kaj podariti prijateljici za rojstni dan??

erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 10.1.2011 14:33
>Tak mam sošolko ki bo kmalu mela rojstni dan je moja dobra prijateljica zato bi ji neki podarila pa ne vem kaj Embarassed Embarassed ma rada vse barve rada riše pa piše zgodbe pa tudi bere...,.res ne vem ka bi ji pasalo kak prafum al oblekca an neki podobnega......

helppp pliss
Crying or Very sad Crying or Very sad
myself • Od: 3.4.2010 • Prispevkov: 211
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 10.1.2011 14:48
kupi ji kako knjigo al pa kaj takega..
drugače pa če sta res neki zelo dobri prijaltejici ji lahko daš pač vajino sliko v okvirju, al pa zaj ko majo že verižice s slikami pa, šalce, pa nevem kaj še vse, al pa kaki parfum, al pa kaki "dnevnik" al pa kaj takega, če rada piše zgodbe, al pa ji kupi kakega pliškota, kaki set z vsem tem pač za lase,, al pa make up, al pa nevem, vlko je stvari .. Very Happy
katka5 • Od: 22.10.2010 • Prispevkov: 29
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 10.1.2011 22:07
Ma ja, kei tazga Very Happy Mugoče kakšni me to you-jčki? Mi si jih tko zlo pudarjamo med sabo...Make up, mogoče denarnca? Pejt u kakšno knigarno, pa se tam dubijo take knige za prjatlce-pač de not pišeš ke ste se spuznale, za slikce pa tak... Smile
murban • Od: 24.1.2011 • Prispevkov: 1
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 24.1.2011 14:45
ka pa recimo kej res osebnega, da bo dol padla... recimo portret?
Me.To.You • Od: 28.12.2010 • Prispevkov: 22
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 24.1.2011 16:18
Lahko pa ji kupš kei tazga k majo zdei kšne lončke šalčke k gor piše najboljša prijateljica pa to ;D
al pa ubesek z njenim imenom...
Pa to za make up je hudo Wink Nimam več idej xD

Uziui^^
mojca778 • Od: 9.10.2010 • Prispevkov: 4
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 28.1.2011 14:40
Si že pomislila na kakšen kristal al pa kristalni obesek, sploh če je bolj kreativne narave.
zebraxD • Od: 3.1.2011 • Prispevkov: 288
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 28.1.2011 23:14
Al pa če rada riše - book za risanje, kšne barvice/komplet svinčnikou/pastele/itd..
Kšno dobro knjigico x)
Če se pa res ne morš odločt ji pa dej kšn bom za Citypark al pa kej tazga, d si loh pol sama zbere Smile
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: kaj podariti prijateljici za rojstni dan?? 9.9.2014 11:27
Kaj pa je tvoja prijateljica po horoskopu? Poglej katera so primerna darila za posamezna astrološka znamenja: [link]

Lahko pa tudi samo prebrskaš med splošnimi idejami za obdarovanje: [link]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.