Kaj sm res tko čudn...?• TommyBoy
• Od: 10.9.2014
Kaj sm res tko čudn...?
10.9.2014 16:06
Aloha!
Učasih imam občutek, da sem edin na svetu k mu je izobrazba pomembna, posluša elektronsko musko, ne hodi na zabave (s tem mislim veselice in kakšne diskače). Občutek je res bedast ko vidm kake sošolce zunej šole kko fajn se majo pa take reči, jst pa u šol tko rečeno gnijem ko pomislm da bi tud jst lahk biu tm, ampak je za mnogo stvari zdej že res prepozn da bi se "ukluču". usaka družba k jo najdem nekako niti ne pašem tja; med "piflarje" ne pašem ker imajo tko al tko preveč pojma o vsem (čeprav sem tudi sam ožigosan za piflarja) drugi k pa hodjo po diskačih in takih rečeh so pa zame neumni ker jih velikrat slišm "ni važn kam gremo, sam da se pije" in jih že takoj smatram za neumne, ker sem sam proti alkoholizmu. Skratka, ne pašem med piflarje, ne pašem med žurerje (sicer imam željo iti kdaj s kom vn sam kaj ko ne poznam nikogar sebi podobnega) ampak sem glih nekje umes ko ne vem kaj nej. Čisto tko iz zadovednosti me zanima vaše mnenje? • ElTora
• Od: 9.2.2013
Re: Kaj sm res tko čudn...?
10.9.2014 20:38
Zivjo. Men se niti ne zdiš tko "čudn", kokr sam pravš da si. Nč nisi napisou, kolk si str, v kero šolo hodš, iz kje si. Sm skorej prepričana, da bi v razredu najdu koga, k bi se ujeu s teboj, al pa kje drgje. Zmerej se koga najde. • TommyBoy
11.9.2014 14:43
Teh podatkov rajš niti nebi tukej objavlu, ker hočm ostat aninimn Iz razreda niti nebi vedu; poznamo se že kar nekaj let (usaj kolkr se razreda tiče), tko da sm res skeptičn da bi se luhko s kkšnim izmed njih ujeu • Candycane
• Od: 20.8.2012
11.9.2014 19:21
midva sva za skp haha pač ne vem. moji frendi so bli ceu poletje uno: alo gremo vn, js se ga hočem napit in podobno. na eno veselico so me celo zvlekl in potlej mi je ena "frendica" rekla: piz*a kera p*čka si ker nočš pit. in od takrat me je še bolj vse minil. včasih sem si mogla zmislt kake izgovore da sm lohk doma ostala pa pač sama gledala filme, poslušala musko, brala knjige, igrala igrce al pa telovadla oz. kej tazga. rada sem sama, ampak ne maram bit osamljena če razumeš? no to je blo med počitncam. zdej med šolo pa itak hodm spat ob 10ih ker se moram ful zgodi zbujat. in tud men izobrazba dost pomen. poznam pa ene k so se avtobusu za v šolo napil... kr neki • TommyBoy
11.9.2014 23:14
Jst res ne razumem kaj je neketerim taka poanta it vn na zabavo pa se ga nalivat. Sej to lohk tud doma nardiš, usaj drugim ne morš težit ko si pjan če že ne druzga • stjornu
• Od: 12.9.2014
12.9.2014 21:31
Hojla Verjemi, nisi edini. Včasih se počutim totalno enako. Res. Ampak jaz vsaj imam okoli sebe nekaj ljudi, ki jim tudi to ni všeč, čeprav se vseeno zaradi razdalje med šolo bolj poredko vidimo. In še takrat ko bi se mogoče, navadno nisem jaz tista s katero bi se družili. Pa tudi mam dve sošolki, ki razmišljata podobno. Ampak vseeno nimam tako popoldne s kom iti kam, ker onidve nočeta. Pa me občasno vseeno obda ta čuden in nadležen občutek, da nikamor ne pašem. Samo zato ker nikoli ne bom razumela v čem je fora tega pijančevanja vsak vikend, potem pa se celo hvalijo s tem, kdo je bolj komaj stal.... Žalostno in neumno. Poskušaj se ne preveč sekirat zaradi takih stvari. Ljudje smo različni, zakaj bi se poskušal igrati nekoga drugega in se vklapljati v njihovo družbo, ko pa si lahko srečen tak kot si. Zagotovo boš spoznal kako osebo, s katero se boš ujel. In včasih dobim občutek, da je okoli mene malo takih ljudi kot si ti. Predvsem fantov, ki so proti alkoholizmu. Bi se morala najbrž kar malo potrudit da bi našla kakšnega. In te podpiram pri tem in po eni strani občudujem, ker je v današnji družbi včasih težko ne biti konformist, ker se kaj hitro počutiš izključenega in čudnega. Moj nasvet: ostani takšen kot si, tako, nekje vmes. Čeprav se ti zdi da si sam v tem, nisi • splca
• Od: 23.9.2010
12.9.2014 21:42
hej....sploh nisi "čuden", tak je. Vsak ma svoje interese in še dobro, da smo vsi različni, drugač bi blo bv če bi bli vsi enaki.
