Barvni Šampon???

Ali ste že uporabljali barvni šampon???
Jap.
14%
 14%  [ 4 ]
Nee.
85%
 85%  [ 23 ]
Skupaj glasov : 27

BonBonCek • Od: 8.2.2009 • Prispevkov: 19
Barvni Šampon??? 11.4.2009 11:34
Heei!
Mene zelo zanima kakšna bi bila z npr. rdečimi, črnimi, blond itd. lasmi. Moja naravna barva je temno rjava in si še nisem barvala las pa me zanima katera barva bi mi ustrezala. Starci mi eetaq ne bi pustil si pobarvat lase pa tudi jst ne bi rada tvegala...

Sem pa slišala za barvni šampon in me zanima, če ga je že kera probala.
Pa zanima me tudi če se tisto res spere dol (po približno treh do štirih izpiranjih) al ti pol narastek nastane al pa barva noče dol?

Pls, karkoli veste o teh barvnih šamponih, napište! Vse mi bo prav prišlo.

Aia pa še nekaj... Če ste že uporabljal barvni šampon, katera znamka je najbolj zanesljiva?
Schwarzkopf? Nivea Hair Care?

Čauuč* Rolling Eyes
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Barvni Šampon??? 27.5.2009 12:38
Kokr smo se u šol pogovarjal o tem...ne wrjet prewč takim stvarem.lahk da se kj prime,sam zlo mal,tk da škoda keša za te stvari.pa tut nimajo vsi proizvajalci teh šamponov.k to kemično ni mogoče,da si lahk s šamponom še posebi prebarvaš temne lase.k ta barvna snov ne prodre v las,mpk sam na površino lasu.če sploh to,nwem to je men krneki.omisl si lahk kak preliv k se spere po tm 5-10pranjih.res pa je d se čist do konca ne spere,mpk welka wečina pa.sam peroksida pa ni not.tk da ne unič las.v drogeriji majo to,sam bl žive barve pa v kaki frizerski trgovini.upam d sm kj pomagala.
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: Barvni Šampon??? 9.8.2009 19:58
po nekaj pranjih grejo dol prelivi Wink Wink
sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
miss 9.8.2009 20:24
to 3x operš las emal bol pa ni več barve jst mam drgač mal tmnejše rjave lase pa sm si pol mal bl n rdeče pobarvala pa j čist kul Cool Laughing [/quote]
sanjaradasanja • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 42
Re: Barvni Šampon??? 9.8.2009 20:26
schwarzkopf-jst sm uporabla to pa nrstka nimšš-tku de men j tu ful dober pas ej men tstari tud ne pustijo ampak maš rzlične odtenke in se spšloh n tuk vidi vsaj pr men niso opazl Razz
FakingZiiGc • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 22 • Kraj: on The Raiinbouu.
Re: Barvni Šampon??? 10.8.2009 9:05
Probauu.

Z rdeČo & ViJoLčno .

Čeprau je tud peNa zeLo PRAKTIČNA...

Kupo sem pa v Dmju.

za 2 eura xD

ajja obstaja jih pa več.
RazLičnih firm , barv , pa kolkkrat si morš spucat da ti doL re.
Re: Barvni Šampon??? 10.8.2009 9:45
hjooj.. jas sem si rdečo kupla, pa se oranžnaa ven ratala.. nikol več nea mislim tega naredit ne =P.. to je ful nekoo sra*je .. oo pi*daa zajle ko se spomnim kaka seem bla hahh.. jaas ti bol priporočam da se greš prav pobarvaat.. al pa samo pramenee.. pa ful sexy je, da vedno ko greš k frizerju da si devaš notri pramene ene barve z različnimi odtenkii.. to pol ko si že tretjič tam, zgleda čisto tak kot da si pobarvana.. pomoje ti bo s peno žal Wink
zivaa • Od: 12.6.2009 • Prispevkov: 55 • Kraj: il.bistrica
Re: Barvni Šampon??? 10.8.2009 11:07
Ammm...ja jst mam črne las...naravne skosko crne
in sm rdeč odtenk provala tga šampona ne...
mau se mi je vidl k itak mam pretmne alse..sm pač ****
in ja se ti spere po neki dneh ja.
ma nwm.
kera znamka je bolša...bwooo=)=)=)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.