Kako kaj LOVE itd.?1 | 2 | >>
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Kako kaj LOVE itd.?
3.8.2009 17:38
JAS rabim toto temo. ah ja.. pred enim mescom sem še na netlogu napisala da če pozna kdo landona rossa, naj mu pove da sem pripravljena na porko.
ludi, zaj sem pa jas našla isti primerek mojega landona! In sicer mu je ime Rokec, in on je definitvno najlepši med najlepšimi.. hjooj.. mam njegov msn, pa se menima zaj že celi daan.. oujea.. kak je dorii.. joooj kak je on je preveč lepi.. mislim svojo lepoto bi mogo porazdelit med vse dedje slovence, da bi bli vsaj en procent tak lepi kot je on.. samo to ubistvu ne gre ne, ker pol bi jim lahko samo 100 porazdelil svoje lepotee.. hjooj jooj jaajči.. Tu se lahko izpovete, ker vas tak noben nea pozna, pa povete kak pa kaj, glede love itn.. Jas se vsake tolko morem izpovedat, tak da ne odgovarjam za kake druge izpade. ×d • PorceLan
Re: Kako kaj LOVE itd.?
4.8.2009 16:26
Landončeek. samo res kak je toti ded lušnii.. pa dugi lasi mu tak pašeejo.. Taaki sproščenii je, pa popolniii..<3<3<3<3<3 Pa še od brata parfuum oglaašuje.×d.. parfumček pa je moj kolegaa.÷d..parfum = orgazmičen. Kaj če bi mee landonček obiskaal.. da bi prišoo sem.. domov.. da bi se zguboo.. pa bi glih pri nas pocinglal.. pa bi mu jas odprlaa.. oo faqq.. Takii **** jee.. <33.. jooj kera ****!.. prelepota* V nezaveti seem.<33 Ajm in laf. Še eno noč neom mogla spaat.. <33<33 Rook je nula proti mojemu moožeku!.. Vesolc + Lepotaa je njunaa okrajšavaa.. Landonček.<33 • PorceLan
4.8.2009 22:08
Joj jas sem tak lačna. Kak je fino met sam eno temo, kjer se lahko izpoveš.. oujea.<3
zakaj sem jas vedno lačna... o je*emti kak bi zaj eno čokoladno torto.. pa tobleroneeeeeeeeee... hjoooj.. jas mam čustva do hraane zarai tega, ker mi je hudo kaj pojest, ker pol več tega nebo.. jutri bom celi dan žrlaa.. zjutraj se zbudim pa neki kebap pojem, pol čez pol ure grem v mac, pa pol spet hamburger, pol pa samo sugar.. joooj ne.. eh ja.. • BlankLook95
• Od: 30.7.2009
• Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
5.8.2009 0:21
ooooo njega bi kr natepla bi ga....grrrrrrr...pa ne kr ga sovražm ubistvu ga sam ga mam tut rada.. Đizzzs no..!!! Zkva si tak.. Skrivaš čustva..pol sm pa že čist zmedena.. Včas bi se nraj ubila..včas pa živela..pa šola me muči..mam bedne sošolke k skos težijo.. Sploh nočem več vn hodit..kr kamrkoli greš te vsi kritizirajo.. Ja sory kr nisem takšna kot ti..mogoče bom kdaj tvoj klon da boš hepy..-.-" Se oproščam za tale izpad.. • PorceLan
13.8.2009 19:40
Okeej.. malo OT =P
Huuh.. priišo je pa sem v minutii vse pozaabla. cjooj, kaj sem mu jas čeri poslala ko seem bla malo ouut hahah.. pustla ga bom zarai tega, ker niam piiva haha.. wtf?.. da se ti ftrgaa totaalno jeote. kakii problem je pir dobit nee haha..itaq ga je kolegica mela namen it kupit, ker kao nea morš praznih rok prit na paarty ne hahah.. baack on jeotee.. =P..moj killer outfit je postaal čisto zaaje*an nee.. mislim kot da lahko osvajaš pijan v miiniki pa nekih škorniih **** ko se jim peta takoj odlama, tak da morš pazit kak hoiš pa vsee.. pol tii pa še nekaj piz*iii totii jeote.. kak bi ga prižgalaa phh. Kerii bureek jeote, se te nea moree bit neki heath ledger, pa če šee nea vem ka vse da na seebe.. hah.. bureek norii =P se opravičujem za OT.. again. • PorceLan
1.9.2009 14:50
Sem ugotovla da sploh nikjer več ne vidim deda, ki bi ga kr posexala. Večina jih je tak grdih, da niti šala nebi dala iz sebe _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • andy15
• Od: 28.8.2009
1.9.2009 17:27
danes vidla par prav hudih :3
• PorceLan
1.9.2009 18:01
andy15 pravi:danes vidla par prav hudih :3
Paa daj jas jih naskočim sredi ulice _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • princessx1
• Od: 2.1.2009
1.9.2009 18:18
maa nemorm se zadržat.
