A gre kdo v terme 3000 ali pa je tam bil?
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
A gre kdo v terme 3000 ali pa je tam bil?
27.7.2009 18:54
ooo
1.Mene pa zanima če je kdo že bil v termah 3000? 2.Kko ste se imeli? (ste zadovolni) 3.Imajo veliko toboganov? (pa teh zanimivosti) 4.Je kdo bil v hotelu Termal?(kako je urejeno znotri) 5.A gre kdo tja med 30.7-2.8? bye-bye hf • malavesnika
• Od: 20.7.2009
Re: A gre kdo v terme 3000 ali pa je tam bil?
28.7.2009 14:26
razpište se če gre kdo med 30.7-2.8 naj napiše na gmail-vesna.tamala@gmail.com
• tvoja tamala
• Od: 19.5.2009
28.7.2009 14:59
a misliš terme 3000 v Moravskih Toplicah ? • buupa
• Od: 19.4.2009
28.7.2009 15:12
malavesnika pravi:ooo
1.Mene pa zanima če je kdo že bil v termah 3000? 2.Kko ste se imeli? (ste zadovolni) 3.Imajo veliko toboganov? (pa teh zanimivosti) 4.Je kdo bil v hotelu Termal?(kako je urejeno znotri) 5.A gre kdo tja med 30.7-2.8? bye-bye hf 1. jaa... 2. SUPER. res.. če je lepo vreme je zakon.. 100 × bolše kot pa kadar gremo s familijo u kšne čudne terme. recimo enkrat smo bli u olimju al neki takega. sei pozimi tm nimaš kei delat.. pa recimo zreče.. tut tm je ful bogo itd.. 3. ja poglei mal slike.. ful zakoon je. [link] ---> evo kolko toboganou ;D ... sei je še 1, se mi zdi.. pa mislim da neki tistih mini otrških ^^ 4. mislim da sm tm že tut bla.. če je to to kr js mislim pol je kul. 5.nee . js mislim, da ti nebo žao če boš šla..res. k je zakon! • maych
• Od: 28.2.2009
28.7.2009 16:01
1. ja itq, letos grem že drugo leto
2.js in moja družina pa še eni prjatli so ful veseli in gremo kar tja gor, se full sprostimo pa to, pa trim steza je, golf igrišče, cesta za kolesarit, hodit, gozd za vadbo je... 3.ja full toboganou je , pa edini tobogan v evropi:raketo(rumena) in pravjo da je tle res adrenalin,(sama nisem zbrala še poguma za gor it) in pa mislim da je okrog 30 toboganov vseh skupaj pa skakalnica z 4-mi metri globokim bazenom pa tko. full užitek uglaunem 4.nisem bila u termalu, lani in letos smo nastanjeni v penzionu oblak in se fajn razumemo z lastniki, pa hrano majo tut odlično. 5. grem od 2.8-9.8.2009 (možno da bomo kaj podaljšali)tako da ti greš, jaz pa pridem pa fajn se mej!! _________________ maych;) • pelc
• Od: 21.4.2009
12.8.2009 9:40
maych pravi:1. ja itq, letos grem že drugo leto
2.js in moja družina pa še eni prjatli so ful veseli in gremo kar tja gor, se full sprostimo pa to, pa trim steza je, golf igrišče, cesta za kolesarit, hodit, gozd za vadbo je... 3.ja full toboganou je , pa edini tobogan v evropi:raketo(rumena) in pravjo da je tle res adrenalin,(sama nisem zbrala še poguma za gor it) in pa mislim da je okrog 30 toboganov vseh skupaj pa skakalnica z 4-mi metri globokim bazenom pa tko. full užitek uglaunem 4.nisem bila u termalu, lani in letos smo nastanjeni v penzionu oblak in se fajn razumemo z lastniki, pa hrano majo tut odlično. 5. grem od 2.8-9.8.2009 (možno da bomo kaj podaljšali)tako da ti greš, jaz pa pridem pa fajn se mej!! heh. mi smo tut bli tist čass spodii. • maych
• Od: 28.2.2009
12.8.2009 15:08
aja, u kerem apartmaju al hotelu... ste pa bli??_________________ maych;) • pelc
• Od: 21.4.2009
12.8.2009 15:58
maych pravi:aja, u kerem apartmaju al hotelu... ste pa bli??
u campu smo bli. • bibolina
• Od: 12.8.2009
12.8.2009 22:52
ja, jaz sem ta teden tam • whatever..
• Od: 29.6.2009
13.8.2009 0:17
Jas sem pa tu bliz doma pa sem skor usak dan tam (ko nisem tam sem u avstriji tud kopališče) ..
Noro je, velik dobre družbe. Toboganov je velik najbolši je raketa. Res je kul, sam mau preveč starcou pa je pol vedn štala ko kaj naredmo. =/ |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.