What not to do when you're DRUNK?

Kolikokrat na dan si v bani lakiraš nohte in zraven ješ?
Enkrat.
45%
 45%  [ 10 ]
Dvakrat.
54%
 54%  [ 12 ]
Skupaj glasov : 22

PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 17:28
Meni je FUL vlkokrat dolgcajt, tak kot zdaj npr, no in pol nastanejo kozlarije. ×d.. pač kuj nekaj. No pač kaj se vam je naredlo ko ste bli pijani in tega definitivno nebi smeli, ali pa vas je še zaj sram. oz.še sama nevem, kaj je ta tema.×d

-pisanje na msn ×d
-barvanje las Very Happy
-dotikanje telefonov-iz tega ni nikoli nič dobrega(klicanje osebe, ki ti je všeč in vsesplošno priznanje o tem )
-prižiganje čikov na štedilniku
-odtrgati dejansko celo drevo, imenovano ginko, ki je živi fosil (še posebej, če je to drevo ponos šole)
-brez snifanja guarane. haha.. ah ja.. spomini×d
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 17:30
ne pijem
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 17:31
underberg pravi:
ne pijem

mhm.. žejen le česa?
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 17:45
to sploh ni važn Very Happy
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 17:53
ahm.

aja še nekaj.
-razlagat frendu kje so pri elipsi gorišča, temena in središče
-ne se euforično smejat in se dret na avtobusu Jolanda Čeplak (ne moja, od kolega×d)
black_buble • Od: 1.12.2008 • Prispevkov: 9
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 22:48
uff.. priznat tipu d si vanga
se it kopat v bazen
hodet po mokrih ploščicah (zna bit boleče) Very Happy
naskakvat smareke Cool
pa še kej bi se najdl Very Happy
maLLLa • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 37
Re: What not to do when you're DRUNK? 3.8.2009 23:32
-začneT bLuziiT o nekih kamenčkih k si jiiH dajo pingvinčki. (kr nekii)
-hodiT po reki kjer so kamni. (jsT sm komi prišLa iz reke ker sem najman 5x padLa. pač ko sm se usTala sm nardiLa korak in že sm bla speT na riTi. -ahh moje bLuzenje )
-kLicaT svojga fanTa in mu daT koonc. (zato mi je še danes žau..)
-ne se iT peeLaaT s koLesom v breg. (iz svojih izkušenj govrim: nikamor ne prideš!, povrhu vsega se Ti še pa usi smeJiiJo Very Happy )
-ne se iT peLaaT s šTirko v Temii ker Lahka koga zbiJeeš. (dans mi je Too smešn, sam TakraT mi pa ni bLo. )
-pa še bi se kaaJ naJdLoo. ˇ
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: What not to do when you're DRUNK? 4.8.2009 0:44
-sploh ne imeti pri sebi vžigalnika. moj sošolec ga je prižigal v žepu neda bi se zavedal..
jaz pa sem bratrancu dlake na nogi skurla.xD
-stran od telefonov..xD..kličeš osebe ki ti dejansko niso všeč ampak jim bluziš da bi umrl zanje.=D
-stran od ljudi ki ne govorijo slovensko.. nekemu švabu sem začela ich liebe dich.. niti nisem vedela kaj pomeni pa bil je neki čuden.xD
-stran od ljudi ki jih sovražiš.. ker jas ko sem pijana sem ful nekaj prepirljiva in hitro naredim svajo... zato ni dobra ideja če pijem v bližini bedakov.xD
-ne it plavat..sploh pa ne v kake jezera.xD
-stran prometnih znakov, cestnih luči in vsega tega sranja ki kar kliče da se zaletiš vanj..8D

okei..
pa dost še je tega..xD

hf.
Anciika • Od: 31.7.2009 • Prispevkov: 3
Re: What not to do when you're DRUNK? 4.8.2009 11:35
Huuuh. je preveč tega zato vam svetujem... LOČEVALNA OD ALKOTA. VODA je ZAKON. pa še redi ne. XD

ŠALA. ŠALA.

