Naj mu verjamem ali ne?

valerie23 • Od: 15.11.2014 • Prispevkov: 3
Naj mu verjamem ali ne? 15.11.2014 16:20
Nujno rabim pomoč! Pred nekaj tedni sem po naključju spoznala nekega tipa, ki je že takoj pokazal neko zanimaje zame. Potem me je še dodal na fb in se začel pogovarjati z mano. Po nekem času mi je povedal, da sem mu zelo všeč, da bi rad kaj več z mano, ampak samo seks. Po drugi strani pa vem, da se rad pogovarja z mano, nakupuje, se zabava itd. Problem je, da ima punco. Velikokrat sva že govorila o tem, pravi, da je njuna zveza že čisto na koncu in da med njima ni skoraj nič več. Jaz sem mu jasno dala vedeti, da me moti dejstvo, da ima punco in da dokler ne bo samski, nebom imela nič z njim. Več kot očitno je, da mu ne gre le za seks, ker je ves čas pozoren do mene, vsak dan me vpraša kako sem, kupuje mi rožice, rad me preseneti, prejšnji teden me je vsak dan obiskal v bolnišnici in ko se mi samo približa kakšen drugi tip, pokaže užaljenost, in postane zelo zaščitniški. Jaz si ga zelooooo želim, mislim celo, da sem zaljubljena vanj. Ampak nevem kaj storiti! Še vedno je tukaj njegova punca. ://


Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.