Fant... se pogovarja z mano samo iz vljudnosti?

beniinthejets • Od: 15.10.2012 • Prispevkov: 14
Fant... se pogovarja z mano samo iz vljudnosti? 28.9.2014 7:17
Mene zanima kaj naj naredim v tej moji nastali situaciji...namrec na eni zabavi sem spoznala enega fanta s katerim sma se ful dobro zastekala in pol se tud zabluzla hihi $$ ... No zdaj se ze kaki 1 mesec pogovarjava prek fbja in se me sploh ni vpr za fonsko klub temu da sem mu na to ze stoookrat namigovala pa nic...niti na pijaco ali kino...tak je kod da se pogovarja z mano iz vludnosti...zdaj mi tudi celo odpisuje samo 1x dnevno pozno zvecer da se ja nimama casa menit...kaj naj naredimmm? Naj si neham dopisovat ali je se mogoce kaka moznost...? Sad Sad
ElTora • Od: 9.2.2013 • Prispevkov: 43
Re: Fant... se pogovarja z mano samo iz vljudnosti? 28.9.2014 12:53
Očitno te je meu sam "za eno noč". Pozabi ga in nehi mu pisat. Če bi mu blo do tebe, bi že nakazou na to. Zihr je kje kdo, k si mu ušeč, pa tega ne opazš. Smile
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Fant... se pogovarja z mano samo iz vljudnosti? 29.9.2014 12:29
mogoče bi ga pa ti vprašala? teh "namigov" noben tip ne šteka.. drugač pa, drugič ne bluzit. taki ki bluzijo niso za kej resnega. mene tud punce ki bluzijo ne zanimajo.
maja016 • Od: 17.10.2014 • Prispevkov: 7
Re: Fant... se pogovarja z mano samo iz vljudnosti? 17.10.2014 22:11
kaj pa vem...povej mu direktno in nič ne ovinkari, ker verjemi ne bo zaštekal.mogoče bo pa ratalo Neutral

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.