kako naj ga pozabm?• miss12
• Od: 27.5.2009
kako naj ga pozabm?
7.8.2009 15:48
no js sm pa v enga tipa že kako leto pa pou in marsikej sva že dala skoz(v prvi polovici leta)ampk nikol nisva mela kej več od prjatlstva.po pou leta sm js ugotovila pa da mort s tga res nebo nč kr je kr naenkrt pred svojmi frendi začeu zatrjevat da mu nism uredi in da neb meu nč z mano pa take, čeprou je prej govoru ih obratnu.
tko da pol sm ga pustila na miru.še z dvema sm pol nek mutila ampk sm oba opustila kr mi ni blo isto, kr sm pogrešla NJEGA! oba sva bol sramežljiva narave p to in že kake pou leta nimva stikov kdaj se vidva in tkr mi vsi potrdijo da me še zmirm gleda in zadnjič se mi je tut nasmehnu.in mene pa to živcira kr nevem al mi daje lažne dvome al kaj?? ampk uglaunm no js ga nemorm prebolt nikukr.karkoli probm je zaman.ku ga naslednič spet vidm se mi spet poveča srčni utrip i dobim full adrenalina in sploh... nimm pojma kiaj naj nrdim.plis pomagite. kaj mislste d on še kej čuti do mene?al me sam zaj**** v glavo? kko naj ga prebolim kako na njega pozabm? hvala že v naprej za odgovore • maLa123
• Od: 14.3.2009
Re: kako naj ga pozabm?
7.8.2009 20:09
ja Leii.jsT se fuL ne spoznam na Too.sm bom useen probaLan neKi mauga PomagaT..
a hoTa u isTo sqL..?aL pa ceLo u isTi class.?k če hoTa u isTi cLass poL ga Lahk pač prosiš če Ti posod zveZek za maTkoo/aL whaTeveR9 k Te zadnič ni bLo pr uri.pa da bi si snou prepisaLaa.Lahk pa se nardiš mau ''gLupo'' To skor vedno Pomaga8usai men) Pa greš 1x do njega pa ga neKi uPraš...nwm Kr neKii...Lahk ga uPrašaš recimooo.k Pač greTa s Frendico u Kinoo.Pa zle TrenuTno fuuL ne veš ker fiLm vrTijoo.Pa ga Pač uPrašaš če ve nasLou kakega Fainega fiLma k ga zle vrTijo u Kino k Pač predvidevaš da se on bL spozna na Too.poL ga Lahk pa za zahvaLo kr zraun uZameš..(sm se morš Prei s frendico zmenT)..pa Tk neKak.. no ouKei. To je z Moje sTrani use.. HaveFun.pa veLik srečee.! • miss12
7.8.2009 21:49
maLa123 pravi:ja Leii.jsT se fuL ne spoznam na Too.sm bom useen probaLan neKi mauga PomagaT..
a hoTa u isTo sqL..?aL pa ceLo u isTi class.?k če hoTa u isTi cLass poL ga Lahk pač prosiš če Ti posod zveZek za maTkoo/aL whaTeveR9 k Te zadnič ni bLo pr uri.pa da bi si snou prepisaLaa.Lahk pa se nardiš mau ''gLupo'' To skor vedno Pomaga8usai men) Pa greš 1x do njega pa ga neKi uPraš...nwm Kr neKii...Lahk ga uPrašaš recimooo.k Pač greTa s Frendico u Kinoo.Pa zle TrenuTno fuuL ne veš ker fiLm vrTijoo.Pa ga Pač uPrašaš če ve nasLou kakega Fainega fiLma k ga zle vrTijo u Kino k Pač predvidevaš da se on bL spozna na Too.poL ga Lahk pa za zahvaLo kr zraun uZameš..(sm se morš Prei s frendico zmenT)..pa Tk neKak.. no ouKei. To je z Moje sTrani use.. HaveFun.pa veLik srečee.! ja ampk težku je vse skp.dve leti je strajši in nehodi v isto šolo iedino to je da v istm kraju živiva.in res nimva trenutnu nč druzga kukr d se tku sam gledva in tu...še cifro si je spremenu tku da še cifre nemm...sploh pa nevem al bi ga raj probla pozabt al se še naprej trudt da bo kej ratlu. ampk vsenu tnx • maLa123
• Od: 14.3.2009
7.8.2009 23:13
miss12 pravi:
maLa123 pravi:
ja Leii.jsT se fuL ne spoznam na Too.sm bom useen probaLan neKi mauga PomagaT..
