O sebi1 | 2 | 3 | >>• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
O sebi
6.8.2009 16:31
n to ni glih igca je pa pač neke tak da poveš o sebi..pač da ti ni dug cejt ---------------------- Ime: Velikost: Kg: št. noge: barva oči: lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) stil: kako posebnost maš al na ke si ponosen: ke sovražiš na sebi: Nailubša žival: kero žival sovražiš: koga maš nairaiši v familji: koga sovražiš v familji: nai farba: tvoj moto: tvoj idol: posebni sovražink: no se vem da so čudna vprašanja xD... • PuuuPiixXxaaa
Re: O sebi
6.8.2009 16:36
no meni.
Ime:Rebeka Velikost:156 cm Kg: 38 št. noge: 39 barva oči: rjava lasi: rjavi-pofarbani na črno-hmm na pu emo XD stil: niam ga..pč ke mi je včeš isto mam kako posebnost ma¹ al na ke si ponosen: pa nix...če že bi bla na ke bi bla na lase.. ke sovra¾i¹ na sebi: hm nos.. malo prevlki Nailub¹a ¾ival: pes kero ¾ival sovra¾i¹: vse žuželke koga ma¹ nairai¹i v familji: hm nikoga koga sovra¾i¹ v familji: seko nai farba: črna&vijolčna tvoj moto: Live yout life tvoj idol: niam ga posebni sovra¾ink: tui niam • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
6.8.2009 17:38
Ime: Urša
Starost: 14 Velikost: 166cm Kg: 68 št. noge: 40 Barva oči: rjavo-zelena Lasje: Svtlo rjavi, blont (naravni XD) Stil: Kukr je... Posebnosti, ponos: nimam.. Sovražm na sebi: skor use Najlubša žival: oru al pa medved pa kuščarji Žvau k jo sovražm: mačka najraj u familji: psa sovražm u familji: brata naj farba: turkizna drusga kej posebi pa nimam k sm kr ena.. XP • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
6.8.2009 19:04
Ime: Brina
Kraj: mb Starost:14,5 Velikost:163 Kg:47 Št noge: 37 Oke: zeleno rjave Lasi: Naravno svetlo rjavi, notri pa prameni vedno z drugim odtenkom, tak da zglea kot da bi bla pobarvana Na sebi sovražim: osebnost(da vedno začnem kreg, sem zadirčna in podobno) Najljubša žival: konj, ris Hobi: jahanje, manekenstvo Rada mam vse živali. Najrajši v familiji: babi Sovražim v familiji: brata Tvoj moto: upanje umre zadnje in plava na alkotu.(šala=P) naj barva: vijolčna idol: Gemma Sovražniki: bivša kolegica Nazadnje urejal/a PorceLan 17.1.2010 21:39; skupaj popravljeno 3 krat • metyka
• Od: 19.7.2009
6.8.2009 19:41
ime: metka
velikost: 153 kg: 42 št.noge: 38 barva oči:rjava lasi: rjave stopničasto porezane stil: vse kaj pride včasih taki včasih drugačni stil posebnost, ponos: nič kaj sovražiš na sebi: velikost (premalo),zobe(groza zgorni spodni so o.k) naljubša žival: tiger,pes,mačka,... katero žival sovražiš: komarje(insekte),kače koga maš najrajši v familiji: bruderovo punco(je odrasla 22 let) koga sovrašiš v familiji:fotra pa mat ko sta tečna naj farba:črna,bela,rumena tvoj moto: ljubezen nikoli ne umre tvoj idol: ni ni posebni sovražnik: tiste ki lazijio za mojo simpatijo • SaBiii