Odkrito povedano, jas tudi nimam neke družbe, da bi skupaj hodli žurat pa to, ker jaz ne pijem in to eni ne zastopijo. Pa ti misliš da si "čudn" zaradi tega, ker na spadaš sem in ne tja, kaj pa naj rečem jaz, ki mam še mal večji problem (moj govor) in si težko najdem družbo. Zdaj mam eno, dva prava kolega pa to je to, več ne rabiš. Pa tak ko praviš; kaj ti pomaga, da greš ven pa se napiješ, drug dan se pa ničesar ne spomniš. Bodo že prišli pravi kolegi, s katerimi bo fajn, zihr • slovenc79
• Od: 19.8.2011
12.9.2014 23:50
tommy kok si star? no, tudi jaz se vidim v tebi, nisem nek piflar, čeprav se za izobrazbo potrudim in imam to urejeno, žuram pa tudi nič in mi sploh ni do tega. in tudi meni se zdi trapasto nalivat se, izgubljat sluh ob trapastem hrupu ki mu rečejo muska in prebedet celo noč. imam prijatelje s katerimi se ujamem, z enimi v enih, drugimi v drugih stvareh. pomembno je da se ne sekiraš preveč, bodi sproščen. nisi edini. mogoče lahko celo po netu najdeš družbo. in seveda bodi previden! nikoli na javnem ne piši kakih točnih podatkov. mogoče starost, kraj, ampak ostalo na zs! (za druge isto velja!!!) vidim da s tem nimaš težav tudi jaz sem rad bolj sam, ampak tudi osamljen, podobno kot candycane. želim si punco da bi lahko na veliko uživala v malih malenkostih lp in brez skrbi • TommyBoy
14.9.2014 21:45
Hvala vam za pozitivne odgovore Drgač pa slovenc79, star sem 17 tako da nekako mlad najstnik nisem več Ja tud pr puncah se sploh ustavi. Partnerja sta ponavadi dva ki imata skupne ineterse, kar bi pr en luhko predstavlal bistven večji problem. Če že kolega ne morm nubenga tazga najdt k bi mela kej skupnga, kuko bo pol šele s punco • bmx
• Od: 20.3.2010
21.9.2014 12:27
ne sekeri se, jz sm biu oz. sm še zmer tak. ne hodm vn oz. zelo redko pa še to ponavad v kšn kino, če je pa party je pa ta brez alkohola. mam svoj smisu za humor k ga vsi ne razumejo in mi je izobrazba dost pomembna. folk mi prau da sm čudn, sam se ne ozeram na njih. uglavnem bot to kar si pa se ne ozeri na druge svoj čas pa denar vlagi v to kar te veseli hod na dogodke k so ti zanimivi pa se bo tut taprava družba najdla • YourSweetestNightmere
• Od: 20.10.2008
• Kraj: somewheRe.oveR.the.Rainbow*
23.9.2014 23:06
Vidim da nas kr dost ''čunih'' Mah glej, screw them all. Pač ne piješ, ne hodiš vn, ti ni vrhunec tedna da greš v petek vn pa spiješ vse kar vidiš, da se pol šele enkrat v pondelk zaveš da si še živ. Jst naprimer se tud raj izognem vaškim veselicam in podobnemu sranju, kjer druge izbire kt da se na mrtvo napiješ enostavno nimaš . Če že grem na kak koncert, kjer mi je point henganje s frendi ob dobri glasbi, ne pa kok lahk spijem, preden končam v grmu. Čist nč ni s tabo narobe, imaš pač druge prioritete in gledaš na svet veliko bolj odraslo kakor ostali. Slej kot prej bo še marsikdo iz tvoje generacije pogruntal, da to pač ne pelje nikamor, trust me. Osebno mi je tud grozn videt na žurih pijane +/- 15 stare froce (brez zamere), ki so tok skončani da se glih da ne valjajo v lastnem kozlanju. Pa sej ne rečem, da jst v 1. in 2. letniku nism pila, ampak