Punce in Fafanje

Punce vam je fafanje všeč in ali nakoncu pogoltnete?
Všeč mi je in nakoncu vedno pogoltnem.
23%
 23%  [ 9 ]
Všeč mi je vendar nakoncu ne pogoltnem.
28%
 28%  [ 11 ]
To delam samo zaradi partnerja in nakoncu pogoltnem.
5%
 5%  [ 2 ]
To delam samo zaradi partnerja in nakoncu ne pogoltnem.
5%
 5%  [ 2 ]
Tega nemaram!
17%
 17%  [ 7 ]
Nisem še vendar bi rada.
20%
 20%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 39

doctor • Od: 10.4.2014 • Prispevkov: 18
Punce in Fafanje 10.4.2014 22:33
okej res da je cudna tema ampak me zanima par stvari ... Punce uzivate med tem ko fafate ali to pocnete samo zaradi tipa? Vam je pomembno, ce je penis obrit ali ne? Kdaj ste to pocele prvic? Kaksna anekdota? Se po oralnem seksu poljubjata ali se poljubom izogibata ? Nakoncu pogoltnete(swallow)? hvala za odgovore Smile
Re: Punce in Fafanje 12.4.2014 22:06
lahko sodelujete tudi tipi, če ste že tako usmerjeni hahaha
de111 • Od: 18.9.2013 • Prispevkov: 26
Re: Punce in Fafanje 13.4.2014 13:03
hahahha okej bom js prvi hehe. js ful rad fafam in uzivam pri tem. ne, meni ni pomembno ce je penis obrit al ne. um to sm pocel prvic pri stirinajstih. v soli, v eni posebni sobi hah:D ne, po tem nisva kissala. nikoli nisem pogoltnil, vendar bom Very Happy. evo odgovore:D
Re: Punce in Fafanje 13.4.2014 17:05
Hvala za odgovor
slovenc79 • Od: 19.8.2011 • Prispevkov: 1260
Re: Punce in Fafanje 13.4.2014 21:23
doctor, brez žalitev in sovražnega govora, prosim. vsi vemo da so to slabšalnice in ne delaj se neumnega.
Re: Punce in Fafanje 13.4.2014 21:57
zmenjeno. Lahko mi zbrišeš komentarje, če niso primerni. Zaneslo me je sorry.
Re: Punce in Fafanje 13.4.2014 22:29
sem pobrisal celo zadevo Smile
mussy • Od: 3.9.2011 • Prispevkov: 123
Re: Punce in Fafanje 15.4.2014 21:35
no ker noben resno ne odgovarja bom pa js Smile ker mene tud zanima, da zvem če sm čudna Smile

Ni največji užitek, ker js nimam nč od tega, razn da je fnt veseu, kar pa ma tud svojo dobro plat. Ne počnem tega zarad tipa.. okej mogoče, ne vem, enostauno to paše k spolnemu odnosu, vendar le če mu res zaupam in je zveza, ne one night stand. Amm na žalost sm obtičala z zvezdicami še za par mescou, tko da je bolš zanga če je obrit.... Počele prvič? hm 17, anekdot, ja to so dost osebne stvari nwm hahaha, prvič je blo definitivno čudn... glede poljubov, hmm pač tko je da ker tudi on opravja kkšn posel pri meni mava pravilo da si greva zobe umit Very Happy I knoww hahahaha,
Re: Punce in Fafanje 15.4.2014 22:22
Koncno resen odgovoor, hvalaa Smile
Re: Punce in Fafanje 15.4.2014 22:46
hm, js mam pa večjo željo da bi njo oralno zadovoljil kot pa ona mene Smile se mi zdi da je gledat punco kako uživa največji užitek. da ti pa nazaj ustreže pa itak.. ne da bi kao mogla, amapk da bi hotela da uživam. mam pa drugih idej dost za to.. Razz
andreja1324 • Od: 26.4.2014 • Prispevkov: 1
Re: Punce in Fafanje 26.4.2014 19:10
js mu ga rada, pač ušeč mi je.
kul mi je če ni obrit, na konc pogoutnem, če je v usta Smile
ne delam to sam zrd njega, valda mi je ušeč k je veseu, sam je ušeč tud men :$
jajce3 • Od: 2.10.2012 • Prispevkov: 16
Yes, yes, yes 9.6.2014 23:20
slovenc79 pravi:
hm, js mam pa večjo željo da bi njo oralno zadovoljil kot pa ona mene Smile se mi zdi da je gledat punco kako uživa največji užitek. da ti pa nazaj ustreže pa itak.. ne da bi kao mogla, amapk da bi hotela da uživam. mam pa drugih idej dost za to.. Razz

Popoln agree, popoln. Very Happy
CocoChipmunk • Od: 2.2.2012 • Prispevkov: 39
Re: Punce in Fafanje 20.7.2014 22:53
Js sm uzivala (predvsem takrt, ko mi je pokazou, da tut on SE KAKO uziva Very Happy). Predn sm prvic to delala, sm mislna, da nikol ne bom fafala neobritmu tipu.. pol sm pa vidla, da ni nc tazga in da ne motjo, tko da mene naravna frizura ni nc ovirala. ;P
Prvic? Ulala, morm priznt, da z bivsim nisva kej dolg cakala. Mislm, da sm bla stara 15. Smile
Pogoltnla nism prevec rada. Nevem zakaj.. parkrat sm in ni se mi neki gabl, ampak nism pa skakala od veselja hh ;P
Nikol nisva mela zadrzkov glede kusvanja po oralnih spretnostih. Nekak se nama ni gabl in men je blo to ful usec. Bl sprosceno sm se pocutla zard tega Smile
Ankedota hmm... nevem ce bo vm smesn, ampak. misva sva se rezala dve kravi, ka se je to zgodl. Bla sva na morju z mojimi. Midva sva spala v prikolci, moji pa zuni v baldahinu. No uglaunem, po 1 uri pa pou fafanja (nism pustila, da mu prej pride muahaha, evil me), je vse skp spricnl na steno od prikolce 2 m stran. Najprej sploh nisva vedla, kje je flek, sam slisala sva, ka je tekocina zadela steno. Tista stena bo za vedno omadezevana haha ;P

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.