• Od: 10.10.2008
6.8.2009 20:04
No tle so pa še moji odgovori:D
Ime: Sabina:D Starost: decembra bom 15..trenutn sm še 14.. Velikost: 156,5 (vemm full mal :S) Kg: 53 št. noge: 36 barva oči: Čokoladno rjava =D lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) Rjavi lasi,dolgi so gLih tuk de so čez rame skor do polovice hrbta stil: Ma nimam glih posebnga stiLa..kar mi je pač ušeč pa lepo stoji na men bom nosla.. kako posebnost maš al na ke si ponosen: Am...de sm to kar sm pa se ne fejkam neki.. ke sovražiš na sebi: De sm tuk mejhna(ampak se bom počas sprjaznLa de pač tega nmorm spremenit) Nailubša žival: Činčila<3 pa brat(hec) Kero žival sovražiš: Pajke in žuželke :S Koga maš nairaiši v familji: CeLo famiLijo mam rada(skor use no) <3 Koga sovražiš v familji: Ma tamau brat mi gre na žiuce učas.. Nai farba: Vijolčna,rumena,oranžna,črna..(jih je velik no..skor use) Tvoj moto: Živi vsak dan kot bi biu tvoj zadnji! al pa...if you don't risk,you don't get it.. Tvoj idol: Usi ku so dosegl u življenji kar so hotL.. Posebni sovražink: Razn brata pa pajku..se mi zdi de jih nimam glih no hh(razn če ne vem za njih =P ) • PuuuPiixXxaaa
6.8.2009 22:58
aiia točno kraj & starost sn pozabla Kraj: Ptuj Starost: 13 • mania
• Od: 13.6.2009
6.8.2009 23:59
Ime:manja
Velikost:176 št. noge:42 barva oči:sivo-modro-zelene lasi:lešnik rjavi stil:kak pride Nailubša žival:macka kero žival sovražiš:mrčes koga maš nairaiši v familji:vse nai farba:vijolična tvoj moto:live your live kraj:ptui starost:15 • anjja
• Od: 11.1.2009
7.8.2009 13:55
Ime: Anja Velikost: 167 Kg: 53 št. noge: 38 barva oči: zeleno,rjavo,modra lasi:srednje dolgi lasi , vijolčna stil: na izi kako posebnost maš al na ke si ponosen: vsi me poznajo po mojih vezalkah xD ke sovražiš na sebi: nos ( hja sovražim ga na hard ) Nailubša žival: mačka kero žival sovražiš: muho koga maš nairaiši v familji: bratranca koga sovražiš v familji: sestro nai farba: črna, rdeča, rumena tvoj moto: Live life with no regrets tvoj idol: nimam ;D posebni sovražink:nebi o tem • whatever..
• Od: 29.6.2009
7.8.2009 17:14
Ime: Karin
Kraj: Murska Sobota (: Starorst: 14 Velikost: 168 Kg: 45 Št. noge: 39 Barva oči: modra Lasi: svetlo rjavi, skor blond (naravno) dolgi & ravni. Stil: kak kdaj. =D Kako posebnost maš al na ke si ponosen: amm ja, da sem kar sem pa me boli ku*ac kaj pravijo o men. Ke sovražiš na sebi: face, face, face & face. -.- Nailubša žival: pes,papagaj. Kero žival sovražiš: muhe! =S Koga maš nairaiši v familji:sestrično. Koga sovražiš v familji: dedka. Naj farba: mavrične barve. ;D Tvoj moto: življenje je prekratko, da bi ga jemali resno. ;P Idol: nimam ga... Sovražnik: nimam ga.. (al pa nevem za njega. • Tinkie
• Od: 1.4.2009
7.8.2009 17:56
Ime: Katja.
