Moja frizura me dolgočasi. Kako naj jo spremenim?

iNcHii • Od: 2.6.2009 • Prispevkov: 38
Moja frizura me dolgočasi. Kako naj jo spremenim? 21.7.2009 10:02
Jst mam pač ravne Łase,srednje doŁge in postrižene na stopničke...jst bi vs prosiŁa če mi Łahko svetujete kakšne frizure si Łahko naredim za vsak dan k jst mam vedno spuščene pa je že maŁ dougčaas..prosiim pomagitee Smile
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Moja frizura me dolgočasi. Kako naj jo spremenim? 21.7.2009 11:15
am..
ja skodraj si jih..
al pa si naredi čop na stran pa te fore..
am nimam preveč idej no tako da nevem.xD
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Moja frizura me dolgočasi. Kako naj jo spremenim? 21.7.2009 17:11
Kak pa maš spredi postriženo?? Smile
TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
Re: Moja frizura me dolgočasi. Kako naj jo spremenim? 21.7.2009 22:25
Ja..zdeJ newem če Ti bo ušeč ampak Lahk probaš tko da maš odzad kraJš poL pa bL naprEJ daLši soo.=D( [povezava] ).koT naprimr keJ tazga...če Ti Je pač ušeč...če maš spredii fru-fru si Jih Lahko spneš nazaJ da bo prišeL obraz boL do izraza..Lahko si Jih skodraš...na veLiiik načinov.=D Lahk si jih spenjaš na razločne načine..(navaden čop,čop mal višje,konjski rep,...) upam da Ti bo keJ pomagaL Smile msf
p.s. uživi pr frizerJu[/url]

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.