**** a je možno da mi jih je več ušeč.. a je možn da mi je ON on on on on ušeč? :S pa k ga pou **** skor nč ne poznam pa ga usak jutr na busni srečam.. ne ne nebom se spet tok kurčevo zalubla. nebom. pa sošolci.. niso tak slabi sam ko en iztopa.. matr kaj bi mu delala.. okej ne. nenene zdej se bom zadržala XD. sam.. ko si zmer predstavlam sebe pa enga tipa v resni zvezi.. z njim bi komot bla v resni zvezi =/ ampak dobr itak smo komi prve letnike vidl, lahko bi mogoče tut kakšnega starejšga.. omfg. kokr un pred šolo dans.. o maaatr un je biu prfektn.. uglaunem zdej vem zakaj hočm jutr tok u šolo. pa hvala **** da mam sam eno sošolko. • sjaraa
• Od: 21.7.2009
2.9.2009 16:42
o bog pomagej tota tema je prva liga
... **** **** zakaj morem bit jas tista, biu si samo ti pol nisi biu zdaj si samo TI, TI, TI nekej časa sm bla tut jst tista zate a polej me nisi več poznau, zakaj? še zdaj me samo pozdraviš mi vrneš kak lep pogled, samo KAJ JE TO? ne razumm... mislila sm da bo kaj a potem so bile še druge ki jih maš pouno okoli sebe, **** greš k drugi ker jst ne dam in praviš ''i love you'' neee ne delej mi tega jokala sm še pa še, tut če navzvn zgledam pozitivna punca navznotri nism, in tško te gledam... z mojo bf sta frenda z mano se ne pogovarjaš, zakaj?? in ne govori njej da sm ti jst zamerla **** ne zastopm sama sebe kaj še le vse to, ta svet to je vse čudno in ne razumm in nikoli nebom in ja rada se smilm sama seb res RADA in po eni strani mi je všeč da me ne maraš da lahko ponoč jokam UŽIVAM v tej bolečini in sm srečna da nism srečna v ljubezni in vem da me noben ne zastopi, čeprav bi rada aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa rabim samo čas da to jezo vn spravim potem pa life's go one tolažim se z besedam ''**** se, ne rabim te, ko te ****'' in zdaj nevem kaj bo, NIČ ne bo zato ker jas NISEM punca ki je samozavestna da bi s komer kooli bila in se mela fajn, ker sm si zabila v glavo NE VRJAMM V LJUBEZEN in zdaj me samo še bolj to boli in nevem kaj hočeš od mene a je problem v meni ali v tebi? • PorceLan
3.9.2009 21:45
Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Ediiiiiiiiiiiiiiiiii. Ediiiiiiiii mooooooooj najleepši. Samoo mooj eeeedek.<3333
iiiiiiiiiiiiiiii kak je leeepi moj edi.edi.edi.edi.edi<33333 _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
10.1.2010 0:24
no js mam pa eno frendico k mi ni kej preveč dobra več. ona se tko pomiljuje in o sebi govori da je ona najbolj boga na tem svetu; zakaj je učitelji ne marajo in jo za vse krivijo (ampak to sploh ni res kej ro skos hvalijo in je sploh ne kregajo...) da nima nobene dobre prjatlce ( ampak jih ma fajn dost. npr.: mene, ki mi vse zaupa in jaz njej, ...), da je noben fant ne mara ( in to tut ni res ker so zdej skor usi 'v njo',.... in ona mene vsak večer lepo pokliče in mi našteva svoje težave in probleme ampak nč mene ne vpraša kk sm js. kk bi se vi počutle če vam bi prjatlca to vsak vešer govorila in se pomiljevala,... in