Jaaah je ful tega ...

drugač pa nimam tok izkušnj ko se izogibam pijanga folka & alkota nasploh Smile
sm športnik Very Happy kar pomeni da je edini alko za mene ko sm bolana ko spijem dvojni čaj z dvojnim rumom brez čaja xD

nč. uživite Smile
PeterHak • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 40
Re: What not to do when you're DRUNK? 4.8.2009 12:12
Ne kozlat u mtkinmu avtu, pa bo use uredu ne glede na to
kva delate Wink Very Happy Wink
Zigmaster • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 36
Re: What not to do when you're DRUNK? 4.8.2009 18:28
Pa ne bliz kakšnih ''prepadov'' hodet,1x sm **** dol,pa biv najbl **** možn ;p
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: What not to do when you're DRUNK? 15.8.2009 14:43
hmm.. ja Very Happy

- izogibajte se avanturicam z ljudmi, ki jih vsi poznajo in se pol vse razve okoli (hja.. meni to še ni ratalo xP)
- ne it na šolsko ekskurzijo v velenjski rudnik in ne se dret v dvigalu in na unemu vlakcu, ki gre max. 10km/h, ker to NI gardaland, ponavljam, NI blue tornado x)
- če že greš na pohod s šolo NE ponujat profesorci đus-vodke x)
- ne priporočam snifanja soli
- če ste na koncertu, kjer je prepovedano nosit svojo pijačo je NE skrit v gozdiček, še posebej če je na klancu.. jaz sem ruzak iskala skoraj 1 uro in prišla nazaj cela popraskana s trnom v peti Laughing
- ne objemat avtov, prometnih znakov in dreves
- če že ležite pokleh napol mrtvi in se pol zbruhate pazite, da se ne uležete na isto mesto
- ne priporočam vam, da greste po žuru plesat kolo v gatah in modrcu na hotelski balkon Laughing
- ne it v bar, za katerega veste, da ga včasih obišče tudi vaš oče (ni lepo ko srečaš očeta, ki sicer ne živi s tabo in na nek način podpira žuranje, in da sta oba pijana.. XD)

pa še bi se dalo naštevat.. Wink
Re: What not to do when you're DRUNK? 15.8.2009 14:48
[quote="disketa"]

- če že ležite pokleh napol mrtvi in se pol zbruhate pazite, da se ne uležete na isto mesto

hahah.. toti dve sta tabolši =P.. hahahh. (:
Re: What not to do when you're DRUNK? 15.8.2009 18:08
disketa pravi:
hmm.. ja Very Happy

- izogibajte se avanturicam z ljudmi, ki jih vsi poznajo in se pol vse razve okoli (hja.. meni to še ni ratalo xP)
- ne it na šolsko ekskurzijo v velenjski rudnik in ne se dret v dvigalu in na unemu vlakcu, ki gre max. 10km/h, ker to NI gardaland, ponavljam, NI blue tornado x)
- če že greš na pohod s šolo NE ponujat profesorci đus-vodke x)
- ne priporočam snifanja soli
- če ste na koncertu, kjer je prepovedano nosit svojo pijačo je NE skrit v gozdiček, še posebej če je na klancu.. jaz sem ruzak iskala skoraj 1 uro in prišla nazaj cela popraskana s trnom v peti Laughing
- ne priporočam vam, da greste po žuru plesat kolo v gatah in modrcu na hotelski balkon Laughing
- ne it v bar, za katerega veste, da ga včasih obišče tudi vaš oče (ni lepo ko srečaš očeta, ki sicer ne živi s tabo in na nek način podpira žuranje, in da sta oba pijana.. XD)

