Samo frendi in poljub...

bleedingstar • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 54
Samo frendi in poljub... 16.8.2009 11:50
Ammm ... ja, ne vem kje naj začnem, ampak nekje bom morala in plis, če se vam da preberite usee. vem da je dougo, ampak res rabim kakšne nasvete ... in huala useem ki si boste uzeli čas in si to prebrali ... huala*

uglavnem začela bom z dnevom, ko sem izvedela, da sta se E. in A. pustila. E. je moja naj naj kolegica in že od samega začetka šole sva se doro štekali. A. pa je njen tip, katerega sem spoznala 6 mesecou nazaj na fb-ju.
ugl. biu je četrtek zvečer, ko sem si začela pista z E. po SMSih, o tem da se dobila počitniško delo u eni izmed trgovin. začeli sva se zafrkavati in napisala mi je, da me bo en dan prišla obiskat na delo. full sm se veselila tega, a zraven sem ji napisala da naj pride sama, brez A.. potem pa sem skozi 2 SMS izvedela, da sta se že u torek pustila in kasneje pa še zakaj ... okej okej, oprostila sem jima to, da sm zadnja zvedla zto, kr sta en za drugega mislila, da mi je eden od njiju že povedau -.-'
uglavnem že prej sem nekako vedla, da sem A. ušeč oz. da se je zelo navezau name, ampak nisem ga mogla kar tko ukrast E.. potem bi izpadla totalna »bitch« in zapravla bi si prijatelstvo. Zto sem rajši to zadržala zase.
V petek sem seveda od E. zahtevala, da mi pove kay je blo in da zakaj je sploh prišlo do tega … uglavnem hotla sem vedet do zadnje malenkosti. Povedala mi je, da razlog je biu nekakšno naveličanje en drugega. Sej to sem še nekako razumela, ampak nekaj mi je govorilo, da to ni usee, zto sem hotle vedet malenkost več. E. mi je čez nekaj časa rekla, da sem vrjetno u ta razpad upletena tuii jst. Rekla je, da je to že nekako pričakovala po tistem, ko sm z A. šla u kino, ker E. ni mogla, in je iz dneva u dan bilo bliže. Zto mu je tuii ko sta se krgala rekla, da zmano bo itak biu dosti bolj srečen in po teh besedah je baje za nekaj časa utihnu. To je biu dokaz da sem tuii jst bla kriva za njun razhod. Ko sem to slišala, se mi je svet podru pred očmi. Počutla sem se tko grozno in krivo za njun razhod in takrat sm se hotla ubit. E. sem povedala kko mi je žau in da nism hotla bit upletena notri, a ona mi je samo govorila, da naj neham, kr nism prau nič kriva in da ni jezna name in mi niti ni nič zamerila. A tolažba mi ni pomagala. Lahko bi vedla, bila sem tuii že … ena kolegica me je opozorila pred tem, a nisem poslušala in kot trmast človek šla po suoje. Za trenutek so mi skozi misli in pred očmi odvili usii trenutki, ki sem jih preživela z A. tisto soboto in si zaželela, da se to ne bi nikoli zgodilo, čeprau sem zelo uživala u njegovi družbi in znjim. Usee sem se spomnila in bilo mi je tko žau, da je prau to pripeljalo do tega, da sta z E. šla narazen. Mela sm tko močen občutek kriude, da bi suoje življenje dala, da bi lahko bilo drugače. A nisem mogla in tko je ostalo, vse so danes.

