učenje in prepovedane substance

lopatka • Od: 19.6.2014 • Prispevkov: 2
učenje in prepovedane substance 19.6.2014 23:17
Pozdravljeni!

Zanima me ali pri učenju uporabljate droge. Prijateljica mi je svetovala naj poskusim. Menda nekatere pozitivne vplivajo na učenje. Imate kaj izkušenj s tem.

Mimogrede delam kratko raziskavo na to temo. Vesela bom, če boste izpolnili anketo in jo po možnosti posredovali naprej! Res hvala!!!

klikni [povezava]
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: učenje in prepovedane substance 20.6.2014 23:32
in kero drogo ti je priporočala? ker res nevem za niti za eno drogo kera bi pozitivno vplivala na učenje, ker ko si pod vplivom droge se ti ponavadi **** ? Smile drugače pa ne uporabljam drog za učenje.
Re: učenje in prepovedane substance 24.6.2014 1:08
kakšna bedarija.. saj niso to olimpijske igre, da bi se dopingiral, pismo -.- kot da doktorski izpit delate ej..

jaz sem celo osnovno in gimnazijo z maturo pregural brez kaplice kave. kdor misli da se mora drogirat da mi uspe prit skoz te teste je pač lena rit, ki namest da bi se učil raj razmišlja o bližnjicah. tako kot debeluharji o tabletah za hujšanje in dietnih čajčkih. bližnjic NI v lajfu, prej kot to dojamete bolš bo. veselo na delo, uspešen konec bo prej kot si mislite.
DarkerThanBlack • Od: 19.12.2010 • Prispevkov: 133
Re: učenje in prepovedane substance 24.6.2014 14:52
Citat:
jaz sem celo osnovno in gimnazijo z maturo pregural brez kaplice kave. kdor misli da se mora drogirat da mi uspe prit skoz te teste je pač lena rit, ki namest da bi se učil raj razmišlja o bližnjicah. tako kot debeluharji o tabletah za hujšanje in dietnih čajčkih. bližnjic NI v lajfu, prej kot to dojamete bolš bo. veselo na delo, uspešen konec bo prej kot si mislite.

haha bravo slovenc79! Priznam, meni je včasih prišel prav kakšen redbull ali kava (še posebej pri pisanju seminarskih nalog) ampak če se vsega lotiš pravočasno, si lepo urediš urnik učenja in da to pride v navado ne potrebuješ nobenih drog Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.