js ji pomagam glede fantov itd... ampak to njej še ni dost... ona more mene še poniževat pa mi govorit da sm debeluška ( čeprou nism. trebuh mam bul ravn od nje in mam tut manj špeha ko ona (sej to ni glih najbul važno ampk oky).) in mi skos govori kk ona joka pa da nima nobene prave prjatlce pa tko,.... a v resnici js nimam nobene prjatlce k bi ji lahko kaj zaupala. ko njej kej povem me sploh ne posluša, če eni drugi prjatlci kej rečm zavija z očmi itd
sej vem da ful nakladam ampak če je kdo to prebral naj plissss pove kaj si misli o tem • MilosR
• Od: 16.6.2009
10.1.2010 0:40
Js sem prebral. Mal se vzam v roke, pejd u kakšen klub, na izlet...ni vrag da nebi našla kake prjatlce al pa prjatla. S to prjatlco bi pa js na tvojem mestu kr zaključu.
• Mp3
• Od: 2.10.2009
10.1.2010 1:48
fak ej prekleta baba kurčeva ko mi tak v glavo stopla da še je pozait neorem sem včeri kr okamenel sred hodnika ko sn te vijo...dbro da me sošolc v razred zvleko • SomeOne97
• Od: 1.7.2009
10.1.2010 18:50
jaaa maaater
ke de pro*leti K**** mene težija ne teži jegovi pudlčke ne pa mene maater mi gre na patak pip kei van jas moren če ste si sami zbrali tote k***** jas vas vun z bullshita vloćla nem maater pa ovega k**?* ste dale kcoj maaater jas pa trpin maater zei pa mate to kei ste si zaslušlee ke vas je bog kaštihga ke pistite ke ias trpin zei pa deite 1x ve zei ste vidle kakšen izdajalec je mater ofce prizadete **** vas eiii se opravičujem zaraji izpada &grdih besed samo ke te češ • ...<3
• Od: 4.1.2010
10.1.2010 19:03
dedi so prasci. pol te pusti in ti tak dougo muti neki d na koncu mu čisto vrjameš da si bla ti kriva za to d greta na razn d si bla ti nesramna in da je vsa krivda tvoja. kr pač on se je pa vednu trudo po svojih najboljših močeh in je biu z tabo vedn prjazn. itaq ja . beda... kak znajo manipulirat s tabo k si še vedno u njega un te je pa pustu >.<
• Mp3
10.1.2010 23:03
SomeOne97 pravi:jaaa maaater
ke de pro*leti K**** mene težija ne teži jegovi pudlčke ne pa mene maater mi gre na patak pip kei van jas moren če ste si sami zbrali tote k***** jas vas vun z bullshita vloćla nem maater pa ovega k**?* ste dale kcoj maaater jas pa trpin maater zei pa mate to kei ste si zaslušlee ke vas je bog kaštihga ke pistite ke ias trpin zei pa deite 1x ve zei ste vidle kakšen izdajalec je mater ofce prizadete **** vas eiii se opravičujem zaraji izpada &grdih besed samo ke te češ sam mater ko si to tak napisala da se nič ne žarume • SomeOne97
• Od: 1.7.2009
11.1.2010 17:31
Mp3 pravi:
SomeOne97 pravi:
jaaa maaater
ke de pro*leti K**** mene težija ne teži jegovi pudlčke ne pa mene maater mi gre na patak pip kei van jas moren če ste si sami zbrali tote k***** jas vas vun z bullshita vloćla nem maater pa ovega k**?* ste dale kcoj maaater jas pa trpin maater zei pa mate to kei ste si zaslušlee ke vas je bog kaštihga ke pistite ke ias trpin zei pa deite 1x ve zei ste vidle kakšen izdajalec je mater ofce prizadete **** vas eiii se opravičujem zaraji izpada &grdih besed samo ke te češ sam mater ko si to tak napisala da se nič ne žarume emmm ja • Coco