še vedno sem prišla domov v enem kosu in brez blackoutov. Sicer, da bi zaradi moje ''čudnosti'' izgubila prijatelje, ne morem rečt, saj še vedno hodim z njimi na pivo (čeprav to zame pomeni kava al pa karkol non-alcoholic), mojo odločitev spoštujejo in me ne silijo oz. postran gledajo. Glede tega, da bi mogla partnerja imet skupen interes (verjetno v tem konekstu žuranje in pitje) sploh ni nujno. Imam resnega fanta že dve leti in je kar se tiče tega, moje nasprotje. Dost več hod po žurih pa tud alkohola se ne brani. Odvisno pač koga najdeš. • MahJong
• Od: 25.9.2014
25.9.2014 21:00
Prvič pišem na tem forumu, zato moj odgovor najbrž ne bo nekaj enkratnega Ma dej kaj jih boš poslušu, pč to ni tvoja družba, zihr lahko najdeš še koga. Pomembno je da maš kšn hobi, da se lahko glede na neki povežeš še z ostalimi. Jst sm najdu ljudi k jih zanimajo iste stvari kt mene aka video igre, anime-ji, znanstvena fantastika, pa sploh niso iz mojega razreda in se da tud z njimi fajn družt. Jst sm meu vedno problem najdt družbo, ker sm geek' • Evita
• Od: 26.11.2009
8.10.2014 22:54
OJLA !!!
Iz mojega vidika se mi zdi kul... Tudi jaz sem bolj take sorte. Ne hodim glih ven na zabave, ali kam v disko, itd. Jaz pač nisem ta tip dekleta, ki bi non-stop žurilala in se ga napila, ker v tem ne vidim smisla. Zakaj bi se mogel napiti, da se imaš fajn. Jaz priznam, da še nikoli nisem bila pijana in tudi nočem bit. Ne želim si narediti kakšnega sranja, če se lahko tako izrazim, ker vem, da bi potem obžalovala. Meni se zdi to neumno... Vsak ima svoj način kako se zabava in to ne pomeni, da moraš iti nujno ven... Men v glavnem to ni všeč in to ni zame... Jaz si raje kak film pogledam ali si sama muziko v sobi predvajam in nato plešem., itd... Kar pa se glede šole tiče... Meni prav tako pomembna izobrazma... Sicer nisem glih piflarka in tudi ne spadam k njim. Meni je pač vseeno kar si drugi mislijo o tem kak jaz preživljam svoj prosti čas. To je moja stvar. Jaz sem se tudi dostikrat obremenjevala s tem, ampak zdaj nič več... Mogoče se komu zdi čudno da pri mojih 17-tih letih tako premišljum, zraven pa da se zanimam za filozofijo, psihologijo itd... Tvoj načim razmišljanja se mi zdil zrel, kar je dandanes redko ampak zame izjemno... Ampak vglavnem, da ne bom predolga z mojim filozofiranjem • slovenc79
• Od: 19.8.2011
9.10.2014 0:02
lepo je najti take ljudi • TamchRawr
• Od: 13.10.2014
13.10.2014 18:14
Men se ne zdiš čudn, kr zakaj bi biu? Drgač pa se vedno lahk kdo s kom si boš dober najde • TommyBoy
17.10.2014 17:26
Se opravičujem ker dalj časa nisem bil aktiven. Vidim da se je medtem kar nekaj postov nabralo Hvala vam za podporo Težava bi bila tudi če bi že šel kam ven ali pa kam, imam velik problem ker mi je ful nerodn in ratam živčn in se ravno zarad tega izogibam socijalnim situacijam. • Drew
• Od: 4.5.2012
19.10.2014 14:56
Niti malo nisi čuden;)
Jaz se tudi ne najdem v nobeni od teh skupin;) Pri meni pa je ravno problem da bi šla žurat pa nimam s kom ker ne najdem nikjer tiste svoje sorodne duše drži seee:) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.