Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica!

mislite imam možnosti?
da imaš
15%
 15%  [ 2 ]
ne nimaš
23%
 23%  [ 3 ]
nevem mogoče
61%
 61%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 13

metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica! 20.7.2009 16:32
zaljubljena sem v fanta z katerim hodi moja frendica res ja da sva dobra frenda ko sta se kaj skregala mi je zaupo oz. povedo ona se z njim skrega za vsako stvar ko je zvedel da sem v njega mi ni več tok zaupal no še sam več tolk. frendica mu je rekla (ko stase skregala) če upa mene kušnt(na lica) potem bosta še hodla in on je to naredo jaz pa kr je blo vse čist nepričakovano sem ratala rdeča in pol mu je večkrat rakla naj to nardi in logično jeto naredo in tud pred čico.(nisv enako stara mlajši je 1 leto) samo sva mela 1x na teden skupi pouk.
Kaj mislite mam kakšne možnosti?
pište čim več Very Happy
bye
neno • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 11
Re: Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica! 20.7.2009 18:10
punca on tebi da lubčka da bi biu z tvojo prijateljico skupaj kolk sm js zastopla???
pol te sam izkoriščata... to dela zato da je z njo skupaj ne s tabo.. sm nikir ne piše da ne bo nekoč s tabo ko se bo to vzporekanje z njo končalo... sam če pa tak ostane ko je zaj te pa samo izkooriščata
metyka • Od: 19.7.2009 • Prispevkov: 21
Re: Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica! 20.7.2009 18:41
ona prau da zato kr mi dobro hoče če sm v njega sam že vsi skor v sql vejo to
aja še tores da me je 4x objeu no dvakrat zarad nje (vse na busi)1x kr tak pa enkrat kr sta šla narazn in pol je vedo da še bo slučajno hoto z mano hodit meu ful možnosti pa me je zato objeu sam sta si bla pol dobra spet pa je biu mirpa na začetku me je 1x povabo če pridem tja sam nisem mogla prit Confused Confused Confused Confused Embarassed
neno • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 11
Re: Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica! 20.7.2009 22:58
js ne razumem na kak način to dela zarad nje:S
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Zaljubljena sem v fanta s katerim hodi moja frendica! 21.7.2009 17:25
neno pravi:
js ne razumem na kak način to dela zarad nje:S

sma že 2 xP čaki ona mu reče naj to naredi ker čine ga bo pustla?
pol če on to naredi to pomeni da jo ma ono ful rad pa je nebo menjo?
pa kaj ona je neka hna hard frendica ko ha dobesedno "sili" drugo lupčkat pa objemat?
okej jas nič ne razumem! ;D
Laughing

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.