Srednja šola za oblikovanje Maribor

bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Srednja šola za oblikovanje Maribor 18.1.2009 16:45
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:

- zakaj si se vpisal/a na to šolo,
- kako zahtevna se ti zdi,
- kakšna znanja in možnosti ti ponuja,
- kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični,
- kako se razumeš s sošolci,
- kakšne načrte imaš za naprej,
- si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam,
- pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Srednja šola za oblikovanje Maribor 22.4.2010 17:48
-ker rada rišem in se mi je takrat zdela fajna
-gre, če delaš sproti
-možnosti: se mi zdi da kar velike, recimo rišemo dosti kar je kul
-znanja: še kar
-osebno so mi najboljši vsi kjer se lahko izražaš, da pač dosti sam ustvarjaš, da te nea stalno nekaj popravljajo itd, najbolj bedni pa def. matematika zaradi profesorce
-razumemo se super, razen izjem
-nevem še, nekaj v zvezi z oblikovanjem vglavnem (:
-ja, mi je žal.. ker sem razmišljala med toto, turistično pa kozmetično, pa sem pač toto izbrala ker je prevladala želja po risanju, sicer pa če bi lahko še enkrat izbirala se 100% nebi sem vpisala, ker sami kolektiv šole je porazen, učitli so vsi **** en bolj od drugega, ravnatlca bolj nesposobna pa nesramna nebi mogla bit, stalno nas nekaj ****, recimo zdaj toti teden mamo projektni teden. in se je pač vsak mogo k eni skupini prijavit, jas sem se k skupini za slikanje na platno in smo pač en dan delali skice, drugi dan smo pa začeli slikat z akrilnimi barvami. za vse je pač šola poskrbela. in pač včeraj smo mimogrede zvedli da risb ne dobimo nazaj, nikoli ker so kao last šole. da kao za šolo slikamo. mislim glupo da bolj nebi moglo bit, in naša profesorca, **** da bo crknla pravi da nam je vse v ponedeljek to povedala, pa noben nič nea ve. mislim laže se tak, da je ja nebi mogli **** prasica, pa sem šla do nje da ni nič povedala da se naj neha norca s sebe delat, a ova še kar naprej svoje goni da je vse do potankosti razložla da risbe ostanejo v šoli. fakof še denar smo jim hotli dat za platna da bi si lahko risbe domov nesli, pa nočejo, mislim oni sploh ne vejo da nam lahko tote slike v nadalje pridejo prav pa da jih bomo rabli. ne, oni so prepametni da bi na kaj takega pomislili, dobesedno so nas okrog prenesli in mi itak nič ne moremo.. razen da bi jih pač vzeli al kaj, samo pol bi pa itak ven leteli.. res no, bolj **** šole ni, za nič jim ni, nobenmu je nea priporočam Rolling Eyes

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.