darilo za fanta- 1 leto• nelci
• Od: 5.2.2012
darilo za fanta- 1 leto
6.5.2014 8:52
ojla.
midva s fantom bova kmalu skupi 1 leto, in me zanima kaj ponavadi vi kupite svojim fantom. za rd sem mu že kupila parfum in vsake toliko časa kakšno čokolado, razen za valetninovo malo več. zanima me kakšne darile približno ponvadai podarite svojim fantom, ker res nimam ideje kaj bi mu lahko podarila ali prpravila. lahko mi pa pove tudi kakšen fant kaj bi pričakoval • annazibelnik
• Od: 29.4.2014
Re: darilo za fanta- 1 leto
8.5.2014 20:26
hejla. jest sm mojmu dala narisat eno najino sliko - profesionalki. • irish
• Od: 12.2.2012
Re: darilo za fanta- 1 leto
9.5.2014 19:23
ojoj.
majico, pulover, etui za telefon z vajino sliko, uro, make sure you add chocolate, slušalke za telefon, denarnico, v enem letu si ga najverjetneje dovolj spoznala, da veš, kaj ima rad, s čim se ukvarja. če ima rad literaturo, poezijo; eno dobro knjigo.. če je športnik; žogo, dres, idk.. če je za računalnike igrico.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.