Msn pa tipi..=/

LaLi • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 38
Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 12:12
No men je ušeč en tip ..ga mam na msn-ju ampak ga sploh ne upam kliknat k me je nekak strah da se ne bo hotu pogovarjat al pa neki.. in nevem jst bi ful rada ga bol spoznala in to..ampk vedno ko ga hočem kliknat me rata strah tak da ga pol nikol ne kliknem.. kaj naj nrdim da me neo tak strah ? Fulll bi se rada menla z nim =/ Rolling Eyes
BlankLook95 • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 186 • Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 12:24
Jao sm misnla d sm js edina s takm problemom pa vidm da nism..=/
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 13:14
Haha a veš da sm jst tut to misla Very Happy Rolling Eyes
maych • Od: 28.2.2009 • Prispevkov: 23
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 14:27
jooj, sej ni to tak problem, dam primer kako začet:
ti:ojla(al pa ...živjo...)
on:(odzdravi z npr. oj)
ti:heila, kako si??
on: dobro(npr., ponavadi vprašajo tudi kako je s tabo) (če napiše da slabo, ga vprašaj, kaj je narobe..)

tako steče pogovor in boš videla da te ne bo požrl, mogoče pa se razvije kaj več Confused Wink
Hf**
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 18:04
kaj bi pa blo narobe?
mislm sej pač tip se noče pogovarjat..
tko sm js začela
jano js sm ful vrtala vanga pa to pa na morju sva bliz doma sam useen se tko u žiwo še nisva pogovarjala ampk useen sm dost o njem zwedla prek msnja drgač pa ja pr men je nekak prednost še to k mu je mt učitlca športne na naši šoli pa to..
sicr pa ja kaj je pa narobe če kliknš?
če se nebo meu namena stabo pogovarjat usaj upam ti bo to povedu
kr eni pa pol ne povejo ampk se useen ujamejo in jim ni žou da niso prekinl
al je pa možnost da tip nima cajta in te je skenslu sam zarad tega
pa če ti pove da pač nima cajta ga klikn jutr ne?
potrud se mal pa bo ( u dobrm smislu powedan.. ) *
HF*
ajnowajmWEIRD • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 78
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 18:05
aja pa še to - upam da ti bo ratal **
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Msn pa tipi..=/ 1.8.2009 23:06
Eh, jas sem tuji mela tote finte pa me je minlo Wink
glej, či si boš kako sramoto naredla (to močno dvomim) pa vse skup obrni na hec pa se bota zaštekala Very Happy
nevem.. pa ne ono strogo kak si?, ke sdelaš? pol pa tišina -.-' začni kar takoj nekak bol zanimivo, postavi se v njegovo kožo pa boš takoj vedla kaj moreš rečt Very Happy
glej. bodi to kar si pa se potrudi bit kar najbol zanimiva pa fintasta ko je možno & če te čez neke cajta on klikne je to BINGO! Very Happy
če te pa kake podrobnosti zanimajo pa reči :**
fsm ;D
Re: Msn pa tipi..=/ 2.8.2009 10:52
Ja sam kaj pa naj rečem, da bom bol zanimivo izpadla? Res, pojma nimam..=/
Trif • Od: 17.7.2009 • Prispevkov: 31
Re: Msn pa tipi..=/ 2.8.2009 19:06
pol za podrobnosti pa lahko tudi rečeš in daš kompliment da ima dobro postavo in ga vprašaš kaj trenira Wink -pr men vedno deluje, sicer pa se vedno najde zanimiva beseda Wink
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Msn pa tipi..=/ 2.8.2009 21:54
LaLi pravi:
Ja sam kaj pa naj rečem, da bom bol zanimivo izpadla? Res, pojma nimam..=/

nvem.. tak bol sproščeno se meni, neko stvar o keri se lahko dosti menita zberi, pa magari namiguje na sex samo ne prvič pa ne v takem smislu da mu boš prvič za prvim vogalom dala. punca.. nesme te bit strah pa bo vse ok! Hf :*
Re: Msn pa tipi..=/ 2.8.2009 21:59
Sma se dans menla..na konc ko je šou je reku..se še kaj čujema..sam jst tak vem da me nebo kliknu Rolling Eyes
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Msn pa tipi..=/ 2.8.2009 22:30
Ja eni so taki da neupajo kliknit al kaj pač.. Jas take enkrat kliknem, pol pa nea več, ker se mi zdi glupo, da bi jas mogla klikat.. Drugače pa če si mu všeč, te bo tak slej ko prej klikno.
Vso srečo Wink
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Msn pa tipi..=/ 3.8.2009 7:55
klikn ga pa fertik, sj več ko ubit te tk ne more

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.