SMS-i zanj - flirtanje, dopisovanje, prosim za nasvet!• kataja
• Od: 12.10.2012
SMS-i zanj - flirtanje, dopisovanje, prosim za nasvet!
9.7.2014 9:28
ja nujno je.recmo.pač rabm nasvet od tistih zapeljivcev/zapeljivk ki znajo flirtat preko smsov.. pač js mam tako situacijo: čez par dni se dobiva na zmenku pa bi mu dons rada neki poslala(on mi je že 2x neki prejšne dva dni) in zj mogoč čaka da mu js kej. uglaunem sms nj bi biu u smislu kokr en izgovor da mu pišem haha ker res newem kaj nj mu napišm..upam da me kdo razume pač 1x so bli v eni reviji neki taki primeri in so bli res dobri pa sploh ne najdem nikjer tega -.-! prosimm help hvala • Jezbiciklom
• Od: 11.4.2012
Re: SMS-i zanj - flirtanje, dopisovanje, prosim za nasvet!
9.7.2014 15:50
wow kak ne logično pa ne jasno je to napisano da nwm, al bi rada izgovor, da ne prideš na zmenek al je sms neki izgovor da ne veš odpisovat...
• dekle
• Od: 24.5.2011
Re: SMS-i zanj - flirtanje, dopisovanje, prosim za nasvet!
20.7.2014 14:01
dobra fora je če pošlješ prazno sporočilo, ker pol bo odpisal pa lahko načneta pogovor (lahk mu pol napišeš da ga očitno že tvoj telefon pogreša). če pa ne odpiše, se pa tudi z ničemer ne osramotiš.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.