runes lol

poznaš / igraš League of Legends?
ja
57%
 57%  [ 4 ]
ne
42%
 42%  [ 3 ]
Skupaj glasov : 7

rasta • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 36 • Kraj: Murska Sobota
runes lol 27.10.2014 12:19
Citat:
Runes give a customizable bonus to your champion. There are four types of runes, each with a specialty. Marks provide the best bonuses to offense stats. Seals are best at physical defense, healing, and recovery. Glyphs provide the highest boost to magical power and defense. Finally, quintessences grant a substantial bonus to any stat and special bonuses unavailable through other runes.

ker sem nov v igri, me zanima, če kdo razume pomen run (runes) v igri League of Legends? v čem je sploh fora?

pa ne me zezat, ker sem res nov v lol ...
best • Od: 21.6.2012 • Prispevkov: 86
Re: runes lol 29.10.2014 14:05
Pač to so kot neke pomoči. Ko prideš ti v igro maš lahka naprimer več AP alpa AD (pač odvisno za kaj je runa) od ostalih igralcev. Torej pomen tega je da zapravš čim več dnara da maš na začetku premoč pred drugimi igralci. Ampak te naj ne skrbijo rune če jih nemisleš kupovati. Sploh pa kot začetniku se ti nesplača raje si nabavi čim več champions-ov
rasta • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 36 • Kraj: Murska Sobota
Re: runes lol 4.11.2014 12:15
thnx ... bom ziher imel še kaj vprašanj
karkol • Od: 16.10.2012 • Prispevkov: 5
RUNE 9.12.2014 21:15
Pač dokler nisi lvl 30 naj te to ne skrbi, ker do takrat folk še ne ve čist dobr glede tega. Ampak po 30 lvl se začne, pač matchan si z starejšimi igralci in oni vedo, keri itemi so najbolj pa te fore. Rune so ful dobre, ne samo za ap alpa ad. Rune so velik več. Če igraš ad-cja, ta ma na začetku ful mal basic armorja in se ga zlahka fenta. Isto pr mid lanerjh kot so ahri, alpa lux - ap uglavnem, ti hitr mane zmanjka, pa ponavad ti jungler na začetku neda blue-ja. + Lahko nabavš coldown reduction. V glavnem rune so zlo dobre. Pač raj kot milijon championov, k ne vrjamem d jih boš igral/a, raj jih kup mal, pa za une dobre rune. Pač večino ljudi po 30 lvl začne mainat champe s katerimi so ful dobri, in če imajo rune so ful v prednosti.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.