Kako vem, če sem mu všeč?

dolce • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 43
Kako vem, če sem mu všeč? 9.9.2009 17:53
Vidla sem nov člank na eetaq o tem kako ugotovit če si fantu ušeč: [povezava]

Zdej pa me zanima kako pa ste druge punce recimo zgruntale kdaj ste ble kakšnemu fantu ušeč? Pr men je to tko k piše u članku... tip daje od sebe take čudne signale da jaz pojma nimam pri cem sm... no malo bolj mi bo zdaj najbrž jasno ko sem to prebrala...

Nazadnje urejal/a dolce 9.9.2009 17:59; skupaj popravljeno 3 krat
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Kako vem, če sem mu všeč? 9.9.2009 17:55
ma ful se hoče skoz menit s tabo.. te gleda.. se ti smejii pa tko Very Happy
dolce • Od: 26.9.2008 • Prispevkov: 43
Re: Kako vem, če sem mu všeč? 10.9.2009 9:32
kaj pa če dela bedarije ko si ti blizu se hodi rolat mim tvojga bloka vsak popoldan ko si ti zunaj s frendi in pol dela neke akrobacije pto... ampak pogovarja se pa ne s tabo niti ne pozdravi
caj
Re: Kako vem, če sem mu všeč? 10.9.2009 12:43
zihr je gej
Anceeej • Od: 2.1.2012 • Prispevkov: 2
Re: Kako vem, če sem mu všeč? 2.1.2012 22:19
dolce pravi:
kaj pa če dela bedarije ko si ti blizu se hodi rolat mim tvojga bloka vsak popoldan ko si ti zunaj s frendi in pol dela neke akrobacije pto... ampak pogovarja se pa ne s tabo niti ne pozdravi

pomoje si mu všeč, ampak je mau sramežliu in si ne upa nardit prvega koraka...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.