naj barva<< | 1 | 2• Nezuu
• Od: 11.5.2009
Re: naj barva
20.5.2009 14:45
Zelena
Rumena Modra Rdeča Blaaq • Nezuu
• Od: 11.5.2009
20.5.2009 14:46
Nezuu pravi:Zelena
Rumena Modra Rdeča Blaaq Zasrala, se opravičujem, vse sm hotla barvno nardit. • sasha3
• Od: 20.3.2009
20.5.2009 15:00
men so pa naibl všeč...vijolčna...modra...pinki...zelena...
seii drgač so pa vse tko vredu. • Petarda.
• Od: 1.11.2008
20.5.2009 16:59
hehh...men so pa ubistvuu skori use barvee lepe..no k smo že pr naj barvah.. mi je najbol ušeč...Temno pinkii..ZELENA <3...Črna..sv. modraa. =) • 005
• Od: 17.5.2009
20.5.2009 20:29
VioŁćnaa...<3
Ćrnaa..<3 ZeŁena..<3 Modraa.<3 Rumenaa....<3 Ornažnaa..<3 Rdećaa..<3 • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
20.5.2009 21:07
Jas sem se en cajt nosla samo črno -.-' pa mi je za tisti čas ful žal ker nevem.. nekak zde ne maram črne pa sem se odločla da bom nadoknadla tisti črni čas pa se zde saamo pisano oblači ;D vse barve so mi všeč ko so žive!
• Popcorn
• Od: 28.9.2008
20.5.2009 22:27
Moje najljubše brave so; zelena, turkizna, oranžna. (:
• tadejka95
• Od: 17.4.2009
....
20.5.2009 22:46
men pa je modra,že od malega,verjetno mam to malo "prirojeno" odkar pomnim je večino stvari v naši bajti modre barve (bolno) pa k moji grivi lepo paše...• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.6.2009 19:42
Meni je pa taka temno vijolčna všeč.<3<3 mam sobo tui tako:)
Pa tista temno rdečaa. uh.. tak kot vino.=P • crazyx
• Od: 21.6.2009
21.6.2009 21:06
Moja je drugač modra tu pa imate pomene barv:
RUMENA barva je barva sonca, svetlobe in optimizma, ki poživlja, aktivira in osvobaja pred strahovi. Ohranja budnost in ima spodbuja koncentracijo, simbolizira ustvarjalnost in modrost. Spodbuja motoriko, njena pomembna lastnost pa je komunikativnost (razlog, zakaj so poštni nabiralniki rumene barve). ORANŽNA barva kar vpije po življenju in veselju, saj je mešanica rdeče -toplota in rumene -življenje. Simbolizira delavnost in kreativnost, pa tudi veselje zrelost in rast. Je pravo nasprotje modre barve in je sproščujoča. RDEČA je signalna barva, barva strasti, vitalnosti, prodornosti. Spodbuja intelektualni razvoj in aktivnost. Preveč rdeče lahko škodi, saj naj bi odvračala od mirnega spanca, če je rdeče v našem okolju preveč, je pa tudi vznemirjajoča in kaj hitro postane nadležna. MODRA je barva miru in harmonije, zato deluje izredno sproščujoče. Je barva zrelosti, razumskosti, visokih vrednot, natančnosti, sposobnosti… Je med bolj priljubljenimi. Nekoč je veljala za tipično žensko barvo. ROZA je barva ljubezni, topline in nežnosti. Roza kar pritegne ljubeznivost. Nekoč je veljala za tipično barvo za dojenčke fantke, danes pa jo pojmujemo kot dekliško barvo. VIJOLIČNA je barva domišljije, izraža ekstravagantnost in neomejenost. Pričara lahko razkošje in skrivnostno vzdušje, vendar jo je potrebno jemati s pravo mero. Izraža tudi veličino in pomembnost, a tudi posebnost in izobčenost. Ker je mešanica modre in rdeče, je tudi barva mešanih občutkov. ZELENA je najbolj naravna barva in simbolizira