10 romantičnih idej

Svoji ljubezni želiš pripraviti romantično presenečenje?

Valentinovo

V nadaljevanju sledi deset načinov, kako lahko to izpelješ bolj ali manj domiselno in z večjimi ali manjšimi posledicami v denarnici. Kljub kapitalistični razsipnosti, v katero nas silijo trgovci, je še vedno najbolj pomembno, da to izpelješ s stilom in seveda z mislijo na to osebo, ki jo imaš rad/a in ji želiš pripraviti lepo doživetje. Ideje seveda lahko prikrojiš po svoje.

1. Fant lahko punci kupiš ali nabereš šopek svežih rožic, mednje pa skrij en umeten cvet. Šopku pripni sporočilce: „Ljubil te bom, dokler ne oveni še zadnji cvet!“

2. Punce vemo, da ogledal ni nikoli preveč. Tako bo tvoja izbranka verjetno vesela enega malega žepnega ogledalca, kateremu bo priložen komplimet: „Poglej vanj in ugledala boš najlepšo punco na svetu!“

3. Tega pa se lahko spomni katerikoli izmed vaju. Z ljubeznijo se sprehodita do parka, poiščita gugalnice in se zazibajta. To vaju bo najbrž zavrtelo nazaj v otroštvo in vama obudilo kakšne lepe spomine iz tistega časa. Pripovedujta si jih in spoznavajta preteklost drug drugega.

4. Če oba rada bereta knjige, se dogovorita, da bosta za Valentinovo drug drugemu podarila svojo najljubšo knjigo. Ko bosta knjigi prebirala, bosta lahko primerjala vtise in se tako še bolje spoznala.

5. Svoji ljubezni nastavi rožico tam, kjer veš, da jo bo našel/a in pripiši sporočilce: „Hvala ti, ker si prišel/a v moje življenje.“

6. Če vajin odnos traja že nekaj časa in med vama obstaja že določena intimnost, potem si lahko privoščiš tudi nekaj bolj drznega... Kupi darilno škatlico v katero hraniš stekleničko dišečega masažnega olja, zraven pa priložiš kartico s sporočilom: „Poznam dobrega maserja/ maserko. Naročiš se lahko po telefonu... (tukaj vnesi svojo številko).“

7. Za naslednji podvig potrebuješ prenosni mp3 predvajalnik in slušalke (takšne na žičkah, kot so ponavadi zraven tovrstnih napravic). Na disk posnemi vajino najljubšo pesem ali pač takšno, ki misliš, da bi to lahko postala.

Drago osebo odpelji na romantičen kraj in jo v primernem trenutku vprašaj, če bi hotela zaplesati s teboj. Eno slušalko vtakni v njeno uho, drugo pa v svoje in že si lahko pričarata svoj oder pod zvezdami.

8. Pri profesionalnem fotografu naroči termin, za vajino skupno fotografiranje. Slike uokviri in jih obesi na vidno mesto. Partnerju kakšen dan prej zaupaj svoje namere, da se bo imel čas pripraviti.

9. Če sta zaljubljenca v kakšnem nakupovalnem centru ali avtobusni postaji, kjer obstajajo avtomati za hitro fotografiranje, zvabi svojo ljubezen v kabino, da bi se skupaj fotografirala.

Tik preden se bo sprožilec sprožil, poskrbi za presenečenje in ji pritisni poljubček. Ta zgodovinski trenutek med vama bo tako za vedno obeležen.

10. Ta zadnji podvig je res dober, še posebej, če sta zaljubljenca narazen... Zahteva sicer kar nekaj organizacije, a če ti uspe, bo to presenečenje, ki ga ne bosta nikoli pozabila.

Kadar ne moreta biti drug z drugim, se najbrž veliko pogovarjata po msn-ju, kajne? Imata morda celo svojo uro, ko si običajno dopisujeta? Super! Zabičaj ji, da mora ta in ta dan, to in to uro obvezno biti na svojem mestu pred računalnikom, pa naj bo karkoli! 

S prijateljem se dogovori, da te ravno ta dan in ravno ob tej uri zamenja in on klepeta z njo ter se pretvarja, da je ti. Ti pa svojo malenkost parkiraj pred njenim stanovanjem in pokliči prijatelja, naj v tvojem imenu natipka naslednje: „Ej, tako te pogrešam. Kaj bi rekla, če bi se zdaj pojavil pred tvojimi vrati?“

V trenutku ko bo prijatelj poslal sporočilo, ti pozvoni pri njenih vratih... Si predstavljaš, kako bo presenečena? Ti pa proglašen za največjega Romea, daleč okoli. Poskrbi le, da bo prijatelj, ki se bo izdajal zate, vreden zaupanja.

Hrabra Miška