Potem pa se začne druga zgodba… A. je po tistem začeu mutit zmano in začela sva se dobivat skoraj usak teden. E. ni mela nič proti, saj njen moto je »****, ****« in ona je kmalu po razpadu začela osvajat drugega. Uglavnem, večkrat sva se dobila, šla na pico, u kino in se sprehajala ter pogovarjala. Vse je bilo zelo lepo, a kmalu sem začela ugotavljat, da se počasi zaljubljam v njega. Tega me sicer ni bilo strah in imela sem občutek, da se bo nekaj zgodilo med nama. Zelo sem bila vesela in tiste dni sem cvetela kot spomladna rožica na travniku. A kmalu se je spremenilo usee. Moje dneve je napolnila žalost. Vem da sem A. bila zelo ušeč in sem mu še vedno, a reku mi je da noče imet nič zmano, zto ker živiva predaleč, na različni šoli hodiva in ko bi se s5 začela šola, vprašanje če bi se lahko usak vikend videla. Reku mi je, da že zdaj me zelo pogreša in si zelo želi, da bi bila bliže njemu in da če bi bila par, bi bilo samo še hujše. Meu je prau in vedla sem kko se počuti, zto tuii nisem kaj dosti silila u njega in mogla sem se sprijazniti stem, da bova samo frenda in nič več. Čeprau mi je bilo zelo hudo to naredit in se sprijaznit stem, sem nekako morala. Zmenla sva se tudi da kissi na ustnica odpadejo, ostalo pa da pride u poštev. Usaj nekaj!!! E. mi je rekla, da pač takšni so tipi in da tle nimam kej. Najboljše je da se ne navežem tkoj na njih in ostanem hladna. Hjaaa, lahko je govorit in težje storit … anyway tko je pač bilo. Vendar dobivala sva se še vedno, ampak kot frenda, čeprau ni zgledalo tko. Držala sva se za roke, »stiskala« en k drugemu, bila u objemu, si dajala kisse na lička, vrat, roke … dobesedno sva zgledala kot zaljubljen par, čeprau sploh ni blo tko.

Tega dneva, pa ne bom nikoli pozabila. Biu je petek in z A. sva bila zmenjena za u kino, že s5. on je tisti dan prišu k meni domou in biu je tam nekaj časa. Ležala sva na postelji in se pogovarjala ter en drugega zafrkavala. Potem pa sva se še preden so moji prišli domou, se odpravila u mesto. Malo sva se sprehajala ob morju, potem pa odšla na pico. Celo popoudne sva se šetala po mestu, saj filem se je komaj začeu ob osmih zvečer. Usee je blo okej, dokler se nisva usedla na klopco. Usaj on se je, jst sm zraven njega stala, bila naslonjena na ograjo in gledala na morje. Čez nekaj časa mi je reku, naj se usedem. A nisem hotla, vendar je vztrajal in tko sm se morala usesti u njegovo naročje. Blo je cool. Potem pa mi je reku, da naj mu dam kiss na lice. Nisem se kaj dosti upirala in se nagnila k njemu, da bi mu dala ta kiss na lica. vendar se je obrnu in namesto na lice, sem mu dala kiss na ustnica.
»Zakaj si se obrnu?« sem ga prašala. Sej je sam reku, da kissi na ustnica odpadejo in potem sam prekrši to. Reku mi je »sory« in nato je hotu še enega, ampak s5 na lice. Zavila sem z očmi in se s5 nagnila k njemu. Samo tokrat sem bila malo bolj pozorna in u trenutku, ko sem videla da bo s5 obrnu glavo, sem se odmaknila stran in mu rekla, da ne bo dobu nobenega kissa več, zto ki krši »pravilo« in obrača glavo. Na hitro mi je dau kiss na lice in reku, da če greva u kino, ki bo kmalu ura za filem. Pokimala sem z glavo in skupaj sva odšla u kino. Tuii tam je bilo usee okej, dokler ni pred začetkom filma u kinu padu poljub. In od tistega je usee propadlo.