• Od: 11.1.2010
11.1.2010 17:40
jz sm pa ful srečno zalublena u vezi sm pa leto pa pou
• D*
• Od: 22.12.2009
11.1.2010 21:31
fajna tema ;P
Pr meni ... Nesrečna love kokr usaka Love . Use bi se lohk ujemalo. oba sva na istem sam kaj kr bi mogla prej tko frenda ratta - dobra frenda . Pa itd. Sam ka kr nevem če bi blo kei z tega kr on je tko popularn pa se 1oo % use punce lepjo na nega. Sei upam sam ka kr je brezveze . Kdaj misLIM kok bi blo use lažje če bi mu povedala sam ka kr ni tko preprosto no . ;'( • Mp3
11.1.2010 23:10
Mins pravi:fajna tema ;P
Pr meni ... Nesrečna love kokr usaka Love . Use bi se lohk ujemalo. oba sva na istem sam kaj kr bi mogla prej tko frenda ratta - dobra frenda . Pa itd. Sam ka kr nevem če bi blo kei z tega kr on je tko popularn pa se 1oo % use punce lepjo na nega. Sei upam sam ka kr je brezveze . Kdaj misLIM kok bi blo use lažje če bi mu povedala sam ka kr ni tko preprosto no . ;'( isto sam jas punco • manDariina
• Od: 16.12.2009
• Kraj: somwhere.over.the.rainbow(:
...
13.1.2010 19:50
ja pr men je pa tko...
mela sm tipa pa sm ga pustila.. rada sm ga mela...varou me je!! poj se je hotu opravičt sam ni opravičila za to kar je on men naredu!!! zej jih je 5 vame..sam nočm met tipa ker jim ne zaupam več¨! fakk men je naujhujš rečt ne če te en upraša ker ga morš prizadet in to po možnosti se doobrga frenda!!beed mi je nevem zakaj sam... če sm jst u enga on zihr nebo vame..usi drugi u kere jst nism so pa! • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
13.1.2010 23:10
moj lubči bubči pa sam mimo mene gre učash pa mislm da me bo pojedu pa če ne bi blo fantov ne bi blo mojega prelepega lubčija in meni ne bi srce utripalo prau tko kot mi, ko ga vidm. jst bi sam prosla za kak nasvet kk naj izvem č je v mene? ( naj nalašč kao omedlim kr koli svetujete bo pršlo prauu!! • nuska16
• Od: 27.5.2009
13.1.2010 23:38
mi2 sma sosošolca...pozdraulama se, menima se na msnju tut po več ur..dons se mi je zdel da je že cajt da ga uprašam če sm mu ušeč...in mi on reče da sm simpatična pa use...sam da me vidi samo kot prjatlco pa nč več....ka to zdj pomeni, da še mam kako možnost al da je on do konca prepričan u to da boma frenda pa čist nč več
• d3vi1
• Od: 7.10.2008
• Kraj: okolica mb
14.1.2010 2:12
prvo se oprvičujem da prekinjam vašo debato poste ste pisale večinoma 13,14 letnice ne? okvirna leta, saj predvidevam po postih zakaj vse tak smrtno čete met fanta? nebi rajši se zabavale pa pol čez nekaj let razmišljale o resni zvezi? čeprav pred 17 je težko met neko resno zvezo, pa da ne traja samo par mescov ne. @ nuska16; .in mi on reče da sm simpatična pa use...sam da me vidi samo kot prjatlco pa nč več, če ti je to točno to reko? pol sorry samo nimaš niti najmanjših možnosti, pa pravjo da punce to pogosto govorite |
|||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.