prosim odpritee..

TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
prosim odpritee.. 7.8.2009 16:15
žiujo..upam da bo kdo znal pomagat
tko...ponavadi imam menstruacijo od 5 do 6 dni..tokrat pa sem jo dobila dva dni prehitro in tudi trajala je le dva dni..(predučerejšnem in učeraj)..

vem da bo kdo pomisliu na nosečnost ampak ne spolnoh odnosov še nisem imela..in do sedaj je bilo use ok

ali kdo ve kaj bi to lahko bilo..prosim help.*
Tinkie • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 16
Re: prosim odpritee.. 7.8.2009 16:40
Tut men se je to že zgodlo (nisem mela spolnih odnosov)
sem bla ful presenečena..pa še srečna sm bla, kr sem se lahko šla kopat. Very Happy
drgač pa mislim da je to še vse vredii. Ker pravijo, da se menstra uredi po 18 letu. (se mi vsaj zdi. Če še nisi 18 stara, pol je to normalno...Ko boš pa čez 18 pa boš mela lepo redno, pa vsaj 4-7 dni.
Vsaj mislim da je tako. Smile
TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
Re: prosim odpritee.. 7.8.2009 16:44
Tinkie pravi:
Tut men se je to že zgodlo (nisem mela spolnih odnosov)
sem bla ful presenečena..pa še srečna sm bla, kr sem se lahko šla kopat. Very Happy
drgač pa mislim da je to še vse vredii. Ker pravijo, da se menstra uredi po 18 letu. (se mi vsaj zdi. Če še nisi 18 stara, pol je to normalno...Ko boš pa čez 18 pa boš mela lepo redno, pa vsaj 4-7 dni.
Vsaj mislim da je tako. Smile

aha..okii tnx...ma ja sej meni je tut uredu k sm brez obveznosti samo useno sem mal prestrašena bla na začetku..samo zdej mi je bolš

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.