mi lahko prosim pomagate...• miisa
• Od: 1.7.2009
mi lahko prosim pomagate...
2.10.2009 14:11
no, stvar je taka. z tipom sma skupaj približno 5 mesecov. a ta zadnji mesec se nisma skoraj nič videla. pač zaradi tega ker je šola, pol je bil on kak teden bolan, pol pa sm js še za 2 tedna zbolela. zato tudi nisma bila že skupi zuni že kr velik časa.
ampak problem je v tem ker se mi zdi da ta tip ni več tko "zainteresiran" za mene. pač sej res da mi vedno reče da me ima rad pa da me ljubi, sam zdej ko se menima da bi šla vn, sm mu ta teden enih 4krat rekla. pa se še kr nisma zmenla. pol pa tk zvečer mu rečem:" no a boma šla zj ta teden kej vn?" pa mi on nazaj odgovori:" ja ja, sej boma" .. sam ko mi je tole nazaj reku, se mi je čulo tk ko da:" ja no okej, če že res hočeš.." tisto tk zdolgočaseno... zdej pa res ne vem ka mu naj rečem ko se boma vidla. ko rada ga mam ful pa to.. zdej pa ne vem a bi ga pustila? (sam to glih nebi rada), al bi sam kako pavzo naredla...? ima kdo kako idejo, prosim naj jo pove... hvala. miisa • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: mi lahko prosim pomagate...
2.10.2009 14:23
ko ga srecas ga upras, ce se lhku nek na hitr pogovorita.in pol pejta pac nekam na stran in mu povj use kaj cuts pa misls on njegovm obnasanju.pa uprasej ga kaj se gre.pa to.in ce ga mas se vedno rada probejta to skup rest, ce pa ne je pa bols, da se ne mucta vec • panncakess
• Od: 5.7.2009
11.10.2009 20:27
Spelc se strinjam s tabo!!!!!!!!!!!!!
odkrit se pogovorta pa bos prec vidla kako pa kaj je s tem!!!!!!!! pogovor res use probleme!!!!!! to je moj mislenje!!! • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
11.10.2009 20:37
ej, js poznam take primere, sicer bolj od drugih ko od mene...
ampq useen... po mojem bo najboljš, da to čimprej razčistita. in da ga ne napadeš, ampq pač poveš, da Ti gre za prijateljstvo in da Te ne bi motlo, če bi biu s kako drugo. in upam, da res tko mislš. kr drgač bota skregana oz. Ti bo pobegno. kr taki so. • Munda
• Od: 30.5.2009
12.10.2009 20:37
js ne prporočam nobenih pauz kr niso dobre,usaj kokr js vem pa kot sm sama vidla.drgač pa ja pomenta se pa jau kak se je izšlo _________________ \m/ • dari
• Od: 8.3.2009
12.10.2009 21:11
Sej isto mi tipi razmišlamo.
lohde se tebi sam zdi de ni več tolk zainteresiran/a kr na začetku je use lepo , kr je use na novo in se ti bl zdi da te ma rad/a in pač čez cajt se tega navadiš in se ti zdi use bl drgači usaj pr meni je blo tko... pač ti ga sam spravi vn če ne pa provej kšn nasvet za presenečenje k ti ga daja "eetaq" [link] drgači pa ja...pogovor v večini primerov pomaga veliko sreče.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.