Koliko in kako uporabljate Facebook?

MonikaAnalaura • Od: 6.4.2014 • Prispevkov: 1
Koliko in kako uporabljate Facebook? 6.4.2014 20:11
Zdravo Smile

Smo Monika, Ana in Laura, študentke na Fakulteti za družbene vede. Pri predmetu Vzgoja za medije delamo raziskavo in bomo zelo vesele vaše pomoči.

Preučujemo uporabo Facebooka med mladimi, predvsem med tistimi, ki obiskujete osnovno šolo. Zanima nas, koliko Facebook uporabljate, kaj na njem objavljate, ali spoznavate nove ljudi, kaj se z njimi pogovarjate in drugo.

Če torej obiskujete osnovno šolo, uporabljate Facebook in imate čas, da delite z nami svoje mnenje in izkušnje, nas prosimo kontaktirajte na spodnje e-mail naslove. Lahko pa nam pišete tudi tu na forumu, pa potem me kontaktiramo vas in vam postavimo nekaj vprašanj.

Najlepša hvala vsem, ki se boste odzvali, veselimo se naših pogovorov Smile

Lepo se imejte,

Monika, Ana, Laura

monika.hrovat@gmail.com
ana.bavcar007@gmail.com
vnuk.laura@gmail.com
zarjicaa • Od: 7.4.2014 • Prispevkov: 6
o fbju 7.4.2014 20:45
heej Smile torej, evo z veseljem pomagam!
osebno facebooka ne maram preveč. Včasih sem bila gor ves čas, ampak po letu dveh sem se ga naveličala. Ves čas eno in isto, kot da bi bral eno in isto revijo vsak dan. Pa vse tiste objave kao lajk pa te ocenim ipd, so mi res antipatične. Vedno več je ljudi k objavljajo neprimerne slike samo zato da bi dobile pozornost. To mi gre blazno na jetra.
okej, mal sem zašla s teme Rolling Eyes na facebooku sicer sem 1x dnevno ponavadi, ampak redko več kot par minut. Pa še to nikoli preko računalnika (ker ga itak bolj redko odprem) ampak vedno preko telefona, samo mal poscrollam. Objavim kaj pa tudi zelo zelo redko. Le kadar si npr. zamenjam profilko, ali pa, ko smo bili na potovanju potem sem objavila slikco ali dve. Zdi se mi totalno brezveze pisat kaj delam pa kdaj, kar velik ljudi dela, mislim koga pa to briga? mene že ne. Tudi pogovarjam se bolj redko, ker sama nikoli nikogar ne kliknem. Se najde veliko takih ki rečejo hej, kako si, kaj delaš, in potem jim zmanjka besed. Še ena izmed stvari k jih ne maram. Hm glede novih ljudi, spoznala sem do zdaj le dva. In se z obema super ujela. Tkoda glede tega se mi zdi fb super Smile
mislim da sem zajela vse? upam da vam je kej v pomoč pa dobro opravite!

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.