Pošlji tudi ti svoj prispevek! Lahko pošlješ vic, verz, zgodbico ali pa kar povezavo do zanimivosti, ki jih najdeš na spletu. facebook twitter homepage
eetaq arrow horoskop

vic dneva :)

Nek študiozen tipček z debelo dioptrijo prečka cesto, ko ga zmoti droben glasek. Bila je govoreča žaba, ki ga je prosila: ?Če me poljubiš, se bom spremenila v prelepo princesko.? Tip se skloni, pobere žabo in jo stlači v žep.

Žaba ponovno spregovori: ?Če me boš poljubil, se bom spremenila v hudo bejbo in ti bom cel en teden delala družbo.? Tip vzame žabo iz žepa, si jo še enkrat ogleda, se nasmehne in jo vtakne nazaj v svoj žep.

Žaba se ne da utišati in se spet začne pogajati: ?Če me poljubiš ta trenutek, se bom spremenila v božansko lepotico in sem lahko celo leto tvoja spremljevalka!? Tip še vedno samo gleda ubogo, zdaj že obupano žabo.

Tokrat se revica globoko zamisli in pride na dan s ponudbo, ki je noben normalen tip ne bi zavrnil: ?Glej, če me zdaj takoj poljubiš, se bom ta trenutek spremenila v Angelino Jolie, samo tvoja bom vse življenje in naredila bom vse kar mi boš ukazal!?

Ker je tip še vedno ravnodušen do njenih ponudb, se žaba razhudi: ?Pa kaj ti je?!!! Si normalen? Cepec zmešani, zakaj me že končno ne poljubiš?!!!?

Tip pa se še kar butasto reži in ji končno pojasni v čem je fora: ?Poslušaj, jaz sem Zoisov štipendist. Mene ne zanimajo babe... Ampak govoreča žaba... to pa je svojevrsten fenomen."

zadnje na Forumih