blond barva• limoncello
• Od: 30.5.2009
blond barva
22.7.2009 19:26
caw folk
mam en uprašanje kašn odtenk blond je to [link] barva je full lepa sam nwm kera odtenk je to.a mislte da bi pasal če maš bl svetu obraz pol pa da bi šov na tako barvo...tnx.. • Pelci
• Od: 22.7.2009
Re: blond barva
22.7.2009 19:57
js sm mela isto učasiih tako barvo p zdj jo bom že speet enkrat si dala • limoncello
22.7.2009 20:29
Pelci pravi:js sm mela isto učasiih tako barvo p zdj jo bom že speet enkrat si dala
aha...men je ena rekla da je kao peščena blond..sam a ni čist drgačna tista....am sm se pr frizerki enkrat na blond..nikol več vrjemte ..**** mi je lase..tist je blo 4 leta nazaj---umes sm bla use od črne do rdeče...in vm povem eni frizerji so antitalenti..kr pač una ženska je **** full folka...poznam egna k so mu lasje izpadl zard nje kr baba nima pojma o barvanju blond barve...a taka barva se da dobr u millerju al pa DM-u. • Pelci
• Od: 22.7.2009
22.7.2009 20:36
limoncello pravi:
Pelci pravi:
js sm mela isto učasiih tako barvo p zdj jo bom že speet enkrat si dala
aha...men je ena rekla da je kao peščena blond..sam a ni čist drgačna tista....am sm se pr frizerki enkrat na blond..nikol več vrjemte ..**** mi je lase..tist je blo 4 leta nazaj---umes sm bla use od črne do rdeče...in vm povem eni frizerji so antitalenti..kr pač una ženska je **** full folka...poznam egna k so mu lasje izpadl zard nje kr baba nima pojma o barvanju blond barve...a taka barva se da dobr u millerju al pa DM-u. ja ej pomojm se da..sam upraši prodajalko..men ne zgleda lih peščena sam mogoče je to kšn drug pesk haha • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
22.7.2009 20:41
krvavo zelena_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • limoncello
22.7.2009 20:54
Pelci pravi:
limoncello pravi:
Pelci pravi:
js sm mela isto učasiih tako barvo p zdj jo bom že speet enkrat si dala
aha...men je ena rekla da je kao peščena blond..sam a ni čist drgačna tista....am sm se pr frizerki enkrat na blond..nikol več vrjemte ..**** mi je lase..tist je blo 4 leta nazaj---umes sm bla use od črne do rdeče...in vm povem eni frizerji so antitalenti..kr pač una ženska je **** full folka...poznam egna k so mu lasje izpadl zard nje kr baba nima pojma o barvanju blond barve...a taka barva se da dobr u millerju al pa DM-u. ja ej pomojm se da..sam upraši prodajalko..men ne zgleda lih peščena sam mogoče je to kšn drug pesk haha hah..sj to glede da je peščeno blond je prbila ena frizerka..sj če primerjaš to barvo s peščeno blond je vidna 100% razlika...tko da ni isti odtenk blond • ajnowajmWEIRD
• Od: 21.7.2009
22.7.2009 22:51
am jow fołk mene pa zanima kašn je ta odtenk blonĐaste farbe?
[link] ampk polejte prosm sam LASE. not a girł; noja k zwete: TELL ME, LET ME KNOW IT* aja alpa ta :Đ : [link] yeah sej pomoje da je isto (: watewr. SCREAM, WRITE, WHISPER, i don't know .. just let me know it (: • Munda
23.7.2009 10:47
ajnowajmWEIRD pravi:am jow fołk mene pa zanima kašn je ta odtenk blonĐaste farbe?
[link] ampk polejte prosm sam LASE. not a girł; noja k zwete: TELL ME, LET ME KNOW IT* aja alpa ta :Đ : [link] yeah sej pomoje da je isto (: watewr. SCREAM, WRITE, WHISPER, i don't know .. just let me know it (: pa to je navadna blontna |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.