bibolina pravi:jaz sem prvič pri 11ih in mi niti malo ni žal
pa sorry nea ti vrjamem kr je nemogoče nebi rekla 13 ok no ampak 11 to pa res nea morn vrjet!!! kr se mi zdi da takrat še sploh nisi vedla kaj pomeni k*u*r*a*c* uppsss!!!! • bibolina
13.8.2009 9:59
eni pač ''dozorimo'' že dosti prej kot drugi- vi boste pač še čakali do 18. leta. • MilosR
13.8.2009 10:44
Ok, recimo da res. Samo bi biu pa tudi tvoj fant (Ki je, kot si že omenla 35 let star) bolj zrel. Poleg tega je pa to pedofilija.
• bibolina
13.8.2009 11:49
ne ni pedofilija • MilosR
13.8.2009 12:25
bibolina pravi:ne ni pedofilija
Spolni odnosi z osebo mlajšo od 15 let je kaznivo dejanje tudi če ta privoli vanj (če gre za nesorazmerje v letih) To ti tud na eetak piše. Ampak zakona ti pa ne bom iskal, se kr sama igraj, z enim al pa drugim. Se mi j* zate. Še daleč da bi ti biu fouš za enga k bi mi skor loh biu fotr:) • smreekca
• Od: 17.3.2009
15.8.2009 23:47
pa kaj usi tak hitite s tem počakejte da saj mal dozorite sej se nikamor nemudi če boš pa pr 25 pa boš pakajpol zarat tega neboš nič manj vreden al karkol pač bed mi pa je k pišete d ste že pr 13 nevem čudno no že 15se mi zdi mal nejbol se mi zdi d pol ko si enkrat polnoleten d se saj mal bol zavedaš kaj delaš k zdej pomoje greš u to ker te daja pohota al bilokaj če ti ni žou supr sam nevem ni to lih že za 13letnike sej vem d bi usak probu sam mislm d kle res nearabiš hitet za poljub že zastopim kr to sm tut že js se poljublala sam za sex je pa še prezgodaj • OtrokCvetja
• Od: 20.8.2009
• Kraj: Kranj
20.8.2009 9:30
Tukaj je neumno vprašanje pri kateri starosti..
Čas da se človek odloči za seks je, ko sam spolno dozori in misli, da je pripravljen na to.. Ker nekateri ljudje so že pri 14 letih bolj zreli kot katerikoli njihovi vrstniki in mogoče še bolj kot nekateri starejši.. Zato je to odvisno od posameznika.. • kaiix13
• Od: 20.7.2009
20.8.2009 14:20
superhuman. pravi:
MilosR pravi:
bibolina pravi:
OMG. sj, če je hec, je neokusn, sam če je pa res...no comment. Ej preber še druge teme ko je pisala pa te bo kap. se strinjam s tabo. lol. sploh nwš kak se počitiš ko bereš njen probleme. nwš a bi je nasmeju al pa kr zjoku. drgač pa ja jst mislm..morš met tapraouga tipa..pa tak nekje pri 15,16 letih. je pa res ne boš čakau do 20 leta ali pa poroke '-.- • MilosR
20.8.2009 14:55
kaiix13 pravi:
superhuman. pravi:
MilosR pravi:
bibolina pravi:
OMG. sj, če je hec, je neokusn, sam če je pa res...no comment. Ej preber še druge teme ko je pisala pa te bo kap. se strinjam s tabo. lol. sploh nwš kak se počitiš ko bereš njen probleme. nwš a bi je nasmeju al pa kr zjoku. drgač pa ja jst mislm..morš met tapraouga tipa..pa tak nekje pri 15,16 letih. je pa res ne boš čakau do 20 leta ali pa poroke '-.- Pa sj to niso njeni problemi, bol verjetno ma ona probleme s sabo, pa pa išče pozornost al pa kj takega. Drgač pa glede starosti, pač ko najdeš osebo k jo maš res rad...pa k si prpravljen. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.