pa še bi se dalo naštevat.. Wink

si je dobr zapomnit^^
la-joie • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 119
Re: What not to do when you're DRUNK? 18.11.2009 16:46
ne klicat bivšega po telefonu in mu 18x povedat da ga maš ubistvu ful rada ;D
predvsem to ><
bibabuh • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 48
** 18.11.2009 18:34
hehe dobra temaa..Razz
~ izugibat se kršnih koł znakou , luči,luken, "mejhnih" potočkou Laughing
~ne se słečt do gat pa mordca in łaufat po cesti iz ves€łice in se umes prvrnt u kšn grbn..ob tem te pa łovi tvoja simpatija k sam ni nč bołš kukor vi(in se nakonc pomožnost zgodi d te posede na rolko in sebe in se po največjimu kłancu furata doł u kržiše metem k drugi pjani tečejo zavama..haha..sj dej je smešn tkt niti najmn ni blo Laughing Laughing )
~ne pridt do mtke s cigaretom u eni roki in v drugi z vodko(sploh če mtka neve d kadiš ni priporočljiv Confused Laughing Laughing )
~sploh ne jet z 6 tipi domou do enga in še z eno frendico k nakonc pride do scen takih d doł padš..haha je zło preveč smšn..(morte probat..ampak ne č je med njimi tvoja simpatija..no zame se je dobr iztekł)
~ne jit spat v isto postlo k vaša simpatija na žuru pr frendu ker dam nisi sposobn pridt in ga potem zgečktt..haha d tip znori in te zčene tepst z błazinami in se začne błazinaa fjt in ne tega resno uzet in mu ne rzbit nosa z blazino(še zmeri mi jasn kuko mi to ratał Laughing Laughing )
~izgoibat se kršnim koł bazenom ..haha
..itd.. dost je tegaa ×D Twisted Evil Laughing
limonaa • Od: 22.10.2009 • Prispevkov: 36
Re: What not to do when you're DRUNK? 18.11.2009 19:30
- ne se dret po busu šoferju nej se mal sprosti pa gre mal hitrejš da ti požene adrenalin po krvi haha Laughing
- ne skakat po pločniku ker lohka padš na cesto lih k je velik autov (: resno !
- ne klicat biušiga pa mu govort če ti proda hrčka k ga sploh nima xD
- ne klič še bl neumnih prjatlou od sebe in jim govort da bi šla v maribor z vlakom ker lahko to potem še resno uzamejo in te čakajo na postaji celo noč in pol so jezni nate xD Laughing
- če ti edn reče da se sleč za en ZLATNIK se ne ! ker ga nikol neboš dobiu sam sram te bo lohka še doug časa da si biu tok neumn haha =P Laughing
pa še velik takih .. ubistvu mi je usen bolša voda Very Happy
• Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 22
Re: What not to do when you're DRUNK? 18.11.2009 20:54
Ah ja..zanimivo.Very Happy
- No ne klicat matke pa jo vprašat kje si doma.
- ne kupovat 29 kondomov pa jih pol dat fotru od tipa.Laughing
- ne se valat po cesti NAVZDOL Very Happy
- ne se vsest na očala.
- ne pet tipu pod oknom ob 3 zjutraj.
- ne pobijat namišljenega žužka.
- ne met dežnik s sabo kr se pol dogaja...pač
In še pa še bi se našlo... Laughing
klepetulja • Od: 12.11.2009 • Prispevkov: 22
Re: What not to do when you're DRUNK? 19.11.2009 22:01
hah tega je pa preveč za razlagat xD
-ne zasrat z največjim bedakom iz tvoja kraja ki ga po možnosti vsi poznajo in se pol v 2 zrah pa pol razve po celem kraju Smile pa po možnosti je z njim par minut pred tabo zasrala še tvoja bff xD
-ne hodit po strmih stopnicah ker pl padeš direkt na nos Laughing
ne hodit po mokri travi in blatu navzdol ker si pol uničiš nove bele hlače xD Laughing
ne hodit sam po prometni cesti ker ti pol vsi avti trobijo Laughing
-ne se pred diskačom dret da nisi pijan ampak si samo malo vesel xD Laughing
-ne grozit varnostnikom v diskaču da bo jih tvoja banda pretolkla če te vržejo ven Laughing
-ko greš na wc se ne vleži na tla da bi prevero keri wc-ji so zasedeni xD Laughing
-ne nasedaj pijanim bosancem Laughing
-ne tolči varnostnika s šuhom z ubijaskimi petkami xD Laughing
-ne deri se nekeu stricu ki prodaja kebab da naj ti časti pir xD Laughing
-ne klikaj svoje simpatije na msn Laughing
-ne deri se na nekega tipa da ti je vkrado čike čeprav ti jih ni Laughing
uff nwm več sigurno bi se našlo kaj pune smešnega samo se v tem trenutku več ne spomnim oz. s emi neda razmišlat Very Happy
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: What not to do when you're DRUNK? 19.11.2009 22:08
jaz mam ene novejše..
martinovanje pa to.Razz
-ne it do hiše kjer je doma tvoja simpatija in ji pred vsemi naglas izpovedat ljubezni..
-ne se vozit z kolesmo ko je zraven starejši človek ker bo poklical policijo..xD
-ne it na vlak in pobiralcukart rečt da naj ti posodi svojo karto ti pa mu daš čigumi.[nevem kaj me je piknilo..xD]
-ne se napit zjutraj pred tem ko moraš v šolo ker potem bo joj..spet ena z čigumo..
učitelj nastavi roko da bi mu dala kozarec v katerem je bil alkohol.. jaz pa sem mu špuknila na roko.. Confused
sicer mi je zai tak smešno.. ampak ko sem domov prinsla ukor ni blo.Razz
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: What not to do when you're DRUNK? 20.11.2009 22:19
- neje se hoji kopat oblečen v bano & vse po ploščisah polit na konci pa na glavo padneš pa se režiš
- neje se deri da te vsi sovražijo pa da bojo nezemljani po tebe prišli
- neje se deri imen od tvojih b.f.f in govori da so p****** xD [in potli te še čujejo in ti zamerijo pa ti neje vrjamejo da si biu pijan]
- neje se po tleh meči pa govori da te je strah izhlapevanja
- neje potli na hitro spij kozarec ruma te pa ti re vse vun skozi nos
- neje spi polek kake prjatlce potli pa se neje deri na njo da te če posilit pa se vstat pa metat na njo pa jo tučt xD
- ko si v mesti in vijiš učitco jo neje sprašuj če bo plesala s tabo
- neje poj spat na pločnik

