a me je sploh vredn?• 0anja0
• Od: 22.5.2012
a me je sploh vredn?
2.12.2014 18:31
hej situacija je taka: že približno eno leto mi je všeč en fant.na začetku sma se pogovarjala preko fb ker se nisma mogla kaj dosti videt zaradi šole.takrat sem mu tudi povedla da mi je všeč in je reku da sem tudi jaz njemu vendar iz tega ni blo pol nič..začel je hodit z drugo punco in takrat sma se zarad tega skrega in se nisma skor pol leta nič menla..potem pa me je bratranec povabu na fešto ker je biu tut on in sma se od takrat zažela spet pogovarjat..pred poletjem je pusto punci in med poletja sma midva začela mutit..na zacetku šole pa sem jaz dala temu mutenju konec. in takrat ko sma bla skupi v družbi me vedno neki **** pa pikal vame da mi je že šlo kar na živce. no konc septembra pa je začel spet razmerje z novo punco in takrat sem rekla da ga morem pa res pozabit kr tak ne gre več in mi je uspevalo do prejšnega vikenda ko sma spet zasrala ampak on še ima vedno punco.skos sem mu govorila da naj neha on pa je reku da zdej kar je je..jaz sploh nevem več kaj se naj misli o tem fantu pač zmiri ko sma mutla je govoru kak me ljubi in da sem super punca in pač vse najlepše ampak nevem zakaj ne naredi koraka naprej? a je sploh vredno da mam kaj z njim?..zelo bi bila vesela vaših odgovorov • slovenc79
• Od: 19.8.2011
Re: a me je sploh vredn?
3.12.2014 0:35
zakaj se vedn zaljubite v take kretene? sori samo ne morem rečt drugega.. kaj vidite na njih?
• TKall
• Od: 13.3.2013
3.12.2014 1:03
odgovor na mestu - zakaj? In ne.. taki fanti za moj pojem niso vredni (poštenih) punc • 0anja0
• Od: 22.5.2012
4.12.2014 19:58
fora je v tem da se vidima skoraj vsak dan in kak ga naj pol pozabim? ga naj kr ignoriram? sam če ga pol mi ponavadi reče zaka nočem pozdravit pa zaka sem taka.vse skup je prau glubo.da sem se zapletla z njim..
• slovenc79
• Od: 19.8.2011
4.12.2014 20:26
to je res, ni lahko pozabit če ga vsak dan vidiš. ampak vseen.. nevem kako se vam človek ne zagnusi ko vam take stvari naredi ali da se vidi kaj počne z drugimi. ok, pač pozdraviš, pogovarjaš se, če pa začne kaj se slinit spet ga pa odločno ustavi. lahko mu rečeš direkt, da z njim nočeš nič imet. in to je to vmes si pa vzemi čas zase, nato pa spoznavaj mal ljudi in spoznaš tudi fante, in imata s kakšnim lahko kej več. je pa pomembno da ga najprej dobro spoznaš, karakter, vrednote ki jih ceni, kaj počne, kako se obnaša kadar je v stresni situaciji in je živčen in predvsem, a je odkrit ali se čudno obnaša.. u glavnem, veliko fantov je ki si želijo v redu punco kot si ti, zato se niakkor ne oziraj na tega tepca, ker si ne zasluži. najbolj butasto je pa to da mu je uspelo dobit že dve punci tačas. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.