i• agfd
• Od: 17.10.2008
• Kraj: murska sobota
i
19.10.2008 23:09
?i
Nazadnje urejal/a agfd 7.8.2010 3:36; skupaj popravljeno 1 krat • Barby
• Od: 10.10.2008
Re: KAKO STE REAGIRALI PO PRVEM SEXU ?
20.10.2008 15:23
Uf men je blo neverjetno noro fajn. Sami pozitivni obutki morm rečt. Tak da ja, moja izkušnja je fantastična. • ninaa
• Od: 23.10.2008
Re: i
24.10.2008 21:21
Barby, morm rečt da maš srečo.. no jaz sem ena tistih, k sm "svojo nedolžnost potisnla v roke" napačnemu. po sexu sem bla zmedena; nisem vedela al je blo prav al ne.. ampak zej vem da ni blo.. k včasih razmišlam o temu, mi gre na jok in sploh nevem kaj nej nardim? • Barby
• Od: 10.10.2008
25.10.2008 19:18
ninaa pravi:Barby, morm rečt da maš srečo.. no jaz sem ena tistih, k sm "svojo nedolžnost potisnla v roke" napačnemu. po sexu sem bla zmedena; nisem vedela al je blo prav al ne.. ampak zej vem da ni blo.. k včasih razmišlam o temu, mi gre na jok in sploh nevem kaj nej nardim?
Lej probi pozabit. Je blo kar je blo, gremo naprej. Ko boš spoznala tistega pravega, boš vedla, in boš vidla, da bo 100% lepše. Pa se raje tistga spominji. • Bounty
• Od: 12.10.2008
25.10.2008 22:57
kko sm reagirala? šla sm na čik pa tip mi je kofe skuhu ^^
drugač pa ni lih lahko pozabt. oz. sploh ne morš kei tazga pozabt. to je pomoje skor isto k da te posiljo. in če si pa že kei tazga dau čez al pa saj poskuse posilstva pa ni lahko .. • ninaa
• Od: 23.10.2008
25.10.2008 23:10
bounty, maš prov.. ampak ok.. gremo naprej
• LoLii
• Od: 29.10.2008
30.10.2008 0:16
em Ja.. moj prvič je biu ubistvu "načrtovan" .. z dobrim priajteljem sva se zelo dobro razumela.. velik sm mu zaupala..in ko je tip naredu izpit za avto .. sva se najprej sam furala.. pol čez kšn mesc je biu poljub za adijo.. pol je bla že roka na stegnu pr obema.. in pol se je zgodiL .. no jz sm se razpisala heh.. če mate ve kero podobno izkušnjo..pišite • nanke
• Od: 19.10.2008
31.10.2008 17:35
hmm no ist te izkušnje še nimam...čeprou sm z tipom šele 3 mesece se mava full rada in mu totalno zaupam..preden sva začela sva bla kot brat in sestra tko da se o tem ful pogovarjamo in nevem no po eni strani mi je še mal prehitro tko po 3 mesecih...po drugi strani pa mi ni panike js mislim da sm priprauljena kr ga mam full radaa..samo useen še malček bom počakala • zuezdica
• Od: 6.10.2008
16.11.2008 20:16
js sm pa po prvem sexu pač takoi sem pol šla domou nism hotla pr njemu prespat k bi men tastari težil.. mene je pa mau bolel sam je blo drugač kr kul.. me je skos sprašvou če mi je kul pa če nehava pa tko.
sam to sm js mela sam avanturco in ni biu moj tip. pač tko.. učas mi je mau žau.. ne pa neki ful. sam najbol smešn je to da sm drug dan hodla po mestu ko da mi na čelu piše ej folx js sm pa sexala! lol • Annja
• Od: 17.11.2008
17.11.2008 22:17
zuezdica pravi:js sm pa po prvem sexu pač takoi sem pol šla domou nism hotla pr njemu prespat k bi men tastari težil.. mene je pa mau bolel sam je blo drugač kr kul.. me je skos sprašvou če mi je kul pa če nehava pa tko.
sam to sm js mela sam avanturco in ni biu moj tip. pač tko.. učas mi je mau žau.. ne pa neki ful. sam najbol smešn je to da sm drug dan hodla po mestu ko da mi na čelu piše ej folx js sm pa sexala! lol isto čis pr men. sam da mi je blo mal bol žou, kr js sm bla ful zalublena u nega, nemu se je šlo pa pač sam za seks, pa sm mu bla za mim grede. • ursheeq
• Od: 7.11.2008
20.11.2008 18:23
okeei pač js se še nism dala dol sam se ie pa moja besta<3 in mi ie pač praula da ie blo fulll use the best, bla sta pr njem doma starih ni blo doma itd... pol so so sta se pa tastara kr iz nikoder pojavla je rekla da je čula kluče pa garaža se je odpirala in nubenmu od njiju ni pršl moja besta ie hitr mogla it čez okn domu un pa dol k tastarim...hahaha neverjetno res žalostno, kruto, sam fulll smešn no ussai men sei ko mi je to praula ie bla fulll jezna ko sm se režala no sam oukk.haha..