harmonijo.. Je barva vegetacije, povezujemo jo z naravo, simbolizira življenje, mladost, neizkušenost, pa tudi pomlad in svežino. Je prijetna in precej nevtralna, zato dobi pravi prizvok v kombinaciji z drugimi barvami; kombinacije z modro in belo dajo zeleni pozitivno naravnanost, kombinacija s črno, rumeno in vijolično pa negativnost. RJAVA je topla barva, ki se nahaja povsod okoli nas, deluje prijetno, skoraj materinsko, zaščitniško in domače. Barva je, tako kot zelena, najpogostejša barva v naravi. Sicer je rjava manj priljubljena barva, saj jo pogosto povezujemo s telesnimi izločki, blatom, zemljo in odmrlimi rastlinami. Lahko deluje tudi precej povprečno, celo zdolgočaseno in simbolizira prilagojenost ter staranje predmetov. ČRNA je barva negacije življenja in svetlobe, ki jo mnogi povezujejo z negativnim, z žalovanjem. Črna barva je tudi najbolj formalna barva in barva ponosa ter elegance, označuje moč in skrivnostnost. V naravi črne praktično ni, je le črnikasta (premog, nekatere vulkanske kamnine). SIVA je mešanica med belo in črno. Je barva pepela in megle. Ponazarja lahko zdolgočasenost, pa tudi otožnost in žalost. Med vsemi barvami je najmanj izrazita, lahko pa deluje tudi zelo neprijetno, zlasti v temnejših odtenkih. Poleg svoje turobnosti, negotovosti, minljivosti siva barva ponazarja tudi točnost, refleksivnost in teorijo. BELA je barva jasnosti in je kot valovanje mešanica vseh treh naravnih barv: rumene, rdeče in modre. Zaradi tega se na belo večinoma odzivamo pozitivno. Simbolizira jasnost, nedolžnost in čistost, pa tudi nov začetek, rojstvo. V povezavi z rahlimi modrimi odtenki deluje zelo hladno. Je tudi simbol božanskosti, popolnosti, ponosa, dobrote in večnosti. _________________ You Have Only Life To Live . • lalav
• Od: 30.5.2009
21.6.2009 23:12
Črna,modraa,zeLenna,viioLčna <3 • babylove
• Od: 9.5.2009
22.6.2009 13:57
Pinkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii • bloondii
• Od: 29.5.2009
22.6.2009 20:29
Piiinkii , bela, violčnaa bl svetle barve stil mam pa bl ßaaarßiieee pa še ßłoond laskii iiiiii
• evarcaa
• Od: 12.3.2009
22.6.2009 21:21
ma črna p modra ampak nusila bom p črno dukler nbojo najdl š kej temnejšga haha • PinkShue
• Od: 22.12.2008
23.6.2009 7:39
Črna Vijolčna Zelena pa mogoče bela <333333333333333
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
27.7.2009 17:12
rumena
črna bela vijolična rdeča • pelc
• Od: 21.4.2009
12.8.2009 9:42
anyy pravi:meni pa ČRNA <3 VIJOLČNA <3 PINK <3 iiin ZELENA<3 :***
enakooo. i love it. • pokerface
• Od: 29.3.2009
12.8.2009 10:35
Svtlo plava...ka je tko bl mirna barva...
• Green
• Od: 6.8.2009
12.8.2009 11:07
Obožujem barve, čeprav se to na zunaj ne vidi najbolj, ker se rada oblačim v črno, pa še črne lase imam • zivaa
• Od: 12.6.2009
• Kraj: il.bistrica
13.8.2009 16:04
RdeČaaa<3 • BlankLook95
• Od: 30.7.2009
• Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
13.8.2009 17:00
Black.<3^^_________________ "Golo otroško truplo z brizgo v žili..." |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.