Čeprau sva še vedno kolega, ni več tko kot je bilo prej. Od tistega petka si usako tolko piševa kej po msn-ju in dobila pa se nisva več. Ponoči sploh nisem spala, zto ker usakič ko sem zaprla oči, sem videla ta poljub in že, če sem zaspala, me je znova in znova zbudil njegou SMS.

torej, kaj naj vam rečem ... moje življenje je ena sama zmešnjava. res, ne mislim se trudit in delat na tem, da bi bila skupaj ker enostavno nima smisla. tuii E. mi je rekla, naj si rajši poiščem nekoga, ki mi bo mojo ljubezen vračau kot pa da zgubljam čas pri A. wem da ima prau, a najbolj mi je bilo čudno to, ko sva se A. enkrat pogovarjala in sem mu rekla da grem naslednji dan z E. vn, je on štekau da z ENIM, torej tipom. "Z enim?" me je uprašau prau s tisto žalostjo, razočaranjem u očeh. to me je najbolj zabolelo, ko mi je potem reku, da je najboljše da smo samo frendi in nič več.

ja, to je to ... zaenkrat, kr ta zgodba se še ni zaključila in pomojem se še en lep čas ne bo ... če imaste kaj mi za povedat in svetovat, prosim napišite, ker res rabim nasvete, ky naj naredim, ker trenutno sem popolnoma zgubljena Sad
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Samo frendi in poljub... 16.8.2009 12:35
jao ej... tip ne ve ka hoče. !
po eni strani bi te meeu pa use a po drugi pa govori ne more.
vidi se d te ima zaenkrat za "kr tko" nič več.
na tvojem mestu bi ga uprašala kaj u bistvu sploh čuti do tebe..
ker glede cajta pa to.. če maš osebo res rad si ga uzameš.
to je moje mnenjee.. Rolling Eyes
usekakor me pa veseli da je ta E. tko zlo dobra prijatelca nikar je ne zgubit.
glede A.ja pa vrjetno ni ne prvi ne zadnji. in če ga boš morala prebolet ga boš ...
drugače pa upam d botaa skupi d se bo use rešlo itd. Wink
USO SREČO.! <33
Re: Samo frendi in poljub... 16.8.2009 22:22
tnx in tuii jst se strinjam s tuojim mnenjem Smile
mogoče bi ga res morala prašat, sm ne wem pa, če bom dobila odgovor ...
maaah, itak tko in tko se mam namen udat in it naprej, tko da tuii če ne bo kai pač ne bo ... se dogaja in itak tko kot mi je E. rekla, naj se ne pustim, da mi en tip kr tko zdre srce, naj bom močna in bo že s časom prišu un pravi ...
BuBu • Od: 25.3.2009 • Prispevkov: 245
Re: Samo frendi in poljub... 17.8.2009 9:46
men se pa zdi zgodba dokei sexi tko mislm kissi..sam je pač blo use skp mau "nepravičn" iz niegoue strani kr ti si bla nekak vanga on pa kt bi te mau stran odrivu.. in tale E. je res dobra frendica tk da ja ne jo zgubt [ je že en prei v komntu reku Very Happy ] ... drgač pa zdei botta še frenda pač peita/e gdai wn č bote mel cajt..sej so pol med šolo še pučitnce..pa pač če bi pršl du kissa..enga frendouskega mugoče lah sam drgač pa se nej raj zadrži..če boš mela pa fanta al pa on punco bota pa itaq kmau pozabla en na druzga kar bo mugoče najbol ,,, Wink upam d boš pršla do svoje sreče.! <3
TicTac • Od: 20.5.2009 • Prispevkov: 40
Re: Samo frendi in poljub... 17.8.2009 22:16
Kot pravi Screaam, vprašaj ga pa potem se zmenita kako naprej. Ne priporočam pa teh for samo kiss na lička pa to, ker se boš pomojem še bolj navezala najn in če bosta šla narazen ti bo še bolj hudo. Bodita skupaj ali pa ne. Nobenih vmesnih variant.
Sicer pa ta E. zgleda zelo dobra frendica, pogovori se z njo in naj ti opiše njen pogled na situacijo. Tukaj si zelo podrobno vse opisala ampak ona ima vse to priložnost videti v živo pa tudi A. in tebe pozna veliko bolje. Po mojem ti bo znala kar dobro svetovati.
Kakorkoli se bo ratpletlo, vso srečo. Wink
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 10:22
BuBu pravi:
men se pa zdi zgodba dokei sexi tko mislm kissi..sam je pač blo use skp mau "nepravičn" iz niegoue strani kr ti si bla nekak vanga on pa kt bi te mau stran odrivu.. in tale E. je res dobra frendica tk da ja ne jo zgubt [ je že en prei v komntu reku Very Happy ] ... drgač pa zdei botta še frenda pač peita/e gdai wn č bote mel cajt..sej so pol med šolo še pučitnce..pa pač če bi pršl du kissa..enga frendouskega mugoče lah sam drgač pa se nej raj zadrži..če boš mela pa fanta al pa on punco bota pa itaq kmau pozabla en na druzga kar bo mugoče najbol ,,, Wink upam d boš pršla do svoje sreče.! <3

