Nadkolenke

FireInHair • Od: 20.6.2013 • Prispevkov: 49
Nadkolenke 11.10.2014 8:50
heey Very Happy mene zanima če kdo ve, ki si lahko v SLO kupiš kake res lepe nadkolenke? Po normalni ceni -.-
ker kamorkoli grem vidim sam navadne črne al pa je en par tak drag da se mi ga res nenasplača kupit
SmileOnMyFace • Od: 26.6.2012 • Prispevkov: 730 • Kraj: Ljubljana
Re: Nadkolenke 11.10.2014 9:33
Nadkolenke so zdej kr neki kao pršle v modo, ampak ne zastopim, kr jih js nosim že leta čez use leto Razz s kartkimi hlačami, krili....

Nazadne nadkolenke k so ble take ful mehke, sive pa z belo čipko sm našla v newyorkerju za par evrov. POl mam ene črtaste ful elpe modre k sm jih pa našla prov v eni specializirnai prodajalni za vse te štumfe pa žabe Wink
in js tega najdem povsod velik za NORMAL ceno..

Pač rajš poglej v calzedonii pa tko pa ti garantiram da se da najdt ful luštne nadkolenke k ti pašejo skor na usak stil po normalni ceni.

lohka mi pa prilimaš kake si si ti predstavljala pa bom premisnla če sm kej podobnega že kje vidla Smile
Re: Nadkolenke 11.10.2014 12:53
res? Surprised super ju3 gremo v newyorkera haha
moram si jih pokupit kr sem skoro že obsedena z nimi samo jih bog si ga vedi zakaj nism nikoli nosla -.-
pač enih par totih basic nadkolenk si bom nabavla da bom lahko pozimi v kiklah pa kratkih hlačah okoli skakala kr se dosti bolše v nih počutim kot pa v kavbojkah
Re: Nadkolenke 11.10.2014 14:52
Ej, ne me držat za besedo, kr js sm jih ČIIIST RANDOM vidla v new yorkerju zagrabla in kupla Very Happy
ponavad js vse to čist na random najdem ampak ti garnatiram da jih majo v specializiranih trogvinah Wink ena mojih najljubših takih trgovin za spodnje perilo za štumfe je v lj...če maš priložnost bit kej v lj, ti lohka povem kje je, pa si lohka boš šla ogledat Wink

ja men so ful awesome, kr znajo bit RES RES tople, edin če so akke čipkaste alpa na luknjice. pa ful dobr lohka kombiniraš Wink js jih velik nosm, pa eni me ful hvaljo kr je pač dost odštekan stil oblačenja, eni pa kritizirajo Wink kr niso navajeni tega stila ane Very Happy in ravno učer sm mela une sive s čipko pa me en fant za mojim hrbtom baje skriiziru češ..kako se oblačim Very Happy sm se sam režala Very Happy bi on mogu vedt kva je seksi Wink hahahaha joke :$ Very Happy
Re: Nadkolenke 12.10.2014 19:19
joj, daj povej mi prosim kr grem 13.12. vrjetno v lj na makkon ko je pa lahko mimogrede skočim pogledat *o*

ja saj eni so res taki, ko jim je samo za mini kikle pa ozke majce -.- ... jas sm zadnič mela plavo obleko z rjavim pasom, rjave gležnare pa črne nadkolenke pa mi je čist vrei skup izpadlo Very Happy
en folk pač nea skapira da ma vsak svoj stil...
Re: Nadkolenke 13.10.2014 20:16
Heheh aja Very Happy sej to Very Happy skratka....eni moji prjatli padajo za tem ane....in vejo da je to seksi...drugi pa pač so še mal bolj froci Very Happy

če poznaš moste..in če veš kako pridt do moste TRŽNICA...pol nau problem Wink ko si na mostu TRŽNICA, greš čez cesto (da prideš do CVETLIČARNE in joker trgovine z nekimi igračami...in zraven te joker trgovine je ta mala trgovinca poooolna supr italijanskih nogavic za normalne cene) Wink
Re: Nadkolenke 14.10.2014 17:10
uuua vem ki je to Very Happy nebo problema najt 100x ti hvala :3
Re: Nadkolenke 15.10.2014 19:29
hhehehhe supr Very Happy ni problema Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.