likalnik za lase pa za kraužlanje pa to
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
likalnik za lase pa za kraužlanje pa to
7.8.2009 18:04
hey mene pa zanima glede ravnanja las a je to teško tko na seb delat kr jaz sem si naročla likalnik za lase pa za kodranje pa vse to je zdravn kr mene je frizerka skor opekla stem ko je čit pr glavi to delala da se je likalnik glave dotiku. No u glavnem jaz še nisem delala z tem če ma ktera izkušnje lahk pove mi bo prav prišlo huala unaprej rvm • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
Re: likalnik za lase pa za kraužlanje pa to
7.8.2009 18:13
am ja pač primš en pramn las u roke in ga zagrabš z likalnikom tko da ga najprej na začetk pramena postavš in pol vlečš do dol .. pa če je potrebno greš še enkat alpa večkat čez ..
HF* • whatever..
• Od: 29.6.2009
7.8.2009 18:21
Res ni težko, moreš pa pazit, da si ne prežgeš lase. Ker pol je lahko pa hudo ;D
Tko da ja, poskus si it čim manjkrat čez in ne drži dolgo na enem pramenu las. Pa velik sreče. =P • malavesnika
7.8.2009 18:55
aja pa še za kraužlanje pa to kak se to dela men je sam frizerka delala rvm hf • whatever..
7.8.2009 19:03
Ja odvisn kakega maš. So recimo oni k pramen las daš not, pač tko se zapre skupi (podobn kot likalnik za lase) pa se ti skraužlajo, al pa so oni ko "gor naviješ".
Če maš onega prvega je podobno kot pri likalniku (uzamš pramen las-daš not-počakaš-pa maš Če maš pa drugega pol pa primeš pramen las pa gor naviješ no... Sam morš pazt špice, ker če so ven naraunan lahk ful čudn zgleda. =D Sj boš to sama ugotovila, drgač pa sam uzamš-navijš-počakaš tam nekje 30 sek (mogoče manj)- pa pol odviješ pa maš. =D • malavesnika
7.8.2009 19:57
oboje je u kompletu
pa huala ti • whatever..
7.8.2009 20:46
Ni problema. Če te boš še kaj zanimal al pa kaj pa kar upraši. • anchycka
• Od: 25.5.2009
8.8.2009 12:07
tkole je pa fajn met frizersko hehe:Dja uglavnem z glavnikom s konico če ga maš je fajn d se pomagaš...k lase znajo bit ful vroči k jih z likaš pa se lahk opečeš.tko d pač kao počas začneš česat,pol navrh pa z likalnikom,greš z eno roko z glavnikom dol,z drugo pa (na vrh maš likalnik) likalnik vlečeš za glavnikom,da si lase pred tem mal razčešeš k se radi zafacajo pol si jih pa lahk spalš če maš pač predoug likalnik gor.
za kodre se pa da tut z likalnikom zdj delat, pa še men so lepši kokr s figarom delani...itk pa kokr komu paše. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
8.8.2009 13:47
Za ravnanje:
vzameš en pramen las.. pa z likalnikom od zgoraj dol potegneš.. (saj si vidla kak ti je ona to delala..).. če te je strah da se boš opekla, nena že od zgoraj ravnaj.. Za kodranje( z istim kot za ravnanje) vzameš en pramen, ga naviješ okoli likalnika, pol pa samo počasi dol vlečeš.. 1.način. 2.način. primeš en pramen pa ga z likalnikom obraćaš(jas tega nea znam) Pazit moreš pač da prav priemaš likalnik, da se ne opečeš. Pa lasi morjo bit suhi, ko delaš z likalnikom. |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.