Velikost: 170 cm. Kg:52kg. št. noge:39 barva oči:Modra-zelena-siva lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo)Rjava-črna..Am bolj EMO čupo (sam nii čist taka no.xD) stil: aam. mam svojega. kako posebnost maš al na ke si ponosen: Ponosna sem na moje joške. ker so mi všeč. Ke sovražiš na sebi: Mozolje. Nailubša žival: Koala, Konj, Muca, Pes kero žival sovražiš: Nobene. koga maš nairaiši v familji: Use. koga sovražiš v familji: Nubenga. nai farba:Zelenaa.<3 tvoj moto:Sledi svojim sanjam in jih sproti uresničuj tvoj idol: Niam. sama seb sm idol.xD posebni sovražink: 2 sošolki. (HATE THEY.!!) ker se prilizujeta moji simpatiji!! xD • slinafka
• Od: 16.1.2010
16.1.2010 13:20
Ime: karmen
Velikost: hm..165? (nekje) Kg: 50 kg ( se mi zdi ) št. noge: 38/39 barva oči: blue eyes lasi: rjavi stil: po modi kako posebnost maš al na ke si ponosen: ne vem ke sovražiš na sebi: nothing.. Nailubša žival: mačka kero žival sovražiš: nobeno koga maš nairaiši v familji: sestro koga sovražiš v familji: nobenga nai farba: black, pink, yelow tvoj moto: ... tvoj idol: *telebajsek posebni sovražink: nihče • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
16.1.2010 14:05
Ime: Neža
Starost: 13 Velikost: 156 Kg: 50 št. noge: 38 barva oči: ''globoko'' modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) čist pr koži odspodi so črni, nad njimi temno rjavi, nad njimi svetlo rjavi pol mam pa še blond pramene (use naravno pač). pol mam pa tak homemade polovični frufru. stil: ni neki posebnega, tko na rock/punk vleče. ful bi mela punk/metal stil, sam mi ne pustijo vsega. kako posebnost maš al na ke si ponosen: en velek flek kapilar na vratu. ponosna sm pa na use moje dobre lastnosti. ke sovražiš na sebi: Da sm majhna, pa moj nos,pa to da mam ful suho kožo na rokah in se morm mazat skoz, na hrbtu mam pa mastno in mam ful mozolov. pa svoje extrafat noge še. Nailubša žival: nimam neke najlubše živali. mogoč kaki vlki pajki al pa strupene kače ;D Kero žival sovražiš: komarje Koga maš nairaiši v familji: ubistvu mam use enako rada. Koga sovražiš v familji: Nikogar Nai farba: črna in zelena Tvoj moto: uf moj moto. Ubistvu bi lahk na tole sfilozofirala cel blog. Tvoj idol: ga nimam. če pa poznate koga ki je živel iz dneva v dan, brez otrok in probaval use stvari in mu je blo usejen ka drugi mislijo o njem, potem ko je pa enkrat vidu use kar je hotu, se je pa ustalil tam kjer mu je bilo najbol ušeč, si poiskal službo, se zaljubil in dobil otroke in se obnašal zrelo, mi prosim povejte. : D Posebni sovražink: Ubistvu so tu sam ljudje ki mi grejo na živce. Sovraštvo je močno čustvo in sm vesela da ga ne čutim do nikogar. : ) Nazadnje urejal/a Fake0riginaL 4.5.2010 17:40; skupaj popravljeno 1 krat • ...<3
• Od: 4.1.2010
16.1.2010 15:47
Ime: Špela
Velikost: 167cm Kg: 60kg ? nwm ful doug se že nism tehtala... št. noge: 39 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) rjava, nwm čiz navadn sm postrižana stopničasto... stil: use kar je ;D nimam neki posebnega... kako posebnost maš al na ke si ponosen: nič... še odkrivam ;D ke sovražiš na sebi: nwm obraz Nailubša žival: mačka kero žival sovražiš: pajki žuželje kače koga maš nairaiši v familji: stara mama, star ati, ati, mami... ne morm se odločit koga sovražiš v familji: babico pa dedija nai farba: zelena tvoj moto: nimam tvoj idol: nimam posebni sovražink: štejejo pajki??? • manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
16.1.2010 19:28
Ime: urša.a
