Kam po srednji šoli• mzd312
• Od: 30.6.2014
Kam po srednji šoli
8.7.2014 10:09
Jst sm končala letos drugi letnik ekonomskega tehnika in sm začela premišljevat kam bi šla naprej. Definitvno nič v zvezi z ekonomijo k mi je dizaster. Problem je u tem da jst bi šla na psihologijo ampak so tm baje ful omejitve in jst nism neki fuuuul pridna u šoli. Zanima me pa moda (sm pogledla za tečaj za vizažistko-cena • SmileOnMyFace
• Od: 26.6.2012
• Kraj: Ljubljana
Re: Kam po srednji šoli
8.7.2014 17:29
V šoli se ne gre za to a si priden al ne. Gre se zato a se učiš al ne. Kr visoke omejitve na določenih fakultetah so postavljene ravno tok visoko, ravno zato da se dijaki trudijo ker se je potrebno zares UČITI IN UČITI da prideš kam. in učimo se vsak dan....ampak problem nastane ko se pač moraš učiti tudi stvari ki te ne zanimajo Če hočš pridt na psihologijo, se začni učiti septembra takoj na začetku. Kr se za faks štejejo zakl. ocene 3. in 4. letnika in mature in zato začni delat in se res nauči in se zadovolji z najnižjim pa se lohka na to poskusiš vpisat A maš kakršnokoli štipendijo s katero bi si lohka plačala tečaj? Tud sama lohka vadiš zato da boš mela usaj najmanjše izkušnje predn greš v real life to delat Skratka...morš se res vprašat kaj si želiš, kaj te bo veselilo delat ves življenje, z diplomo iz katerga področja se boš rada pohvalila? • mzd312
• Od: 30.6.2014
Re: Kam po srednji šoli
8.7.2014 17:40
ja to je res ja ampak jst ful nism za učenje pač če je že treba in je test in tko pol se že pomatram da neki je ampak nimam neke želje in me ne gane kake ocene mam najbrž zaradi tega kr me ta šola res ne zanima.
Ja štipendijo mam ja ampak je fuuul niska in jo dejansko porabim iz mesca u mesc za treninge in prevoz ja evo in tukej pr meni nastane en big problem kr res ne vem kaj je to... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.