eh pa doro no xD
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: What not to do when you're DRUNK? 21.11.2009 14:42
ne it na šolsko ekskurzijo v velenjski rudnik in ne se dret v dvigalu in na unemu vlakcu, ki gre max. 10km/h, ker to NI gardaland, ponavljam, NI blue tornado x)

LOL tole smo mi delali, brez da bi beu kdo pijan Laughing
pikapikapika • Od: 26.12.2009 • Prispevkov: 11
Re: What not to do when you're DRUNK? 26.12.2009 12:53
No ne klicat matke pa jo vprašat kje si doma.

hahah ta je najbolša Smile
-ne žvalit z svojim biušim pa njegovim kolegom kadar stojita en metr narazn
-ne se delat frajerja pa skakat sred travnika čez grabn ker si pol mokr do gat
-probi ne odklepat vrat 10 minut k pridš domou
-ne se furat z avtom ker pol postane nevozljiv haha Very Happy
-ne se slačt sred maksija pozim..
-ne sprašuj krenih ljudi od kje se poznate
-ne kadit na busih hahaha
-ne skač čez balkon al pa okn
-stran od telefonov itak Smile
-ne se pelat po riti po največjm blatu kar ga najdš pa se zravn pogovarjat z mtko po telefonu
-ne bruhat na busu haha
-ne hod z tipi na wc u diskačih hahahaha

pa še velik je tega sam se mi res neda razmišljat Smile
princessMJ • Od: 7.7.2009 • Prispevkov: 39
Re: What not to do when you're DRUNK? 31.12.2009 1:37
- ne it usa nažgana z enmu tipom vn iz kafiča v park kjer te bo ****..... sploh ne, če nimata kondomou Confused
- ne it s tipom k ga poznaš pou urce v avto, ker te bo hotu **** na zadnjih sedežih al pa te prsilu počet kkšne druge stvari k jih sicer nočeš -.-
- k prideš domou in si lačn raiš ne jest!
( jz sm jedla in se skor zadavla z njemu.. sj v tem trenutku je ful smešn... sam takrt p sm skakala gor p dol, nism mogla dihat nakonc sm že mislla d bom bruhala xD... kulegici sta pa zraun pokale od smeha )

ostale stvari ste pa že dost pobral^^

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.