Velikost: 16o Kg: 55 št. noge:38-39 barva oči: modree<3 lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo):blondd..frufru ravne do ramen stil: športn..DC.burton.roxy;D kako posebnost maš al na ke si ponosen: dost si upam xD ke sovražiš na sebi: pretirano glasnost haaha Nailubša žival: kužaaa;D kero žival sovražiš: ptiče xD koga maš nairaiši v familji: sebe..ne sej hec...am use mam rada:D koga sovražiš v familji: sestroo! nai farba: turkizna.zelena.violčna.pinkk.rumena tvoj moto: NO RISK NO FUN tvoj idol: bode miller posebni sovražink: nebi zej o tem:P • Deiiia
• Od: 27.3.2009
16.1.2010 19:43
me: Tadeja
Velikost: 161cm Kg: 50kg št. noge: 39 barva oči: Modra lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) :Svetlo rjavo . Spodi blond . Pa dougee . stil: Hmm . Kar mi ie ušeč oblečem (: kako posebnost maš al na ke si ponosen: Nč . ke sovražiš na sebi: Stegnaaa . Nailubša žival: Tiger kero žival sovražiš: Močerade koga maš nairaiši v familji: Babico koga sovražiš v familji: Sestro nai farba: Roza tvoj moto : Upanje ure zadnje . tvoj idol: Nimam . posebni sovražink: Bivši . • babylove
• Od: 9.5.2009
16.1.2010 21:09
Ime:Monica
Velikost:178 Stara: 15 Kg:40 št. noge:39 barva oči: rjave lasi:(kake barve maš-pa kako čupo) : rjave lase rdeče pramene kako posebnost maš al na ke si ponosen: moj **** ke sovražiš na sebi: rit pa prsi kr me fantje skus šlatajo :@ Nailubša žival: lev .... kero žival sovražiš: mačko koga maš nairaiši v familji: fotra koga sovražiš v familji: matko nai barva: Pinkiiiiiiiiiii tvoj moto: nvm tvoj idol:nimam posebni sovražink: moja sošolka k misli da je naj lepšaaa/ Moj bivši Nazadnje urejal/a babylove 4.5.2010 8:06; skupaj popravljeno 1 krat • Bella
• Od: 23.4.2009
16.1.2010 21:11
Ime: anissa
Velikost: 152 Kg: 42 št. noge: 36 barva oči: zečena lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo):stopničaste do ramen-rjave barve.sam na konicah mam pink stil: sexy kako posebnost maš al na ke si ponosen: so mi ušeč moje okice ke sovražiš na sebi: mozolje Nailubša žival: pes..tiger.. kero žival sovražiš: črva koga maš nairaiši v familji: ubistvu kr strica koga sovražiš v familji: ma kr nobenga..ampak učasih mojo mamo nai farba: pink tvoj moto: mojo je vse v celoti tvoj idol: nea vem.. posebni sovražink: trenutno ga ni..če pa je pa tist ki se vlači po mojem fantu.!! • 005
• Od: 17.5.2009
16.1.2010 21:12
Ime: Katja
Starost: zaenkrat še 13...junija bom 14 ;D Velikost: 165 cm Kg: 53 kg št. noge: 39 barva oči: čokoladno rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) rjava farba, kratki do ramen & stopničasto postriženi.<3 stil: športno, hip-hop, modno,.. kako posebnost maš al na ke si ponosen: nedvoličen dvojček ke sovražiš na sebi: boki, ker morm nosit špegle Nailubša žival: pes (čivava še posebej.=$) kero žival sovražiš: plazilci, dvoživke, insekticidi, žuželke koga maš nairaiši v familji: mama, ata, brat, babi, dedi koga sovražiš v familji: stara mama & stari ata (ampak ne sovražim dobesedno) nai farba: modra, zelena, rumena, oranžna... tvoj moto: živi za danes, ker nwš ka se ti lahko zgodi jutri.<3 tvoj idol: noben.^ posebni sovražink: sošolka, enih par "frendov"... • Mp3
• Od: 2.10.2009
16.1.2010 23:16
am jas se lahko v eni besedi opišem
KRETEN • tinnaKITTY
• Od: 6.12.2009
17.1.2010 17:12
Ime:tina
