Morski prašički, kako jih hraniti in skrbeti za njihove zobe• xKiddYx
• Od: 10.7.2009
Morski prašički, kako jih hraniti in skrbeti za njihove zobe
21.7.2009 11:40
Hej
Ma kdo od vas morskega prašička doma? Jzt mam 2 pujsi, pa me zanima ka nej jima dam za grist, da si bosta zobe spucali. Ne vem če je seno dost Poleg tega me pa zanima, kak vi skrbite za njihove zobe, pa če vašmu prašičku tut dlaka odpada? Kr jzt ko ju božam pa kr mal dlake ostane na men.. ne zdej glih ful velik sam neki pa kr. Aja, obe2 sta pa dolgodlaki. Hvala & lp • iNcHii
• Od: 2.6.2009
Re: Morski prašički, kako jih hraniti in skrbeti za njihove zobe
21.7.2009 11:57
jst sm meŁa 1 doma ( sam je že umrŁ) in jst sm mu kupŁa tak ˝kamen˝ aŁ nevem kwa je bŁo to..narjen je prov za morske prašičke in je Łahko v obŁiki korenja aŁ pa česa druzga...najboŁš je če se posvetuješ s prodajaŁko v trgovini za živaŁi.
GŁedee dŁak pa si kup gŁavnikza morske prašičke pa ga vsak dan počeš..aja pa jst sm ga 1x na mesec tud strigŁa (sama) kr je meŁ doŁgo dŁako! Upam da sm ti kej pomagaŁaa..fsm • xKiddYx
• Od: 10.7.2009
21.7.2009 11:59
iNcHii pravi:jst sm meŁa 1 doma ( sam je že umrŁ) in jst sm mu kupŁa tak ˝kamen˝ aŁ nevem kwa je bŁo to..narjen je prov za morske prašičke in je Łahko v obŁiki korenja aŁ pa česa druzga...najboŁš je če se posvetuješ s prodajaŁko v trgovini za živaŁi.
GŁedee dŁak pa si kup gŁavnikza morske prašičke pa ga vsak dan počeš..aja pa jst sm ga 1x na mesec tud strigŁa (sama) kr je meŁ doŁgo dŁako! Upam da sm ti kej pomagaŁaa..fsm Uf. Super. Sem že zatežila mami in bo šla dans za kamen pogledat. Edin za dlako morm še mal poskrbet :/ • disketa
• Od: 26.7.2009
28.7.2009 11:29
am.. a majo prav mesta brez dlake na sebi? se kej praskajo? opaziš kej čudnega na koži ko jo pregledaš? ker jaz mam podgankota, ki ma tudi zdej neke probleme s kožo.. pa sva ža bla pri veterinarju pa je frajer reku da bi moglo samo minit če pa začne odpadat dlaka naj spet pridem |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.