a hoTa u isTo sqL..?aL pa ceLo u isTi class.?k če hoTa u isTi cLass poL ga Lahk pač prosiš če Ti posod zveZek za maTkoo/aL whaTeveR9 k Te zadnič ni bLo pr uri.pa da bi si snou prepisaLaa.Lahk pa se nardiš mau ''gLupo'' To skor vedno Pomaga8usai men) Pa greš 1x do njega pa ga neKi uPraš...nwm Kr neKii...Lahk ga uPrašaš recimooo.k Pač greTa s Frendico u Kinoo.Pa zle TrenuTno fuuL ne veš ker fiLm vrTijoo.Pa ga Pač uPrašaš če ve nasLou kakega Fainega fiLma k ga zle vrTijo u Kino k Pač predvidevaš da se on bL spozna na Too.poL ga Lahk pa za zahvaLo kr zraun uZameš..(sm se morš Prei s frendico zmenT)..pa Tk neKak.. no ouKei. To je z Moje sTrani use.. HaveFun.pa veLik srečee.! ja ampk težku je vse skp.dve leti je strajši in nehodi v isto šolo iedino to je da v istm kraju živiva.in res nimva trenutnu nč druzga kukr d se tku sam gledva in tu...še cifro si je spremenu tku da še cifre nemm...sploh pa nevem al bi ga raj probla pozabt al se še naprej trudt da bo kej ratlu. ampk vsenu tnx Hmm..jsT bi ga PozabLaa.k To je poL že kr smoTan..Pa si Pač naideš kako ''avanturcoo''.aL pa s Frednicam začneš ono fuuL hodiT vn..u Kino aL pa kam..pa poL Lažje Pozabiš(men je PomagaL.) ono OROOMNOO sreče.čau. • anchycka
• Od: 25.5.2009
8.8.2009 12:14
pozab ga k vidš d ni resn.kok pa je str? js sm bla tut u enga k je okol govoru kšna sm...pa svašta,bulu me je pa nonstop in na konc ni blo nč.tk da ja...pozab ga.k ni vredn te,vrjem.
• miss12
12.8.2009 16:06
anchycka pravi:pozab ga k vidš d ni resn.kok pa je str? js sm bla tut u enga k je okol govoru kšna sm...pa svašta,bulu me je pa nonstop in na konc ni blo nč.tk da ja...pozab ga.k ni vredn te,vrjem.
decembra bo str 16!ampk on je res full drgačn od drugh tipu!sploh še ni meu punce in kao pravi da ga ne zanimjo, pa vsi njegovi frendi pravjo d ni res...nevem js.bo kukr bo.zdej bo ena žurka pa bo tut on tm...mort mi bo kej ratl! • whatever..
• Od: 29.6.2009
12.8.2009 21:26
Te razumem, ker sem mela neke iste problema sam, da sva mi2 bla skupi 4× . XD
In ja pol vedno da ga itak nisem nikol zanimala pa zdaj ko sem ga pač pustla si dela neke msn-je pa me kr neki sprašuje, sam mi pa prau da me ne more videt pa take.. Pa ja jas ga mam res rada že 1 leto (bo točn jutr Tak da poskus še ti, ker vidiš da ni resen pa da ga kao punce ne zanimajo .. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.