fsm<33 • maaash
• Od: 28.3.2009
23.4.2009 19:22
uf ja....
men se je to zgodl..s tipom..u kterga sm bla že fuul doug..pa se nikol ni zmenu kej preveč zame.. enga večera ku sma bla na istm placi...se je pa kr začeu z mano pogovarjat... in jz bla itaq čist hepi.... in me je kr prašu!!!...jz sm bla u šoku čiist! no in pol se je zgodil.. • Krissy
• Od: 9.4.2009
1.6.2009 19:56
heh..prvič...nepozabno...jst sm mu kar hitro dala..ampak mi nebo nikol žou..k je res edn izmed tistih tipou k jim je za kej mar in niso kar tko..čeporw sva se mal časa poznala..sm bla 100 d je pravi..pol pa se je naša zveza še bolj utrdila in je zdej use še bolše..pa zdej je mimo že en let odkar sva skupi in je vse tku nepozabno..aja.pa mal me je bolel..ampak je bu zlo nežn pa je velikrat uprašal če me boli pa če nehamo pa tk dalje..
to je moje..xD • anjja
• Od: 11.1.2009
1.8.2009 3:50
prvič.. bo vedno prvič • Krissy
• Od: 9.4.2009
1.8.2009 10:10
Krissy pravi:heh..prvič...nepozabno...jst sm mu kar hitro dala..ampak mi nebo nikol žou..k je res edn izmed tistih tipou k jim je za kej mar in niso kar tko..čeporw sva se mal časa poznala..sm bla 100 d je pravi..pol pa se je naša zveza še bolj utrdila in je zdej use še bolše..pa zdej je mimo že en let odkar sva skupi in je vse tku nepozabno..aja.pa mal me je bolel..ampak je bu zlo nežn pa je velikrat uprašal če me boli pa če nehamo pa tk dalje..
to je moje..xD Isto • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
1.8.2009 11:18
sam seks je bil ful lep, nepozaben, me ni nč bolel, on je bil tud ful nežen, pa preden sva začela sexat je tko ful čaku, da bi se mela čs premislt, če bi se hotla (k on je že prej, jst sm pa pač prvič). po sexu sm se pa počutla ful srečna in sm mela filing ku da sva sexala lih ob pravem času (če bi prej, bi blo prezgodi in če bi kasnej bi odlašala za brezveze). no s tem tipom sva še zmeri skupi in bova pomoje še en lep cajt.
• levcek
• Od: 18.4.2010
21.4.2010 14:56
no ja tud moj prvič je biu tko neki najlepšga. še zmer sva skupi pa to naja je sam še bl zbližal. drgač pa me je mal bolel sam ni blo sile. no važna je predigra. pa biu je tak pozorn umes me je velikrat prašu če boli pa če nehava še predn sva pa začela pa je prašu če res to hočm. in ja blo je nepozabno in mislm da mi ne bo nikol žou. • maricia
• Od: 22.3.2010
21.4.2010 18:22
kevin pravi:KAKO STE REAGIRALI IN KAKO STE SE POČUTILI PO TEM ODKRILE DA JE VAŠ FANT TOTALE KRETEN KI JE SAMO HOTEL SEX ? ALI PA STE SE VEDNO BILI SKUPAJ ?
to se je men naredl in zdej me ignorira • Liiiiiiiia
• Od: 17.12.2009
21.4.2010 20:03
kevin pravi:KAKO STE REAGIRALI IN KAKO STE SE POČUTILI PO TEM ODKRILE DA JE VAŠ FANT TOTALE KRETEN KI JE SAMO HOTEL SEX ? ALI PA STE SE VEDNO BILI SKUPAJ ?
ti si fant ne? • sarcc
• Od: 29.4.2010
29.4.2010 0:45
levcek pravi:no ja tud moj prvič je biu tko neki najlepšga. še zmer sva skupi pa to naja je sam še bl zbližal. drgač pa me je mal bolel sam ni blo sile. no važna je predigra. pa biu je tak pozorn umes me je velikrat prašu če boli pa če nehava še predn sva pa začela pa je prašu če res to hočm. in ja blo je nepozabno in mislm da mi ne bo nikol žou.
Enako |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.