hualla ti full ... sej E. ne bom nikoli zgubila, ki zaenkrat mi je ona usee in tuii edina ki mi lahko pomaga vn iz tega Smile
a za A. pa res ne vem ... tuii uni frendouski kissi so ...ne wem kko da napišem, pač nekaj kae se u normalnem svetu naj ne bi dogajalo. usaj jst mislim tko
in mislim da maš prau,pomojem bo res lažje če si bova našla usak suojega ljubljenega in pozabla en na drugega Smile
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 10:28
TicTac pravi:
Kot pravi Screaam, vprašaj ga pa potem se zmenita kako naprej. Ne priporočam pa teh for samo kiss na lička pa to, ker se boš pomojem še bolj navezala najn in če bosta šla narazen ti bo še bolj hudo. Bodita skupaj ali pa ne. Nobenih vmesnih variant.
Sicer pa ta E. zgleda zelo dobra frendica, pogovori se z njo in naj ti opiše njen pogled na situacijo. Tukaj si zelo podrobno vse opisala ampak ona ima vse to priložnost videti v živo pa tudi A. in tebe pozna veliko bolje. Po mojem ti bo znala kar dobro svetovati.
Kakorkoli se bo ratpletlo, vso srečo. Wink

hualla tuii tebi za mnenje Smile
maš prau, une fore kissi na lička in to, ubistvu te res sm še bolj navežejo na osebo, zto se jim bom izogibala Wink vendar bo teško, zto kr so mi ušeč :/
sej E. sm že 100x uprašala in usee povedala in res prau usee ve, samo vedno reče, da naj ga pustim, naj se ne sekiram zaradi njega in tko ... čeprau tuii ona mu full krat reče, da kko je lahko takšen do mene in da zakaj sploh se obnaša tako ... pa vendar se njegovo vedenje bolj da ki ne spremeni Sad in potem mam občutek kot da je usee sm zguba časa, vendar odrečt se ga pa ne morem Crying or Very sad
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 11:42
bleedingstar pravi:
BuBu pravi:

hualla ti full ... sej E. ne bom nikoli zgubila, ki zaenkrat mi je ona usee in tuii edina ki mi lahko pomaga vn iz tega Smile
a za A. pa res ne vem ... tuii uni frendouski kissi so ...ne wem kko da napišem, pač nekaj kae se u normalnem svetu naj ne bi dogajalo. usaj jst mislim tko
in mislim da maš prau,pomojem bo res lažje če si bova našla usak suojega ljubljenega in pozabla en na drugega Smile

mah lej če se folku že zdi d te kissi na usta u realnem svetu nej nebi bli sam frendouski, ti jz povem d nisi edina k to dela / oz. si delala.. jz iz enim frendom se uedno nakonc k smo zuni kušneua pač oz. zažwaliua pa sej ni nbenga zraun in nwm zaka bi blo narobe..pa nben nima glih kšne lublene osebe..pa pač mau sua si ušeč tko po zun.in not. tko d ni blema..č se pa gdaj kej več razvije bo pa tut use kul.. Wink tko d...bo že cajt tut pr wama svoje pokazu.! <3
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 11:56
BuBu pravi:
bleedingstar pravi:
BuBu pravi:

mah lej če se folku že zdi d te kissi na usta u realnem svetu nej nebi bli sam frendouski, ti jz povem d nisi edina k to dela / oz. si delala.. jz iz enim frendom se uedno nakonc k smo zuni kušneua pač oz. zažwaliua pa sej ni nbenga zraun in nwm zaka bi blo narobe..pa nben nima glih kšne lublene osebe..pa pač mau sua si ušeč tko po zun.in not. tko d ni blema..č se pa gdaj kej več razvije bo pa tut use kul.. Wink tko d...bo že cajt tut pr wama svoje pokazu.! <3

al pa tuii ne bo ... lih učeraj sm bla z E. in njim na pici in zvedla, da danes gre z drugo beko vn in celo se je baje šou stavit s to isto beko, da kao 2 leti ne bo meu beke ... in pomojem bolj kot uno, "da živiva predaleč in bla bla" je biu to razlog, da noče bit zmano... čeprau sm mu danes napisala mali in ga uprašala, ali sploh kai čuti do mene al ne ... zdej je sm odvisno kai bo reku nazaj ... pa tuii tko in tko nimam več namena it nikamor več znjim, ki pol bo samo še težje ... <3
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 12:14
mah tale tvoi ex fnt al avanturant ie mau tk no... sei bo pršu bolši.. aja pa pol puwei ka bo napisu..mislm ni treba dobesedno sam mau tk kko se je odloču al odgovoru. =D (L)
guitargirl • Od: 18.8.2009 • Prispevkov: 1
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 13:55
Js pa ti priporocam da pozabis na tega A.-ja...ker usega twga sploh ni vreden..tako zgleda navaden kreten ki ne ve kaj hoce in si te sploh ne zasluzi....

Pomoje je zelo malo moznosti da bosta skupaj...ce pa bosta super!!!! Laughing
To da ste sli na pico pa ne vem....si mogoce pomisla da ti bo se tezje??
Js ti zelim fulll srece u ljubezni...in najdi si drugega ker bos scasoma padla u depresijo Crying or Very sad

*** sporoci kako gre Smile
Re: Samo frendi in poljub... 18.8.2009 21:28
guitargirl pravi:
Js pa ti priporocam da pozabis na tega A.-ja...ker usega twga sploh ni vreden..tako zgleda navaden kreten ki ne ve kaj hoce in si te sploh ne zasluzi....

Pomoje je zelo malo moznosti da bosta skupaj...ce pa bosta super!!!! Laughing
To da ste sli na pico pa ne vem....si mogoce pomisla da ti bo se tezje??
Js ti zelim fulll srece u ljubezni...in najdi si drugega ker bos scasoma padla u depresijo Crying or Very sad

*** sporoci kako gre Smile

tnx ... ubistvu sm pomislila na to, ampak bolj kot zaradi njega, sem šla zaradi E. ker me je prosla, da grem znjimi :/
maaah ... uno depresijo sm že dala skozi in res se ne mislim vračat nazaj, sm zaradi tipa ...
bom napisala še kakšen forum, ko se bo mau zavrteu ta filem naprej Wink
caj
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 15:48
vraga, k se mi ne da tega brt
bom reku:

"moj fotr ma lopato"
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 15:51
caj pravi:
bom reku:

"moj fotr ma lopato"

kaa ne šteekam.?
caj
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 16:03
BuBu pravi:
caj pravi:
bom reku:

"moj fotr ma lopato"

kaa ne šteekam.?

jaz tudi ne, ampak jo pa ima
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 16:14
ja wrjamm .. moj tut..
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 19:24
caj pravi:
bom reku:

"moj fotr ma lopato"

Very Happy sej ne rabiš brat ... sm preleti Wink

moj jo ma tuii in to dve Wink
caj
Re: Samo frendi in poljub... 19.8.2009 21:40
bleedingstar pravi:
caj pravi:
bom reku:

"moj fotr ma lopato"

Very Happy sej ne rabiš brat ... sm preleti Wink

moj jo ma tuii in to dve Wink

jao jst sm na tem forumu da treniram svoj ego...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.