katero maskaro in senčilo kupit?

eva14 • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 1
katero maskaro in senčilo kupit? 9.8.2009 16:37
mene pa zanima ktjro maskaro uporablate pa kašne vrste senčilo za veke-grem ju3 u shoping pa n vem kaj bi kupla

plis help me Confused [/b] Rolling Eyes
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 9.8.2009 18:18
hmm a je prvi nakup? Razz

čene meni firma mascare ni pomembna, ker mam itak že naravno dovolj dolge trepalnice.. mascaro dam gor zelooo redko, ko jih hočem še posebej pokazat (:
trenutno mam od maybelline, define-a-lash
čene senčilo mam od nivee (odtenek desert/07) in od maybelline (rose tint in mystic blue)

sicer pa mi firme niso tolko pomembne, prisegam bolj na naraven videz.. malo tekočega pudra, barvica (v zelo majhnih količinah) in lip gloss ga zmagajo Laughing
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 9.8.2009 20:28
am jas mam trenutno maskaro YSL Everlong, puder od Dior-ja Forever, senčke od MAC-a, za veke pa nea uporabljam.. pa eyeliner mam občasno.
Ful ti vse od dior-ja priporočam Wink
[/img]
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 9.8.2009 23:49
max factorjevo mam.
pa je ful dobra..
justME • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 4
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 10.10.2009 21:43
PorceLan pravi:
am jas mam trenutno maskaro YSL Everlong, puder od Dior-ja Forever, senčke od MAC-a, za veke pa nea uporabljam.. pa eyeliner mam občasno.
[/img]

a se v slovenij da dobit MAC??? al morš prek spleta naročit ?? =)[img][/img]
Citat:
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 10.10.2009 21:49
justME pravi:
PorceLan pravi:
[/img]

a se v slovenij da dobit MAC??? al morš prek spleta naročit ?? =)[img][/img]
Citat:

Mislim da ne, al pa, nevem no nisem je še vidla (:
Drugače si pa jas to v Nemčiji kupujem, majo pa tudi na Dunaju. (:

Nazadnje urejal/a PorceLan 11.10.2009 12:08; skupaj popravljeno 1 krat
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 11.10.2009 12:08
PorceLan pravi:
[/img]

ja bi se strinjaala za dior.ful ma fajne stvari.drgać js mam maskaro od Avona.pa senćilo od Avona & Dior.ja.pa barvico L'Oreal.
lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 11.10.2009 22:31
jt uporabljam od Manhatan..al pa od MaxFaktor..sta kr uredi Wink senčilo pa redko kdaj...be fEnsi
Very Happy Wink
nikk • Od: 29.5.2009 • Prispevkov: 23
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 12.10.2009 7:01
js mam pa trenutn ono pink kaj je Very Happy drugače pa če se ti da dost dnara vun metat pa sploh če maš male trepalnce 101 % ti bo takoj pomagala ona črno bela .. originalna Wink
senčilo odsvetujem razn če hočeš v naravnih odtenkih kaj ... Very Happy
pa malo barvice, puder pa si lepa Very Happy
ninaaa93 • Od: 13.10.2009 • Prispevkov: 2
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 13.10.2009 21:50
bourjois maskara, artdeco senčila in artdeco eye liner črni. v glavnem lepše je če je naravni videz : ) rjavi odtenki npr
sky • Od: 13.6.2009 • Prispevkov: 70
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 14.10.2009 15:57
jas pa se nea mažem,sicer sem lih stara 14 let pa se mi sploh nea lubi pa tak nevem,fčasih sam zelo redko da se mal iz maskaro,drugač pa nea. Wink
TechnoRainbow • Od: 10.10.2009 • Prispevkov: 17
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 14.10.2009 16:51
disketa pravi:
hmm a je prvi nakup? Razz

čene meni firma mascare ni pomembna, ker mam itak že naravno dovolj dolge trepalnice.. mascaro dam gor zelooo redko, ko jih hočem še posebej pokazat (:
trenutno mam od maybelline, define-a-lash
čene senčilo mam od nivee (odtenek desert/07) in od maybelline (rose tint in mystic blue)

sicer pa mi firme niso tolko pomembne, prisegam bolj na naraven videz.. malo tekočega pudra, barvica (v zelo majhnih količinah) in lip gloss ga zmagajo Laughing

to pa itak Smile

I love dance!
missevil • Od: 28.1.2010 • Prispevkov: 20
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 19.2.2010 20:05
maskare so ful dobre maxfactor al pa mabellin new york ( neznam napisat prou xd)
senčila pa od miss sporty al pa max factor al pa manhattan
(saj zame no) Very Happy
DiDD3y • Od: 2.2.2010 • Prispevkov: 7
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 13.4.2010 18:19
maskara AVON <3 res zakon!

senčil ne uporablam, nardim črto iz eyelinerjem v svinčniku (Nivea) (:
THECookieMonsterX3 • Od: 15.4.2010 • Prispevkov: 8
Re: katero maskaro in senčilo kupit? 15.4.2010 18:26
PorceLan pravi:
[/img]

Puder od Dior-ja! me too! še najboljš prekrije. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.