H E L P ?

Unknown2 • Od: 29.6.2014 • Prispevkov: 9
H E L P ? 10.7.2014 17:53
hej Smile sej nvem zakaj to pišem ampak ne zdržim več, nimam potrpljenja. hm, moja situacija je ta, da sm stara 17 let in do zdaj sm mela 2 fanta. okej, to ni nč takšnga. ampak problem je, da je že 1 leto pa pou odkar sm mela tazadnga fanta. in v tem času se ni noben z mano spogledvau al pa daju kake znake zanimanja (raz en k se itak za vsako punco spogleduje). in res je, da sm nesamozavestna, sramežljiva pa to. ampak vseeno. ne vem, ali je nekaj narobe z menoj ali kaj? veliko frendic ima fanta in mi govorijo kako lepo je vse, samo jaz ne. vsi imajo razmerje, suhi, debeli, visoki, nizki, grdi, lepi. VSII, samo jaz ne. pa ne mislim bit nesramna.
mi lahko kdo pove kaj je zmenoj? ali pa če je kak tip tukaj, ali mi lahko razloži kako vi izbirate dekleta in kako se jim posvetite? kaj vam je pri njih ušeč? ker sem že obupala, in zato sem tudi zadn tedn slabe volje, ker nonstop mislim samo na to, da sem največja zguba zaradi tega. HELP PLEASE??
makaveli • Od: 3.8.2012 • Prispevkov: 49
Re: H E L P ? 20.7.2014 18:11
greš na ZS?
Unknown2 • Od: 29.6.2014 • Prispevkov: 9
Re: H E L P ? 20.7.2014 18:24
jaa Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.