Velikost:155 Kg:47 št. noge:38 barva oči:modraa.. lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo)rjave,frufru pa stopničasto postrižena...(: stil:tk bol emo... ke sovražiš na sebi:postavo..hahah Nailubša žival:mačka kero žival sovražiš:komarji >< koga maš nairaiši v familji:sestrično koga sovražiš v familji:brata! nai farba:vijolčna,črna,pink,zelena:D tvoj idol:ni ga :/ posebni sovražink:nimam jih..xd [/i] • LZyMN
• Od: 29.11.2009
17.1.2010 17:54
Ime: Alen
Velikost: 183,5 cm Kg: 73 št. noge: 42-43 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo) Rjavi, urm ja levi del glave mi pada cez oci in prblizno do brade. pol na desni strani sm pobrit skor na 0 odzadi mam pa tko da si loh lase pac z gelom uzdvignem stil: Moj. Obarvan. kako posebnost maš al na ke si ponosen: Posebnost? zlahka si zapomnm najvecje malenkosti x). ke sovražiš na sebi: da sm tko suh par kilc mi manka .P Nailubša žival: kača kero žival sovražiš: nobene... koga maš nairaiši v familji: vse isto... koga sovražiš v familji: nobenga nai farba: plava tvoj moto: No sacriface, No victory. tvoj idol: Activator, trenutno. posebni sovražink: ga nimam • Insane
• Od: 12.7.2009
17.1.2010 21:45
Ime: Nika
Kraj: Maribor. bližina.. Velikost: 167 Kg: 50 št. noge: 39 barva oči: rjava lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): mam temno rjave skodrane.. pobarvane pa na vijolčno.(: stil: hmm. moj.(: am.. vse kaj je v modi in mi je všeč.. ful barvno vse.;D ke sovražiš na sebi: da sem zbirčna.. glede vsega; ful malokeri film mi je res všeč.. zlo malo stvari rada jem..-.- rada se kregam. preveč× se maščujem.. Nailubša žival: em.. tiger, lev.. kero žival sovražiš: obožujem živali.. razen komarje. koga maš nairaiši v familji: am.. vse.(: koga sovražiš v familji: od tete partnerja.-.- nai farba: vijolčna. tvoj moto: Carpe diem. posebni sovražink: bivša kolegica. • vuvu
• Od: 2.7.2009
19.1.2010 2:32
Ime: Vesna
kraj: ah tam nekje u Murski starost: letos bom 15 Velikost: uf nevem.. okoli 160 Kg: tehtnico sem vidla nazadne pr testiranju [baje] pa se še tega ne spomnim št. noge: am.. 39 barva oči: ah..zelejno-modre-sive s odtenkom rjave.. (: lasi:(kake farbe maš-pa kako čupo): am naravno bi naj mela svetlo rjave..sam sm zdaj bla en čas pobarvana na violčno.. zdaj se pa hočem nazaj na svoje (: drgač pa mam lase mal čez rame..pa odspredaj na stran.. (: stil: mah kar mi paše.. kako posebnost maš al na ke si ponosen: ponosna sem na prjatle k so mi pomagal pa na sebe k sm komu pomagala pa stuff like that.. ke sovražiš na sebi: ima toga puno xD Nailubša žival: am.. moj maček (: nisem vidla še lepšega mačka kero žival sovražiš:pajke pa žuželke.. sm včasih mela kr probleme s tem xD koga maš nairaiši v familji: ah.. use.. brata koga sovražiš v familji: nobenga.. nai farba: am.. vsaka je lepa posvoje.. tvoj moto: It's better to regret something you did, than something you didn't do.. tvoj idol: noben.. sm kr sm posebni sovražink: ne poznam koga, ki bi mu lahko rekla da je sovražniki.. uživajte***** • iasnaaa
• Od: 21.1.2010
21.1.2010 19:08
Ime: Jasna
Velikost: 165 cm Kg: nwm, puzabiLa xD št. noge: 40 barva oči: rjavu-zelena lasi (kake farbe maš-pa kako čupo): pubarvane na črnu, paž stil: kukr kDaii xD kako posebnost maš al na ke si ponosen: nwm... na lase mogoče ke sovražiš na sebi: špeh xD Nailubša žival: ps kero žival sovražiš: nobene koga maš nairaiši v familji: brata Roka koga sovražiš v familji: nobenga nai farba: voiLčna tvoj moto: ga ni tvoj idol: Billie Joe Armstrong, AngeLca Likovič, mama Manka... posebni sovražink: ni jih |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.