Govorica telesa

Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Govorica telesa 15.12.2014 12:10
Kako ste kaj ? Very Happy Mam zdajle drug problem oz. vas sprašujem sledeče: ( tale stvar bo še kermu drugemu prišlo prav oz. bo vse tukaj dobil kar ga bo zanimalo na kratko seveda Razz) Že dolgo časa iščem po forumih ali po spletnih straneh in po revijah. Nekaj sem našel nekaj pa ne o zapeljevanju in telesni govorici. Kako vi namignete oz,počnete,da vam je:
-Fant všeč,
-da bi ga rade še videle(to sem ugotovil,da ga kar vprašate kaj bo počel popoldan,če kam gre,da se bosta slučajno še kaj videla oz. se bojo vajine poti križale)
-želi dotika(objem,poljub,da jo fant prime za stegno oz.poboža) in kar vam pade na pamet.Čimbolj na kratko opišite,tiste dekleta ko pa imate čas,se pa azpišite,več kot bo materiala bom zadovoljen,in ostali ko bi radi izvedeli kako pa kaj. Hvala za odgovore za vnaprej. =)
Aja pa skoraj sem pozabil,kaj si ve mislite,ko vas fant spontano prime oz.dotakne stegen? lp
0anja0 • Od: 22.5.2012 • Prispevkov: 5
Re: Govorica telesa 15.12.2014 19:39
-kako namignemo da nam je fant včeš? hmm rade smo v družbi tega fanta se smejimo njegovim foram.nasploh smo večino časa ob njemu nasmejene polne energije, dobre volje Smile
-da bi ga rade še videle: to je pač res da ponavadi kar vprašamo kdaj ima kaj časa? kdaj se bomo spet vidli? itd...
-če se me dotakne oz prime za koleno fant, ki mi je všeč obrnem to na foro pa se še js njega dodaknem..njegovo roko pa pustim, če mi postane neprijetno pa mu jo umaknem
upam da sem ti kj pomagala Very Happy
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Govorica telesa 15.12.2014 22:58
da te šlata po nogah nekdo ki ti je samo všeč in nimata še nič? taka ne bi bla moj tip Razz
Gasilec4225 • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Govorica telesa 16.12.2014 17:27
Zelo si mi pomagala =) Kaj pa v primeru če recimo gledata v skupaj s punco televizor in je ravnokar po televiziji kakšen romantični film,po delu kjer se dva poljubita ali pa objemata,se ona obrne proti tebi in te veselo pogleda?
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Govorica telesa 20.12.2014 9:38
pr men je velik odvisn od tega kakšen odnos sm mela s to osebo predn sm začela flirtat z njim.

Zmer pač grem postopoma ane in prvo kot prvo se mu poskušam približat. Baby steps, da ni preveč očitno in da ne zgledam kot neka k se mu meče v naročje.

Ponavad se prvo držim ''the look''-a Very Happy Da ujemam njegov pogled in ga zadržim in potem sčasoma tebi dodam še smile Wink in nvm zakaj ampak če mi le uspe zmeraj odmaknem pogled prva in se nasmehnem s kotičkom ustnic, zato da mu dam filing da uživam ko me pogleda Wink (and yes...I am the devil 3Smile)
In pač tko počas nadaljujem, pol kmal že preidem k pogovoru, pač da postane odnos bolj intimen. da nism več ''ena iz družba'' ampak sm ''ona''. in pol če začneva uživat čveku eden z drugim, se lahko začneva se bolj družit skupaj in menjava mnenja skupnih hobijev itd itn. In pač pol preidem še na bolj intimen odnos z dotiki...ko pač objem, naslanjanje, držanje pod roko....ni več neki čudno Smile in če se postopma na vse to POZITIVNO odziva, je sam vprašanje časa kdaj bo pršu na vrsto poljub Smile

Pač ful pomembno je a prideš do osebe kot POTENCIALNI PRIJATELJ ali POTENCIALNI PARTNER. zato sm ful previdna da se iz njega ne začnem zafrkavat, se zmišljevat vicev in delat kritike na vse kar nrdi (kar to ponavad delajo NAJBOLJŠI PRIJATELJI in js se itak takih zadev lotim šele ko sem že dovolj globoko v zvezi Wink). Še zmer ga poskušam spravit v smeh ampak istočasno pač sem taka kot sme in pam da mu bom izpadla simpatična, zabavna in luštna. pol pa pač odvisno od njega kako se seveda na vse to odzove Smile
Mashimaro • Od: 30.8.2012 • Prispevkov: 26
Re: Govorica telesa 20.12.2014 22:46
Hmm ce mi je usec bo vrjetno opazil ker bom verjetno blizu njega, se bom smehljala, se spogledovala znjim, ga gledala v oči, ipd..
TEGA PUNCE NE POČNEMO ČE NISMO ZAINTERISIRANE oz če smo vas dale v "friendzone" ( odgovori bodo kratki, brez zanimanja, iskale bomo druge stvari v prostoru, ne bomo pozorne ipd...)

Če se me dotakne fant ki mi je všeč bi blo kul če pa nekdo ki mi ni bi ga pa verjetno ustavila..

xoxo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.