Prenos podatkov + simobil

Ste simobilov uporabnik?
da
80%
 80%  [ 4 ]
ne
20%
 20%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 5

Unknown2 • Od: 29.6.2014 • Prispevkov: 9
Prenos podatkov + simobil 17.11.2014 19:53
Hejla, decembra se nameravam prestaviti iz mobitela na simobil. vzela bom paket gigastik iz orto za mlade, kjer imam vse neomejeno, razen prenosa podatkov imam 3G. sedaj me pa zanima za prenos podatkov, jaz bi bila na internetu kadar me pač ne bi bilo doma. se pravi vsak dan od ponedeljka do sobote od 6. ure zjutraj pa do 2. ure popoldne. bila pa bi na facebooku, instagramu, snapchatu itd. se vam zdi da bi bilo 3G dovolj za cel mesec? koliko pa vi porabite?

potem pa še to, vzela bi si telefon iphone 6. pa ne 6 plus ker se mi zdi zadeva malce prevelika. pa še ni nič kaj boljša od navadne 6, le dražja je. ima kdo ta telefon ali pa vsaj iphone? kako deluje? vam je všeč? vam je boljši android ali apple?

pa še to, ali signal simobila lovi povsod ali ne?

zelo bi vam bila hvaležna za informacije Smile))
Votko • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 17
Ne na simobil 18.11.2014 15:02
Živijo,
glede na to, kar si vse želiš, bi ti bolj priporočal, da ne greš na simobil iz dveh razlogov, ker 1) imajo ful drage i6ke, 2) imajo pri tušmobilu boljšo ponudbo z neomejenim internetom, ki ga boš rabila, če boš toliko na snapchatu in 3) ker ima tušmobil zdaj že kar dobro omrežje, če pa ti dol pade, pa še vedno lahko "gostuješ" pri mobitelu. simobil tega nima: če ni signala ali pa je izpad sistema, si neuporabna.
Zato ti priporočam mingl odbit (neomejeno vse) in i6ka, ki je cenejša pri Tušmobilu Wink
Re: Prenos podatkov + simobil 19.11.2014 21:38
hvala za odgovor. sem pregledala tudi malo tušmobil pakete in to sam mam eno težavo. doma sem bolj v odročnem kraju in nisem prepričana če bi tukaj lovil signal. ker baje ma tušmobil najmanjšo pokritost. vem pa, da če ni signala da lahko preklopiš na mobitel. sam a takrat ko preklopiš na internet pa če kličeš al pa pošiljaš sms al si pa na netu ti to zaračunava? lp
Re: Prenos podatkov + simobil 19.11.2014 21:39
ko preklopiš na MOBITEL*
Votko • Od: 27.6.2012 • Prispevkov: 17
Re: Prenos podatkov + simobil 24.11.2014 14:58
Če dokupiš za 3 evre se mi zdi, ti nebo zaračunavalo klicov in smsov, ko gostuješ pri mobitelu. Za podatke daj preveri, ker nisem ziher. Vem pa, da majo opcijo, da sprobaš za 7 dni, tak da lahko tak stestiraš svoje kraje, če nisi prepričana glede omrežja. Imajo pa zdaj že več kot 98% pokritost, kar ni več malo.
ANA123 • Od: 12.3.2010 • Prispevkov: 37
Re: Prenos podatkov + simobil 23.12.2014 0:21
Meni je Simobil supr:) zdej ne vem kako je z Iphoni, ampak js imam Nokio in je enkratna:) tud paket mi je zelo všečSmile Simobil ima pokritost kr dobro (kje res v rovtah je bl tk tk..odivsn kje) ...pa tud ta paket imam tud sama in je ful uredu...kar se tiče interneta...ga kr takoj ne porabiš...drugače pa, če greš čez mejo...ni problema..ti ne bojo nč zaračunal...edin mal počasnej ti bo delal:) drugače maš pa zdele tud še boljši paket v ponudbi..to pa je orto gigastik 5gb...to pa mislim,da bi bilo čez glavo dovolj.
Kar pa se tiče prestavljanja iz mobitela na simobil -> naj te opozorim:
1) če boš tel.št obdržala, ti bo mobitel zaračunal ene 5evrov
2) mobitel ti bo zaračunal tudi odjavo - 10 evrov...in če imaš pri njih naročnino..je še cel kup papirjev,ki jih morš podpisat:)
3) pa priključnino oz. prijavo boš plačala na simobilu:) pomoje je 20evrov? nova številka je brezplačna:)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.