love is blind• urska99
• Od: 24.7.2014
love is blind
24.7.2014 11:41
Pravijo da je ljubezen slepa , tega nisem verjela dokler se dejansko to ni zgodilo meni. Razumela sem pomen ampak nisem razumela kako lahko spregledaš karakter in dejanja osebe ki te z dejanji prizadane ampak tega ne dojameš ker te ljubezen zaslepi . Ne vem kako ti lahko ena oseba odpre oči da vidiš kakšna je oseba ki naj bi jo ljubil v resnici. Spoznala sem da sta besedi ljubim te med 14letnico in 19letnico laž ali pa samo nekaj upanja na katerega se lahko oklepaš?
Živela sem popolno življenje štirinajstletnice bolj kot bi si ga mogla predstavljati leto nazaj. Bila sem zaljubljena v fanta za katerega sem mislila da je pravi in vem da se vse skupaj sliši nemogoče ampak sem verjela v to čeprav so mi drugi govorili da je še prehitro . Ko pomislim nazaj se mi vse skupaj zdi trapasto saj naj bi bil on moja velika ljubezen čeprav se nisem ob njem nikoli počutila nekaj posebnega , nikoli nisem občutila metuljčkov oz. vznemirjenja v trebuhu nikoli nisem iz njegovih ust slišala besed tolažbe ali iskrenega oprosti besede ljubim te se mi pri njem niso zdele nič pomembnega čeprav se mi je že od nekdaj zdelo da mi preprost rad te imam zadostuje kajti ljubiti nekoga pomeni poznati njega celega kakor on pozna tebe , da je ta ki ga ljubiš hkrati tvoj najboljši prijatelj zaupnik ter moški zaradi katerega ima življenje smisel moški za katerega bi umrla samo da bi ga lahko spet videla , moški ki te dopolnjuje in za katerega imata besede vedno velik in globok pomen . Zato mi mesec po razhodu z njim po glavi roji vprašanje zakaj sem bila z njim zakaj sem bila njegova punca ? zakaj sem mu dovolila početi vse te stvari ? zakaj sem mu oprostila vse če ga nisem imela tako rada kot sem govorila ? nato vprašanje še zdaj ne poznam odgovora in mogoče ga tudi nikoli nebom . Zatrdim vam samo to ljubezen je slepa in to vam polagam v srce , vedno poslušajte družino in svoje prijatelje oni želijo le najboljše za vas. Ljubezen je res slepa najti morate samo nekoga da vam razkrije resnico . In jaz sem ga našla v najbolj neprimernem trenutku . Še vedno v zvezi sem spoznala fanta ki mi je v roku 5 dneh spremenil in mi obrnil življenje na glavo . Lahko bi rekla da je bila ljubezen na prvi pogled ampak ni bila je bol ' všeč si mi' na prvi pogled . Šele ko sva ostala sama in se zapletla v pogovor o meni , njemu , arhitekturi ( on je končal srednjo šolo za arhitekta jaz pa nameravam arhitekturo študirati ) sem ugotovila da mi je ta fant dejansko zelo všeč kar se mi je v primeru da imam doma fanta ki ga 'ljubim' zdelo nemogoče .Takrat sem prvič po 11 mesecih zveze podvomila v mojo ljubezen do njega ( fanta ki naj bi ga ljubila ) . |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.